Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Karacabey Tavşanlı Mahallesi Satılık Daire

araması için 7 ilan bulundu
search
Tavşanlı Mahallesicancel
Karacabeycancel
Bursacancel

Tavşanlı Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Tavşanlı Mahallesi satılık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Tavşanlı Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Bursa ili Tavşanlı Mahallesi’nin nüfusu toplam 3.602 kişidir. Nüfusun 1.743'ü erkek, 1.859'u kadındır.

 

Tavşanlı Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Karacabey, Bursa ilinin bir ilçesidir. İlçenin eski adı Mihaliç'tir. Bursa'nın nüfus bakımında en büyük 4. ilçesidir. İlçe ılıman Marmara iklimine sahiptir. Toprakları yüksek ve verimlidir. Doğusunda Bursa ve Mudanya, Batısında Balıkesir Bandırma ilçesi, Güneybatısında Manyas ve Güneyinde Susurluk ile Mustafakemalpaşa ilçeleri yer alır. Kuzeyden Marmara Denizi ile çevrilir. Deniz seviyesinden ortalama yüksekliği 24 metredir. En yüksek noktası 764 metre yüksekliğe sahip Sarnıç Tepedir. Tavşanlı Mahallesi Bursa ilinin Karacabey ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli turizm merkezlerinden bazıları: Karacabey Longoz Ormanları, İmaret Camii, Atatürk Kültür Parkı, Ulu Camii, Kümbetli Camii, Bursa Dalyan Gölü, Sevgi Yolu, Karacabey Kuş Cenneti, Malkara, Karacabey Harası, Kurşunlu Manastırı. 

 

Tavşanlı Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Tavşanlı Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik. Karacabey şehir merkezine 70 kilometrelik bir karayolu ile bağlanır. Bursa-Çanakkale, Karacabey Çanakkale, İzmir, Balıkesir ve Bursa karayollarının kavşak noktasında yer alır. Bu nedenle ulaşımı oldukça kolaydır. Bölgeye karayolu, denizyolu ve havayolu ile ulaşım mümkündür. Havayolu ile ulaşım için Bursa Yenişehir Havalimanı tercih edilir. Havalimanında ilçe merkezi yaklaşık 1-1.5 saat (125) kilometre) sürmektedir. Bursa şehir merkezinden Karacabey ilçesine düzenli olarak otobüs ve minibüs seferleri düzenlenir. Özel aracınız ile İstanbul'dan ilçeye ulaşmak için İzmir yolunu takip etmeniz yeterli olacaktır. İzmir'den ilçeye ulaşım için ise Bursa yönünü takip etmelisiniz. Denizyolu ile ulaşımda deniz otobüsü ile feribotu tercih edebilirsiniz. Bu deniz yolculuğu yaklaşık 1 saat 30 dakika sürecektir. Feribot iskelesinden Karacabey ilçesi yaklaşık 78 kilometredir. Buradan taksi ya da toplu taşıma araçları ile yaklaşık 1 saat içinde Karacabey'e ulaşabilirsiniz. İlçe için ulaşım için ise 901 Bursa-Karacabey otobüs hattını kullanabilirsiniz. 

 

Tavşanlı Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Tavşanlı Mahallesi satılık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Tavşanlı Mahallesi’nde Cumhuriyet İlkokulu bulunmaktadır. Taşımalı eğitim tercih edecek olan okurlarımız bölgede bulunan diğer devlet okullarını veya özel okulları tercih edebilirler. İlçede bulunan bazı okullar şu şekildedir;

  • Karacabey Belediyesi Anaokulu
  • Atatürk İlkokulu
  • Hacı Ahmediye Onur İlkokulu
  • Öztusan İlkokulu
  • 14 Eylül Ortaokulu
  • İstiklal Ortaokulu
  • Karacabey İmam Hatip Ortaokulu
  • Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Dayı Karacabey Anadolu Lisesi
  • Karacabey Ulviye Matlı Fen Lisesi
  • Bursa Uludağ Üniversitesi Karacabey MYO

 

