Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Yenimahalle Burç Mahallesi Kiralık Daire

araması için 1 ilan bulundu
search
Burç Mahallesicancel
Yenimahallecancel
Ankaracancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Burç Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

Emlakjet.com ailesi olarak, kiralık ev ilanlarına bakanlar için, hayallerindeki evi bulabilmeleri adına her türlü desteği sağlamak amacında çalışmaktayız. Ankara'nın Yenimahalle ilçesi sınırları içerisinde kalan Burç Mahallesi kiralık daire arayanlar için mahalle hakkında topladığımız kısa bilgiler ile dolu yazımıza da göz atabilirsiniz.

Burç Mahallesi; Ankara ilinde bulunan Yenimahalle ilçesine bağlı bir mahalledir.

Mahalle Ankaranın en gelişmekte olan ve kalabalık nüfusa sahip Yenimahalle ilçesi sınırları içerisinde yer alır. Ulaşım ve konum bakımından yaşam için tercih edilen mahallelerden biridir. Nüfus bilgilerine göre mahallede toplam 8.894 kişi yaşadığı bilinmektedir. Ankara metrosu ile merkezden yaklaşık yarım saatlik yol ile ulaşım kolaylıkla sağlanabilmektedir. Yenimahalle-Şentepe Teleferiğinin son istasyonu mahalle sınırları içerisinde bulunmaktadır.

İç Anadolu bölgesinde yer almasından dolayı karasal iklim hakimdir. Kış ayları soğuk ve karlı geçerken, yaz ayları oldukça sıcaktır. Gündüz ve gece arasındaki sıcaklık farkı fazladır. Mahallede bir adet muhtarlık binası ve bir adet çocuk oyun parkı da bulunmaktadır.

Burç Mahallesi Kiralık Daire Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisie

Yenimahalle Burç mahallesi kiralık daire fiyatları hakkında fikir edinebilmek için emlak endeksi verileri şöyledir:

  • Evlerin birim fiyatı ortalama birim kirası 9 Türk Lirasıdır. 

  • Evlerin büyüklükleri yaklaşık 140 metrekaredir.

  • Ortalama kirası 1.235 Türk Lirası arasında değişen evlerin geri dönüşüm/amortisman süresi ise 27 yıl olarak öngörülmektedir.

Bu fiyatlar; evin konumu, daire katı, ulaşım imkanları, cephesi, bina yaşı gibi özelliklere göre değişim gösterebilmektedir. Ev kiralamadan önce öngördüğünüz yaşam süresini ve yaşam alanınızdaki beklentilerinizi göz önünde bulundurarak arama yapmanızı öneririz.

 Burç Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri

Yenimahalle Burç Mahallesi kiralık daire arayışında olan özellikle çocuklu aileler için yaptığımız eğitim kurumları araştırmaları sonucunda; mahalle sınırları içerisinde yer alan ya da eğitimin taşımalı olarak gerçekleştirildiği okulların adres ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Şht. Ordonat Üst. Çvş. Mahmut Özdemir İlkokulu: Burç, Piri Cd. No:122, 06210 İvedik Osb/Yenimahalle/Ankara.

  • Ali Şehit Öztürk Ortaokulu: Burç, Karahöyük Caddesi, 06210 Yenimahalle/Ankara.

Okullar hakkında detaylı bilgi almak için telefonla arayabilir ya da ziyaret edebilirsiniz.

Burç Mahallesi Kiralık Daire Arayışındakiler İçin Mahalle Devlet Kurumu Bilgisi

Burç Mahallesi kiralık ev ilanlarına bakanlar için, yaşayacağı dairenin çevresinde bir hastalık anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği sağlık kurumu ve ihtiyaç anında gideceği muhtarlık, belediye ve nüfus müdürlüğü gibi kurumlarının isim ve adres bilgileri şu şekildedir:

  • Burç Mahallesi Muhtarlığı: Burç, Seval Cd. No:261, 06210 İvedik Osb/Yenimahalle/Ankara.

