Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Sarıyer Büyükdere Mahallesi Satılık Daire

araması için 5 ilan bulundu
search
Büyükdere Mahallesicancel
Sarıyercancel
İstanbulcancel

Büyükdere Mahallesi Satılık Daire Arayanlara Bölge Hakkında Kilit Bilgiler

Büyükdere Mahallesi satılık daire arayan takipçilerimize özel olarak hazırladığımız bu yazıda mahalle hakkındaki soru işaretlerinize bir cevap bulabilirsiniz. Büyükdere Mahallesi, İstanbul ilinin Sarıyer ilçesine bağlı olan bir mahalledir. Büyükdere Mahallesinde, 3 Ermeni kilisesi bir Rum kilisesi ve okulu ayrıca bir camii ve ilköğretim okulu ayrıca kız meslek lisesi mevcuttur. Mahallenin İlköğretim Okulu merhum eski Milli Eğitim Bakanı Mehmet İpgin'in adını taşımaktadır. Sarıyer Belediye Başkanlığı vergi dairesi maliye ve Sarıyer itfaiyesi Büyükdere sınırları içerisindedir. Sarıyer'in en güzel simgelerinden biri olan Sadberk Hanım Müzesi de Büyükdere sınırları içerisinde bulunur. Büyükdere'de eskiden Türklerle birlikte Rumlarda yoğun olarak yaşamaktaydı. Bunların yanında ermeni azınlıkta vardı. Rumların Yunanistan'a göçünden sonra Rum sayısı yok deninceye kadar azaldı. Trabzon-Tonya, Giresun-Şebinkarahisarlılar yoğun olarak yaşarlar. Sarıyer'de Akdeniz iklimi görülmektedir. Yazları sıcak ve kurak kışları ılık ve yağışlıdır. Bu iklimin görüldüğü yerlerde şiddetli yaz kuraklıkları ve yüksek sıcaklık değerleri hakimdir. En sıcak ay ortalaması 26-28 °C, en soğuk ay ortalaması 8-10 °C dir. Yıllık sıcaklık ortalaması 18 °C dir. Yıllık yağış miktarı yükseltiye göre değişir. Ortalama 600 –1000 mm arasındadır.

Büyükdere Mahallesi Satılık Daire Düşünenlere Bölgenin Önemli Kurumları

Ev arayışlarınızda yardımcı olması adına mahallenin bazı kurumlarını sizler için araştırdık.

  • Sarıyer Vergi Dairesi, Büyükdere Mah, Karaorman Sok. No: 17, Posta kodu: 34453 Sarıyer/İstanbul. Tel: (0212) 242 22 61.
  • Özel Büyükdere Kadın Hastalıkları Merkezi, Büyükdere Mah, 95, Çayırbaşı Cad., Posta kodu: 34453 Sarıyer/İstanbul. Tel: (0212) 242 32 89.
  • Uğur Eczanesi, Büyükdere Mah, Çayırbaşı Cad. No: 119 D:c, Posta kodu: 34453 Sarıyer/İstanbul. Tel: (0212) 271 20 68.
  • Sarıyer Belediye Başkanlığı Ek Hizmet Binası, Büyükdere Mah, Maltız Deresi Sok. No:26, Posta kodu: 34453 Sarıyer/İstanbul. Tel: 0850 222 07 24.
  • Ziraat Bankası Atm, Büyükdere Mah, Çayırbaşı Cad. No: 349 D:No: 349, Posta kodu: 34453 Sarıyer/İstanbul. Tel: 0850 220 00 00.

Siz de bu mahallede yaşamak istiyorsanız Büyükdere Mahallesi satılık ev ilanlarına sitemizden istediğiniz zaman dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.

Büyükdere Mahallesi Satılık Daire Emlak Piyasası

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 211 metrekare olarak karşımız çıkar. Büyükdere Mahallesi satılık daire fiyatları 2.384.933 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 11.303 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 48 yıldır.

Siz de eğer bütçenizi oluşturmaya başladıysanız, hayalinizdeki eve EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıktasınız. Aradığınız kriterlere uygun olan o evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık ev Büyükdere Mahallesi ilanlarına sitemizden hızlıca ulaşabilirsiniz.

Büyükdere Satılık Daire İlanları

 

Büyükdere, doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla dikkat çeken bir bölgedir. Eğer Büyükdere'de bir daire satın almayı düşünüyorsanız, doğru adrestesiniz. Emlakjet.com üzerinden Büyükdere'de satılık daire ilanlarına göz atarak, hayalinizdeki eve bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

 

Büyükdere Satılık Daire 2+1

 

Büyükdere'de satılık 2+1 daireler, modern ve konforlu bir yaşam arayışında olanlar için harika seçenekler sunuyor. Geniş bir salonu ve iki yatak odasıyla ferah bir yaşam alanı sağlayan daireler, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Emlakjet ilanları sayesinde istediğiniz lokasyonda ve tercih ettiğiniz metrekaredeki 2+1 daireleri kolayca bulabilirsiniz.

