Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bağlar Bağcılar Mahallesi Satılık Daire

araması için 382 ilan bulundu
search
Bağcılar Mahallesicancel
Bağlarcancel
Diyarbakırcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Bağcılar Mahallesi Satılık Daire Bakanlara Bölge Hakkında Kilit Bilgiler

Bağcılar Mahallesi satılık daire ilanları arasında dolaşırken mahalle hakkında merak ettiklerinize bu yazı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Bağcılar Mahallesi Diyarbakır ilinin Bağlar ilçesinde yer alan bir mahalledir. Bölgede karasal iklim görülür. Yazları çok sıcak yaşanırken kışlar Doğu Anadolu Bölgesi gibi soğuk olmaz. Sıcaklık ortalaması 40,2 derece, kış aylarında ise -10,1 derecedir. Şimdiye dek ölçülen en yüksek sıcaklık 48,4 derece, en düşük sıcaklık ise -25,7 derecedir. Bölgede yıllık yağış ortalaması 496 milimetredir. Yağışın %2'lik kısmı yaz dönemi düşer. Bölgenin doğal bitki örtüsü olan bozkırdır. Bozkır bitki örtüsü içinde otsu bitkiler çoğunluktadır. Bu bitkiler baharda kısa bir süre içinde yeşerip çiçeklenir fakat yağışların azalmasıyla yaz başında kurur. Bölge dağlar ve meşe ormanlarıyla çevrilidir. Diyarbakır arazilerinin %33’ü orman ve fundalık, %40’ı ekili arazi ve %22’si çayır ve meralarla kaplıdır. Baharda her yer yemyeşil, yaz döneminde ise dere kenarları dışında birçok yer bozkırdır. Vadilerde söğüt, ceviz, çınar, yükseklerde meşe, ardıç ve yabani meyve ağaçları bulunur.

Bağcılar Mahallesi Satılık Daire Düşünenlere Bölgenin Coğrafyası

Doğuda Batman ve Muş, kuzeyde Elâzığ ve Bingöl, batıda Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, güneyde ise Mardin illeri ile komşudur. En yüksek dağı ise Muş sınırı yakınındaki Andok Dağı'dır. Andok Dağı ise 2830 metredir. Diyarbakır ilinin en önemli akarsuyu Elâzığ bölgesi sınırları içinden geçen Dicle nehridir. Dicle nehri, Diyarbakır ilinin yer aldığı lav sahanlığının doğu tarafına paralel şekilde akmaktadır. Bölgede nehir vadisinin tabanı 600 m’ye kadar iner. Diyarbakır ilinin güneyinde 8 kilometre mesafe uzaklıkta doğuya doğru yönelir. Dicle nehri, Diyarbakır şehrindeki akarsuların neredeyse çoğunu toplar. Sadece ilin kuzeybatı tarafındaki küçük bir bölgenin suları Fırat ırmağına doğru gider. Aynı zamanda Dicle nehri üzerinde inşa edilen Dicle, Devegeçidi, Kralkızı, Silvan gibi önemli barajlar sayesinde hidroelektrik enerjisinin üretimi artmış olup bunun yanı sıra sulama faaliyetleri de hızla gelişmiştir. Siz de bu mahallede yaşamak istiyorsanız Bağcılar Mahallesi satılık daire ilanlarına sitemizden istediğiniz zaman dilediğiniz yerden kolayca göz atabilirsiniz.

Bağcılar Mahallesi Satılık Daire Almak İsteyenlere Bölgenin Emlak Piyasası

2020 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 155 metrekare olarak karşımız çıkar. Bağcılar Mahallesi satılık daire fiyatları 338.675 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 2.185 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 19 yıldır.

Bağcılar Mahallesi satılık daire arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Satılık daire arayışında bütçenizi belirlediyseniz ev ilanlarına bakmamanız için hiçbir sebebiniz yok. Emlakjet evlere en kolay şekilde ulaşabilmeniz için ilgili ilanları bir araya getirdi. Siz de isteklerinizi karşılayan Bağcılar Mahallesi satılık ev sahibinden ya da emlakçıdan seçenekleriyle sitemizden ulaşabilirsiniz.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Bağlar Satılık Daire
5 Nisan Mahallesi Satılık DaireAğaçgeçit Mahallesi Satılık DaireAlankoz Mahallesi Satılık DaireAlipınar Mahallesi Satılık DaireAlipınar Satılık DaireBağcılar Mahallesi Satılık DaireBatıçanakçı Mahallesi Satılık DaireBatıkarakoç Mahallesi Satılık DaireBuçuktepe Mahallesi Satılık DaireBuçuktepe Satılık DaireBuyuransu Köyü Satılık DaireBuyuransu Mahallesi Satılık DaireÇiçekliyurt Mahallesi Satılık DaireÇiftlik Mahallesi Satılık DaireDeveli Mahallesi Satılık DaireEkince Köyü Satılık DaireEkince Mahallesi Satılık DaireFatih Mahallesi Satılık DaireGömmetaş Mahallesi Satılık DaireKabahıdır Mahallesi Satılık DaireKamışpınar Köyü Satılık DaireKamışpınar Mahallesi Satılık DaireKaracadağ Bld. Satılık DaireKaracadağ Mahallesi Satılık DaireKarahanköy Mahallesi Satılık DaireKarahanköyü Köyü Satılık DaireKaynartepe Mahallesi Satılık DaireKırkıncık Mahallesi Satılık DaireKırkkoyun Köyü Satılık DaireKırkkoyun Mahallesi Satılık DaireKolludere Mahallesi Satılık DaireKörhat Mahallesi Satılık DaireKörhat Satılık DaireKörtepe Mahallesi Satılık DaireMevlana Halit Mahallesi Satılık DaireMuradiye Mahallesi Satılık DaireOğlaklı Köyü Satılık DaireOğlaklı Mahallesi Satılık DaireOrtaören Köyü Satılık DaireOrtaören Mahallesi Satılık DaireÖvündüler Köyü Satılık DaireÖvündüler Mahallesi Satılık DaireÖzdemir Mahallesi Satılık DairePınaroğlu Mahallesi Satılık DaireSakallı Köyü Satılık DaireSakallı Mahallesi Satılık DaireSarıdallı Mahallesi Satılık DaireSelahattin Eyyubi Mahallesi Satılık DaireSelahattin Eyyubi Satılık DaireŞehitlik Satılık DaireŞeyh Şamil Mahallesi Satılık DaireTavşantepe Mahallesi Satılık DaireTellikaya Mahallesi Satılık DaireTokluca Mahallesi Satılık DaireTopraktaş Mahallesi Satılık DaireTopyolu Mahallesi Satılık DaireUzunbahçe Mahallesi Satılık DaireYalankoz Köyü Satılık DaireYeniköy Mahallesi Satılık DaireYeşildallı Mahallesi Satılık DaireYiğityolu Köyü Satılık DaireYiğityolu Mahallesi Satılık DaireYolboyu Satılık DaireYukarıakdibek Köyü Satılık DaireYukarıakdibek Mahallesi Satılık DaireYukarı Mollaali Mahallesi Satılık DaireYunus Emre Mahallesi Satılık DaireZümrütkent Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.