  • Yıldırım Beyazıt üniversitesi Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Yeni Batı Mah 2026. Caddesi, 2367.Sokak No:4, 06370 Batıkent/Yenimahalle/Ankara.

  • Yenimahalle Nüfus Müdürlüğü: Işınlar, İvedik Cd. No:84, 06170 Yenimahalle/Ankara.

  • Yenimahalle Belediye Sarayı: Ragıp Tüzün,  İvedik Caddesi Üzeri No:34, 06170 Yenimahalle/Ankara

  • Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü: Ostim Mh., D:22, 06374 Yenimahalle/Ankara.

 

Mahalle hakkında bilgiler doğrultusunda, emlakçıdan ya da sahibinden Burç Mahallesi kiralık daire ilanlarına Emlakjet.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Yenimahalle Kiralık Daire
25 Mart Mahallesi Kiralık DaireA.O.Çiftliği(Aoç) Kiralık DaireAnadolu Mahallesi Kiralık DaireAşağı Yahyalar Mahallesi Kiralık DaireAta Mahallesi Kiralık DaireAvcılar Mahallesi Kiralık DaireAvcılar Mahallesi Kiralık DaireBarış Mahallesi Kiralık DaireBarıştepe Mahallesi Kiralık DaireBatıkent Kiralık DaireBatı Sitesi Mahallesi Kiralık DaireBeştepe Mahallesi Kiralık DaireBurç Mahallesi Kiralık DaireÇamlıca Mahallesi Kiralık DaireÇarşı Mahallesi Kiralık DaireÇiğdemtepe Mahallesi Kiralık DaireDemetevler Kiralık DaireDemetevler Mahallesi Kiralık DaireDemetgül Mahallesi Kiralık DaireDemetlale Mahallesi Kiralık DaireEmniyet Mahallesi Kiralık DaireErgazi Mahallesi Kiralık DaireErgenekon Mahallesi Kiralık DaireEsentepe Mahallesi Kiralık DaireGayret Mahallesi Kiralık DaireGazi Mahallesi Kiralık DaireGüventepe Mahallesi Kiralık DaireGüzelyaka Mahallesi Kiralık DaireIşınlar Mahallesi Kiralık Daireİlkyerleşim Mahallesi Kiralık Daireİnönü Mahallesi Kiralık Daireİstasyon Kiralık Daireİvedikköy Mahallesi Kiralık Daireİvedik OSB Mahallesi Kiralık DaireKaletepe Mahallesi Kiralık DaireKaracakaya Mahallesi Kiralık DaireKardelen Mahallesi Kiralık DaireKarşıyaka Kiralık DaireKarşıyaka Mahallesi Kiralık DaireKayalar Mahallesi Kiralık DaireKentkoop Mahallesi Kiralık DaireKuzey Yıldızı Mahallesi Kiralık DaireMacun Mahallesi Kiralık DaireMehmet Akif Ersoy Mahallesi Kiralık DaireMemlik Mahallesi Kiralık DaireOstim Kiralık DaireOstim Mahallesi Kiralık DaireOstim OSB Mahallesi Kiralık DaireÖzevler Mahallesi Kiralık DairePamuklar Mahallesi Kiralık DaireRagıp Tüzün Mahallesi Kiralık DaireSerhat Mahallesi Kiralık DaireSusuz Mahallesi Kiralık DaireŞentepe Kiralık DaireTepealtı Mahallesi Kiralık DaireTurgut Özal Mahallesi Kiralık DaireUğur Mumcu Mahallesi Kiralık DaireVarlık Mahallesi Kiralık DaireYakacık Mahallesi Kiralık DaireYeni Batı Mahallesi Kiralık DaireYeniçağ Mahallesi Kiralık DaireYenimahalle Kiralık DaireYeşilevler Mahallesi Kiralık DaireYukarı Yahyalar Mahallesi Kiralık DaireYunus Emre Mahallesi Kiralık DaireYuvaköy Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.