Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Nilüfer Konak Mahallesi Kiralık Daire

araması için 11 ilan bulundu
search
Konak Mahallesicancel
Nilüfercancel
Bursacancel

Konak Mahallesi Kiralık Daire Araştıran Okuyucularımız İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

Konak Mahallesi kiralık daire arayışı içerisinde olan okuyucularımız için hazırladığımız bu yazı sonrasında, mahalle hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olacak ve böylelikle ev arama sürecinize daha rahat adımlar ile devam edebileceksiniz. Bilindiği üzere, daire arama süreci içerisinde bulunan her kişi, daha önceden seçilmiş olan ilçe ya da mahalle hakkında fikir sahibi olmalıdır. Bu amacı yerine getirmek için hazırladığımız bu bölge rehberinde; Konak Mahallesinin konumu, yaşantısı, emlak piyasası ve nüfusu gibi, bir bölgeyi temel bir düzeyde tanıtacak kısa bilgilere yer vermeye özen gösterdik. 

Marmara Bölgesinde genel olarak hâkimiyetini gösteren tipik karasal ikliminin özellikleri Konak Mahallesinde de görülmektedir. Bu iklim tipinin özelliklerine göre, kış mevsimleri soğuk ve yağışlı geçerken yaz mevsimlerinde sıcak ve kurak bir hava egemendir. Bursa ilinin ortalama sıcaklığı bir yıl içerisinde yaklaşık 19 derece civarındadır. En sıcak ay ağustos ayı iken en soğuk ay ocak ayıdır. 

Konak Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Bölgenin Toplu Taşıma Alternatifleri

Konak Mahallesi sahibinden kiralık daire arayışı içerisinde olan okuyucularımız için, Nilüfer ilçesinin ulaşım olanakları büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Bu sebepten ötürü, Bursa’nın farklı yerlerine giderken kullanılabilecek pek çok sayıda seçenek bulunmaktadır. Konak Mahallesi, D200 kodlu karayolu hattına yakın bir mesafede konumlanmıştır. Nilüfer ilçesinde ulaşımı sağlayan toplu taşıma alternatiflerine aşağıdaki listede yer verilmiştir:

  • Uludağ Üniversitesi Öğrenci Yurdu – Bursa Anadolu İmam Hatip Lisesi: 43/A kodlu otobüs hattı,

  • Doğu Garajı – Uludağ Üniversitesi Öğrenci Yurdu: 43/D kodlu otobüs hattı,

  • Uludağ Üniversitesi Öğrenci Yurdu – Atatürk Caddesi: 48/A kodlu otobüs hattı,

  • Terminal Peron 4 – Uludağ Üniversitesi Öğrenci Yurdu: 93 kodlu otobüs hattı,

  • Konak Mahallesi – Fatih Sultan Mehmet Bulvarı: B/3 kodlu otobüs hattı,

  • Acemler Peron 4 – Kayapa TOKİ: B/33 kodlu otobüs hattı,

  • Küçük Sanayi İstasyonu – Fatih Sultan Mehmet Bulvarı: B/4 kodlu otobüs hattı,

  • Küçük Sanayi İstasyonu – Hürriyet / İhsaniye: B7 kodlu otobüs hattı.

Konak Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Bilgileri ve Sosyal İmkânları

Konak Mahallesi, Bursa’nın ilçelerinden biri olan Nilüfer ilçesine bağlıdır. Mahalle içerisinde konut sahibi olan insanlara ulaşılabilir olan sosyal olanak bulunmaktadır. Bu sosyal olanaklar arasında parklar, eğitim kurumları ve dinî mekânlar sayılabilmektedir. Öğretmen Mehmet Aras İlkokulu mahallede bulunan eğitim kurumlarına bir örnektir.

Konak Mahallesi Kiralık Daire Bakan Kişiler İçin Mahallenin Nüfus Bilgileri ve Emlak Piyasası

Mahallede 2020 yılında yapılmış demografik araştırmalara bakılırsa toplamda 24.520 kişi oturmaktadır. Mahallenin bağlı olduğu Nilüfer ilçesinin nüfusu ise 484.678 kişiyi barındırmaktadır. İlçenin emlak piyasasına gelinecek olursa ortalama bir kiralık ev 1.296 Türk kirasıdır. Geri dönüşü 23 yıldır ve ortalama birim fiyatı 14 Türk lirasıdır.

