Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bahçelievler Şirinevler Mahallesi Satılık Ev

araması için 226 ilan bulundu
search
Şirinevler Mahallesicancel
Bahçelievlercancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Şirinevler Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Yol Haritası

Emlakjet ekibi olarak konut arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Şirinevler Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasasını öğrenebilirsiniz.

Şirinevler Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul iline bağlı Bahçelievler ilçesine bağlı Şirinevler Mahallesi’nin toplam nüfusu 59.150’dir. Mahalle nüfusunun 31.053’ünü erkek, 28.097’sini kadın nüfusu oluşturmaktadır. Şirinevler Mahallesi satılık konut arayan kişilerin mahallede konut tercihinde bulunabileceği 19 adet cadde ve 133 adet sokak bulunmaktadır. Mahalle bulunduğu konum itibari ile Marmara geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle mahallede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk geçmektedir. Şirinevler Mahallesi satılık ev arayan kişiler mahalle ulaşımında otobüs ve metro ulaşım hatlarının kullanıldığının bilgisine ulaşmaktadır. Mahalle ulaşımında kullanılan hatlar:

  • 34AS Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 76D Numaralı Otobüs Hattı ve
  • M1A Numaralı Metro Hattı’dır.

Şirinevler Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlara Mahalle Eğitim Bilgileri

Mahalleden konut arayan çocuklu aileler mahallenin eğitim imkanları hakkında da detaylı araştırmalar yürütmektedir. Mahalle eğitim kurumları bakımından oldukça zengin ve donanımlıdır. Bahçelievler Şirinevler Mahallesi satılık konut arayan kişilerin mahalle içerisinde etrafında konut tercihinde bulunabileceği 7 adet eğitim kurumu yer almaktadır. Bu eğitim kurumlarının isimleri:

  • Bahçelievler Atatürk İlköğretim Okulu: Şirinevler, Çavuş Paşa Cad./seçkin Sok. No:10, 34188 Bahçelievler/İstanbul. Okul hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 507 47 72 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Belediye Anaokulu: Siyavuşpaşa, Mustafa Kemal Paşa Cad./çeşme Sok. No:3, 34188 Bahçelievler/İstanbul. Okul hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 502 97 67 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Kocasinan Lisesi: Şirinevler, Mustafa Kemal Paşa Caddesi ,Çeşme Sokak No:1, 34188 Bahçelievler/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 557 00 10 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Orgeneral Eşref Bitlis İlköğretim Okulu: Siyavuşpaşa, Mustafa Kemal Paşa Cad. çeşme Sok., 34188 Bahçelievler/İstanbul.
  • Orgeneral Eşref Bitlis İlköğretim Okulu: Siyavuşpaşa, Mustafa Kemal Paşa Cad. çeşme Sok., 34188 Bahçelievler/İstanbul. Okul hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 555 15 12 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Şair Zihni İlköğretim Okulu: Şirinevler, Kazım Karabekir Caddesi No:29, 34188 Bahçelievler/İstanbul. Daha detaylı bilgiler için (0212) 551 70 68 numaralı hattı arayabilirsiniz.
  • Şirinevler İlköğretim Okulu: Şirinevler, Kazım Karabekir Caddesi No:5, 34188 Bahçelievler/İstanbul. Okul hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 551 69 78 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul Bahçelievler ilçesine bağlı Şirinevler Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Bahçelievler Şirinevler Mahallesi uygun fiyatlı ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.