 

Büyükdere Satılık Daire 3+1

 

Daha geniş bir yaşam alanı arıyorsanız, Büyükdere'de satılık 3+1 daireler de bulunmaktadır. Ferah bir salon ve üç yatak odasıyla aile dostu bir yaşam sunan daireler, uygun fiyatlarıyla tercih sebebi olabilir. Emlakjet'in geniş ilan portföyünde istediğiniz özelliklere sahip 3+1 daireleri kolayca bulabilirsiniz.

 

Büyükdere'de satılık daire ararken dikkat etmeniz gereken bazı önemli faktörler bulunmaktadır. Öncelikle, belirlediğiniz bütçeye uygun olanları araştırmalısınız. Konum, çevresel faktörler ve altyapı gibi etmenler de göz önünde bulundurulmalıdır. Dairenin fiziksel durumu, bakımı ve gerekli tadilatlar da değerlendirilmelidir. Satış sözleşmesini dikkatlice inceleyerek haklarınızı korumalı ve ek masrafları önceden öğrenmelisiniz. Ayrıca, çevredeki komşular ve güvenlik durumu hakkında araştırma yapmanız da önemlidir. Daireleri gezdikten sonra karar vermeden önce birkaç alternatif araştırın ve detaylı bir değerlendirme yapın. Büyükdere'de hayalinizdeki daireyi bulmanızı dileriz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Sarıyer Satılık Daire
Arıköy Satılık DaireAyazağa Mahallesi Satılık DaireAyazağa Satılık DaireBahçeköy Kemer Mahallesi Satılık DaireBahçeköy Merkez Mahallesi Satılık DaireBahçeköy Satılık DaireBahçeköy Yeni Mahallesi Satılık DaireBaltalimanı Mahallesi Satılık DaireBoyacıköy Satılık DaireBüyükdere Mahallesi Satılık DaireBüyükdere Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇamlıtepe Mahallesi Satılık DaireÇamlıtepe Satılık DaireÇayırbaşı Mahallesi Satılık DaireÇayırbaşı Satılık DaireDarüşşafaka Mahallesi Satılık DaireDemirciköy Mahallesi Satılık DaireDemirci Köyü Satılık DaireEmirgan Mahallesi Satılık DaireEmirgan Satılık DaireFatih Sultan Mehmet Mahallesi Satılık DaireFerahevler Mahallesi Satılık DaireFerahevler Satılık DaireGaripçe Köyü Satılık DaireGaripçe Mahallesi Satılık DaireGümüşdere Köyü Satılık DaireGümüşdere Mahallesi Satılık DaireHacıosman Satılık DaireHisar Üstü Satılık DaireHuzur Mahallesi Satılık Daireİstinye Mahallesi Satılık Daireİstinye Satılık DaireKazım Karabekir Paşa Mahallesi Satılık DaireKefeliköy Satılık DaireKısırkaya Köyü Satılık DaireKısırkaya Mahallesi Satılık DaireKireçburnu Mahallesi Satılık DaireKireçburnu Satılık DaireKocataş Mahallesi Satılık DaireKumköy Köyü Satılık DaireKumköy Mahallesi Satılık DaireMaden Mahallesi Satılık DaireMaslak Mahallesi Satılık DaireMaslak Satılık DairePınar Mahallesi Satılık DairePoligon Mahallesi Satılık DairePtt Evleri Mahallesi Satılık DaireReşitpaşa Mahallesi Satılık DaireRumelifeneri Köyü Satılık DaireRumelifeneri Mahallesi Satılık DaireRumeli Hisarı Mahallesi Satılık DaireRumeli Hisarı Satılık DaireRumeli Kavağı Mahallesi Satılık DaireRumelikavağı Satılık DaireSarıyer Merkez Mahallesi Satılık DaireSarıyer Satılık DaireŞişlihuzur Satılık DaireTarabya Mahallesi Satılık DaireTarabya Satılık DaireTarabya Üstü Satılık DaireUskumruköy Köyü Satılık DaireUskumruköy Mahallesi Satılık DaireYeniköy Mahallesi Satılık DaireYeniköy Satılık DaireYeni Mahallesi Satılık DaireZekeriyaköy Köyü Satılık DaireZekeriyaköy Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.