Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Gürsu Kurtuluş Mahallesi Satılık Daire

araması için 28 ilan bulundu
search
Kurtuluş Mahallesicancel
Gürsucancel
Bursacancel

Kurtuluş Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Daire arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki daireye ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Kurtuluş Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Kurtuluş Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Bursa iline bağlı Kurtuluş mahallesinin nüfusu 2022 yıl ortası itibariyle toplam 26.849 kişi olarak hesaplanmıştır. 

Kurtuluş Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler 

Gürsu Kurtuluş Mahallesi, Türkiye'nin Marmara Bölgesi'nde Bursa iline bağlı Gürsu ilçesinin bir mahallesidir. Gürsu ilçesine 1 km uzaklıktadır. Kozluca mahallesinin bağlı olduğu Gürsu ilçesi, merkeze yakın konumlanmış olan bir ilçedir. Bursa’ya 13 km uzaklıktadır ve en küçük ilçelerindendir. 14 adet mahallesi vardır. Marmara ikliminin etkisi altındadır. Bu iklime sahip yerlerde yazlar sıcak ve kurak, kışlar ise soğuk ve yağmurlu geçer. Gürsu'ın ortalama deniz seviyesine göre yükseltisi 100 metre ve yüzölçümü yaklaşık olarak 118 kilometrekaredir. Mahallenin ekonomisi halkın büyük çoğunluğu tarım ile uğraşır. İş olanaklarının kısıtlılığı nedeniyle, ilçeye yakın çevredeki sanayi kuruluşlarında çalışan kişiler için önemli bir geçim kaynağıdır.

Kurtuluş Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Gürsu Kurtuluş Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Gürsu’in, il merkezine uzaklığı yaklaşık 13 kilometredir. Bursa’dan Gürsu'a karayolu ile  nkara Yolu Cd./D200 yolunu kullanarak yaklaşık 20 dakikada ulaşım sağlanabilmektedir.

Gürsu'a ulaşmak için havayolu ulaşımını tercih edecekler için ulaşım Bursa Havalimanı üzerinden yapılmaktadır. Bursa Havalimanı ile uzaklığı ise 32 kilometredir. 

Otobüs ile Gürsu’e ulaşım için; Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne 30 dakikalık bir sürede ulaşılabilir.

Şehiriçi Otobüsü: 1/K, 91

Metro: 2 hatlarını kullanarak ulaşım sağlanabilir.

Gürsu merkeze kentin pek çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile erişim sağlanabilmektedir. Gürsu merkeze ayrıca, özel araç kullanarak da ulaşım sağlanabilmektedir. Pek çok farklı noktada halk otobüsleri ve minibüs hatları da kullanılabilmektedir.

Kurtuluş Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Bursa Gürsu Kurtuluş Mahallesi satılık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Kurtuluş Mahallesinde ve Gürsu ilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

  • Halime Hatun Anaokulu

  • Atatürk İlkokulu

  • Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

  • Gürsu Ali Firdevs Lizör İlkokulu

  • Zafer Ortaokulu

  • Recep Tayyip Erdoğan Ortaokulu

  • 80. Yıl Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu

  • Gürsu Yıldız Anadolu Lisesi

  • Gürsu İmkb Anadolu Lisesi

  • TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

  • Gürsu Borsa İstanbul Anadolu Li̇sesi̇

Kurtuluş Mahallesi Satılık Daire Arayanlara İçin Gayrimenkul Bilgileri

Bursa Kurtuluş Mahallesi satılık daire fiyatları ortalama 704.000 Türk Lirasıdır. Bölgede satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 5.500 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Bursa Kurtuluş mahallesi satılık dairelerin ortalama büyüklüğü 120 metrekaredir. Bursa'nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan Kurtuluşsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir daire Kurtuluşalamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Kurtuluş Mahallesi sahibinden satılık ya da emlakçıdan satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.




Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.