Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bağlar Bağcılar Mahallesi Kiralık Daire

araması için 20 ilan bulundu
search
Bağcılar Mahallesicancel
Bağlarcancel
Diyarbakırcancel

Bağcılar Mahallesi Kiralık Daire Arayanlara Bölge Hakkında Yol Gösterici Bilgiler

Bağcılar Mahallesi kiralık daire ilanları arasında size en çok uyan evi ararken mahalle hakkında merak ettiklerinize bu yazıdan ulaşabilirsiniz. Bağcılar Mahallesi Diyarbakır ilinin Bağlar ilçesinde yer alan bir mahalledir. Bölgede karasal iklim görülür. Yazları çok sıcak yaşanırken kışlar Doğu Anadolu Bölgesi gibi soğuk olmaz. Sıcaklık ortalaması 40,2 derece, kış aylarında ise -10,1 derecedir. Şimdiye dek ölçülen en yüksek sıcaklık 48,4 derece, en düşük sıcaklık ise -25,7 derecedir. Bölgede yıllık yağış ortalaması 496 milimetredir. Yağışın %2'lik kısmı yaz dönemi düşer. Bölgenin doğal bitki örtüsü olan bozkırdır. Bozkır bitki örtüsü içinde otsu bitkiler çoğunluktadır. Bu bitkiler baharda kısa bir süre içinde yeşerip çiçeklenir fakat yağışların azalmasıyla yaz başında kurur. Bölge dağlar ve meşe ormanlarıyla çevrilidir. Diyarbakır arazilerinin %33’ü orman ve fundalık, %40’ı ekili arazi ve %22’si çayır ve meralarla kaplıdır. Baharda her yer yemyeşil, yaz döneminde ise dere kenarları dışında birçok yer bozkırdır. Vadilerde söğüt, ceviz, çınar, kavak ağaçları, yükseklerde meşe, ardıç ve yabani meyve ağaçları bulunur.

Bağcılar Mahallesi Kiralık Daire Tercih Edeceklere Bölgenin Turizmi

Bölgedeki yer alan bazı camiler; Behram Paşa Camii, Safa Camii, Fatihpaşa Camii, Melek Ahmed Camii, Nebi Camii, Hüsrev Paşa Camii, İskender Paşa Camii (Merkez), Dört Ayaklı Minare, Zinciriye Medresesi, Kale Camii (Hz. Süleyman–Nazıriye Camii), Meryem Ana Kilisesi, Mesudiye Medresesi, Saint George Kilisesi, Surp Giragos Kilisesi, Mar Petyun Kilisesi, Hacı Büzürk Camii, Arap Şeyh Camii, Lala Kasım Camii, Ömer Şeddat Camii, Kadı Camii, Kurt İsmail Paşa Camii ve Hadım Ali Paşa Camii’dir. Bölgedeki müzeler; Diyarbakır Müzesi, Cahit Sıtkı Tarancı Müzesi, Ziya Gökalp Müzesi, Arkeoloji Müzesi, Gazi Köşkü müze evi. Turistik önemli bölgeler; Diyarbakır Kalesi, Zerzevan Kalesi, Hanlar ve kervansaray, Diyarbakır Surları, Malabadi Köprüsü, Deliller Hanı (Hüsrev Paşa Hanı), Sülüklü Han, Dicle Köprüsü (On Gözlü Köprü), Hasan Paşa Hanı ve Haburman Köprüsü’dür. Siz de bu bölgede yaşamak istiyorsanız Bağcılar Mahallesi kiralık daire ilanlarına sitemizden istediğiniz zaman kolayca bakabilirsiniz.

Bağcılar Mahallesi Kiralık Daire Emlak Piyasası

2020 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 155 metrekare olarak karşımız çıkar. Bağcılar Mahallesi kiralık daire fiyatları 1.587 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 10 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 19 yıldır.

Siz de Bağcılar Mahallesi kiralık daire arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. EmlakJet sayesinde ülkenin neresinden olursa olsun ev bakabilirsiniz. Kiralık daire arayışınızda bölgenin hangi mahallesini seçeceğinize karar verdiyseniz ilgili ilanlar emlakjet.com üzerinden sizleri bekliyor. İstediğiniz özelliklere sahip olan emlakçıdan ya da sahibinden kiralık ev Bağcılar Mahallesi ilanlarına ve daha fazlasına sitemizden dilediğiniz zaman bakabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Bağlar Kiralık Daire
5 Nisan Mahallesi Kiralık DaireAğaçgeçit Mahallesi Kiralık DaireAlankoz Mahallesi Kiralık DaireAlipınar Kiralık DaireAlipınar Mahallesi Kiralık DaireBağcılar Mahallesi Kiralık DaireBatıçanakçı Mahallesi Kiralık DaireBatıkarakoç Mahallesi Kiralık DaireBuçuktepe Kiralık DaireBuçuktepe Mahallesi Kiralık DaireBuyuransu Köyü Kiralık DaireBuyuransu Mahallesi Kiralık DaireÇiçekliyurt Mahallesi Kiralık DaireÇiftlik Mahallesi Kiralık DaireDeveli Mahallesi Kiralık DaireEkince Köyü Kiralık DaireEkince Mahallesi Kiralık DaireFatih Mahallesi Kiralık DaireGömmetaş Mahallesi Kiralık DaireKabahıdır Mahallesi Kiralık DaireKamışpınar Köyü Kiralık DaireKamışpınar Mahallesi Kiralık DaireKaracadağ Bld. Kiralık DaireKaracadağ Mahallesi Kiralık DaireKarahanköy Mahallesi Kiralık DaireKarahanköyü Köyü Kiralık DaireKaynartepe Mahallesi Kiralık DaireKırkıncık Mahallesi Kiralık DaireKırkkoyun Köyü Kiralık DaireKırkkoyun Mahallesi Kiralık DaireKolludere Mahallesi Kiralık DaireKörhat Kiralık DaireKörhat Mahallesi Kiralık DaireKörtepe Mahallesi Kiralık DaireMevlana Halit Mahallesi Kiralık DaireMuradiye Mahallesi Kiralık DaireOğlaklı Köyü Kiralık DaireOğlaklı Mahallesi Kiralık DaireOrtaören Köyü Kiralık DaireOrtaören Mahallesi Kiralık DaireÖvündüler Köyü Kiralık DaireÖvündüler Mahallesi Kiralık DaireÖzdemir Mahallesi Kiralık DairePınaroğlu Mahallesi Kiralık DaireSakallı Köyü Kiralık DaireSakallı Mahallesi Kiralık DaireSarıdallı Mahallesi Kiralık DaireSelahattin Eyyubi Kiralık DaireSelahattin Eyyubi Mahallesi Kiralık DaireŞehitlik Kiralık DaireŞeyh Şamil Mahallesi Kiralık DaireTavşantepe Mahallesi Kiralık DaireTellikaya Mahallesi Kiralık DaireTokluca Mahallesi Kiralık DaireTopraktaş Mahallesi Kiralık DaireTopyolu Mahallesi Kiralık DaireUzunbahçe Mahallesi Kiralık DaireYalankoz Köyü Kiralık DaireYeniköy Mahallesi Kiralık DaireYeşildallı Mahallesi Kiralık DaireYiğityolu Köyü Kiralık DaireYiğityolu Mahallesi Kiralık DaireYolboyu Kiralık DaireYukarıakdibek Köyü Kiralık DaireYukarıakdibek Mahallesi Kiralık DaireYukarı Mollaali Mahallesi Kiralık DaireYunus Emre Mahallesi Kiralık DaireZümrütkent Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.