Bursa Nilüfer Konak Mahallesi sahibinden kiralık kelepir ev benzeri, bölgedeki daire arayışlarınız için yerel emlakçıları ziyaret edebilirsiniz ya da Emlakjet.com üzerindeki listeleme sayfalarına göz atabilirsiniz.





İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Nilüfer Kiralık Daire
19 Mayıs Mahallesi Kiralık Daire23 Nisan Mahallesi Kiralık Daire29 Ekim Mahallesi Kiralık Daire30 Ağustos Zafer Mahallesi Kiralık DaireAhmet Yesevi Mahallesi Kiralık DaireAkçalar Mahallesi Kiralık DaireAlaaddinbey Mahallesi Kiralık DaireAltınşehir Mahallesi Kiralık DaireAtaevler Kiralık DaireAtaevler Mahallesi Kiralık DaireAtlas Mahallesi Kiralık DaireAyvaköy Mahallesi Kiralık DaireBadırga Mahallesi Kiralık DaireBalat Mahallesi Kiralık DaireBalat OSB Mahallesi Kiralık DaireBalkan Mahallesi Kiralık DaireBarış Mahallesi Kiralık DaireBaşköy Mahallesi Kiralık DaireBeşevler Kiralık DaireBeşevler Mahallesi Kiralık DaireBüyükbalıklı Mahallesi Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÇalı Kiralık DaireÇalı Mahallesi Kiralık DaireÇamlıca Mahallesi Kiralık DaireÇatalağıl Mahallesi Kiralık DaireÇaylı Mahallesi Kiralık DaireDağyenice Mahallesi Kiralık DaireDemirci Mahallesi Kiralık DaireDoğanköy Mahallesi Kiralık DaireDumlupınar Mahallesi Kiralık DaireErtuğrul Kiralık DaireErtuğrul Mahallesi Kiralık DaireEsentepe Mahallesi Kiralık DaireFadıllı Mahallesi Kiralık DaireFethiye Mahallesi Kiralık DaireFethiye OSB Mahallesi Kiralık DaireGökçe Mahallesi Kiralık DaireGölyazı Mahallesi Kiralık DaireGörükle Kiralık DaireGörükle Mahallesi Kiralık DaireGümüştepe Mahallesi Kiralık DaireGüngören Mahallesi Kiralık DaireHasanağa Kiralık DaireHasanağa Mahallesi Kiralık DaireHasanağa OSB Mahallesi Kiralık DaireIşıktepe Mahallesi Kiralık DaireIşıktepe OSB Mahallesi Kiralık Daireİhsaniye Kiralık Daireİhsaniye Mahallesi Kiralık Daireİnegazi Mahallesi Kiralık Daireİrfaniye Mahallesi Kiralık DaireKadriye Mahallesi Kiralık DaireKaracaoba Mahallesi Kiralık DaireKaraman Mahallesi Kiralık DaireKayapa Kiralık DaireKayapa Mahallesi Kiralık DaireKızılcıklı Mahallesi Kiralık DaireKonaklı Mahallesi Kiralık DaireKonak Mahallesi Kiralık DaireKorubaşı Mahallesi Kiralık DaireKurtuluş Mahallesi Kiralık DaireKuruçeşme Mahallesi Kiralık DaireKültür Mahallesi Kiralık DaireMakşempınarı Mahallesi Kiralık DaireMerkez Kiralık DaireMinareliçavuş Bursa OSB Mahallesi Kiralık DaireMinareliçavuş Mahallesi Kiralık DaireMinareliçavuş OSB Mahallesi Kiralık DaireOdunluk Mahallesi Kiralık DaireÖzlüce Mahallesi Kiralık DaireTahtalı Mahallesi Kiralık DaireUnçukuru Mahallesi Kiralık DaireÜçevler Mahallesi Kiralık DaireÜçpınar Mahallesi Kiralık DaireÜrünlü Mahallesi Kiralık DaireYaylacık Mahallesi Kiralık DaireYolçatı Mahallesi Kiralık DaireYüzüncüyıl Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.