Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Seferihisar Orhanlı Mahallesi Satılık Daire

araması için 1 ilan bulundu
search
Orhanlı Mahallesicancel
Seferihisarcancel
İzmircancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Orhanlı Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgiler yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Orhanlı Mahallesi satılık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Orhanlı Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımız göz atarak isteğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İzmir ili Orhanlı Mahallesinin nüfusu toplam 1.273 kişidir.

Orhanlı Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Seferihisar, İzmir ilinin bir ilçesidir. İlçenin kuzeyinde Urla, doğusunda Menderes ilçeleri, kuzeydoğusunda Güzelbahçe ve Karabağlar, güneyinde ve batısında Ege Denizi yer alır. Seferihisar, 1884 senesinde ilçe olmuştur. Orhanlı Mahallesi İzmir ilinde yer alır. Orhanlı Mahallesi Seferihisar ilçesine bağlıdır. Orhanlı Mahallesi Seferihisar ilçe merkezine 11 kilometre mesafe uzaklıktadır. Orhanlı Mahallesi İzmir şehir merkezine mesafesi yaklaşık 33 kilometredir. Bölgedeki önemli yerler; Sığacık Plajı, Teos Antik Kenti, Sığacık Kalesi, Marinası ve Sığacık Pazarı.

Orhanlı Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Orhanlı Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

İzmir iline hava, kara, deniz ve demiryolu aracılığıyla ulaşılabilir. Kara yolu aracılığı ile ülkenin her noktasından otobüs ile ulaşım sağlanabilir. Hava yolu ulaşımı ise Adnan Menderes Havalimanı'ndan ülkenin ve dünyanın birçok yerine uçak seferleri bulunmaktadır. Havalimanı, Gaziemir ve Menderes ilçeleri sınırları içindedir. Kent merkezinin 14 kilometre güneyinde yer alır. İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali 1998 senesinde itibaren Işıkkent'teki yeni yerinde hizmet vermektedir. Demiryolu ile Basmane Garı'ndan Tire, Ödemiş, Söke, Bandırma, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Aydın, Nazilli, Denizli, Balıkesir, Konya ve Ankara'ya gün içerisinde tren seferleri bulunur. Şehir içi toplu ulaşım İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundadır. Toplu taşıma araçlarında İzmirim kart isimli elektronik bir kart ulaşımı hızlandırmaktadır. Seferihisar ilçesine, İzmir’in birçok noktasından doğrudan ya da aktarmalı ulaşım alternatifleri mevcuttur. Şehir merkezine yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta olan Seferihisar ilçesine özel araçla Güzelbahçe - Seferihisar yolunda gidilebilir. İzban ile aktarmalı olarak Fahrettin Altay veya Cumaovası duraklarında indikten sonra Seferihisar otobüs ve dolmuşlarını kullanabilirsiniz. Seferihisar’a otobüs ile ulaşım için tercih edebileceğiniz hatlar;

  • 730 (Fahrettin Altay - Seferihisar),
  • 776 (Cumaovası - Seferihisar),
  • 731 (Çamtepe - Seferihisar),
  • 739 (Beyler - Seferihisar),
  • 829.

Orhanlı Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Orhanlı Mahallesi satılık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Orhanlı Mahallesi’nde 2 tane okul bulunmaktadır.

  • Yeni Orhanlı İlkokulu,
  • Yeni Orhanlı Ortaokulu.

Orhanlı Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 121 metrekare olarak karşımız çıkar. İzmir Orhanlı Mahallesi satılık daire fiyatları 824.978 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 6.818 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 31 yıldır. İzmir Orhanlı Mahallesi satılık daire arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Ev arayışınız hala devam ediyor ise size en uygun olan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza, kriter ve bütçenize uygun olan evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık daire Orhanlı Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.