Tavşanlı Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 136 metrekare olarak karşımıza çıkar. Bursa Tavşanlı Mahallesi satılık daire fiyatları 1,101,600 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 8,100 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 25 yıldır. Bursa Tavşanlı Mahallesi satılık daire arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Ev arayışınız hala devam ediyor ise size en uygun olan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza, kriter ve bütçenize uygun olan evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık daire Tavşanlı Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Karacabey Satılık Daire
Abdullahpaşa Mahallesi Satılık DaireAkçakoyun Mahallesi Satılık DaireAkçasusurluk Mahallesi Satılık DaireAkhisar Mahallesi Satılık DaireArız Mahallesi Satılık DaireBakırköy Mahallesi Satılık DaireBallıkaya Mahallesi Satılık DaireBayramdere Mahallesi Satılık DaireBeylik Mahallesi Satılık DaireBoğazköy Mahallesi Satılık DaireCanbalı Mahallesi Satılık DaireCanbaz Mahallesi Satılık DaireÇamlıca Mahallesi Satılık DaireÇarıkköy Mahallesi Satılık DaireÇavuş Mahallesi Satılık DaireÇeşnigir Mahallesi Satılık DaireDağesemen Mahallesi Satılık DaireDağkadı Mahallesi Satılık DaireDanişment Mahallesi Satılık DaireDevecikonağı Satılık DaireDoğla Mahallesi Satılık DaireDrama Mahallesi Satılık DaireEkinli Mahallesi Satılık DaireEkmekçi Mahallesi Satılık DaireEmirsultan Mahallesi Satılık DaireErtuğrul Satılık DaireEsentepe Mahallesi Satılık DaireEskikaraağaç Mahallesi Satılık DaireEskisarıbey Mahallesi Satılık DaireFevzipaşa Mahallesi Satılık DaireGaripçe Mahallesi Satılık DaireGazi Mahallesi Satılık DaireGölecik Mahallesi Satılık DaireGölkıyı Mahallesi Satılık DaireGönü Mahallesi Satılık DaireGüngörmez Mahallesi Satılık DaireHamidiye Mahallesi Satılık DaireHarmanlı Mahallesi Satılık DaireHayırlar Mahallesi Satılık DaireHotanlı Mahallesi Satılık DaireHüdavendigar Mahallesi Satılık DaireHürriyet Mahallesi Satılık Daireİkizce Mahallesi Satılık Daireİmralı Adası Satılık Daireİnkaya Mahallesi Satılık Daireİsmetpaşa Mahallesi Satılık DaireKaracaahmet Mahallesi Satılık DaireKaracabey Satılık DaireKarakoca Mahallesi Satılık DaireKarasu Mahallesi Satılık DaireKedikaya Mahallesi Satılık DaireKeşlik Mahallesi Satılık DaireKıranlar Mahallesi Satılık DaireKulakpınar Mahallesi Satılık DaireKurşunlu Mahallesi Satılık DaireKüçükkaraağaç Mahallesi Satılık DaireMamuriyet Mahallesi Satılık DaireMecidiye Mahallesi Satılık DaireMuratlı Mahallesi Satılık DaireNasrettin Mahallesi Satılık DaireOkçular Mahallesi Satılık DaireOrhaniye Mahallesi Satılık DaireOrtasarıbey Mahallesi Satılık DaireOvaesemen Mahallesi Satılık DaireOva Hamidiye Mahallesi Satılık DaireÖrencik Mahallesi Satılık DaireRunguşpaşa Mahallesi Satılık DaireSaadet Mahallesi Satılık DaireSazlıca Mahallesi Satılık DaireSelimiye Mahallesi Satılık DaireSeyran Mahallesi Satılık DaireSırabademler Mahallesi Satılık DaireSubaşı Mahallesi Satılık DaireSultaniye Mahallesi Satılık DaireŞahinköy Mahallesi Satılık DaireŞahmelek Mahallesi Satılık DaireTabaklar Mahallesi Satılık DaireTaşlık Mahallesi Satılık DaireTaşpınar Mahallesi Satılık DaireTavşanlı Mahallesi Satılık DaireTophisar Mahallesi Satılık DaireUluabat Mahallesi Satılık DaireYarış Mahallesi Satılık DaireYenice Mahallesi Satılık DaireYenikaraağaç Mahallesi Satılık DaireYeni Mahallesi Satılık DaireYenisarıbey Mahallesi Satılık DaireYeşildere Mahallesi Satılık DaireYolağzı Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.