Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bahçelievler Şirinevler Mahallesi Günlük Kiralık Daire

araması için 108 ilan bulundu
search
Şirinevler Mahallesicancel
Bahçelievlercancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Şirinevler Günlük Kiralık Daire Arayanlara Tavsiyeler

Şirinevler’de günlük daire kiralamak isteyenler için, en makul ve mantıklı Şirinevler günlük kiralık daire seçenekleri Emlakjet’te. Şirinevler, İstanbul’un Bahçelievler ilçesine bağlı bir mahalledir. Bakırköy, Küçükçekmece, Bağcılar, Güngören ilçelerine yakındır. İstanbul’un Avrupa yakasında yer alır. Toplam nüfusu 60.000’in üzerindedir. Mahallede ulaşım yeterince gelişmiştir. Ulaşım için metro, tramvay, otobüs gibi seçenekler tercih edilebilir. Bayburt ve Erzurum şehirlerinden en fazla göç alan bölge Şirinevler’dir. 

Şirinevler eskiden, Andriko’nun Bahçesi ismiyle bilinirdi. Bunun sebebi, meyve ve sebze alanlarıyla oldukça geniş ve düz bir yapısının olmasıdır. Elbette, şehirleşmenin etkisi ile, meyve ve sebze bahçeleri kesilmiş, yerine binalar dikilmiştir. Yine de Şirinevler, diğer bölgeler kadar sert bir biçimde şehirleşmemiştir. Bölgede hala birkaç katlı evlere rastlıyor olmak mümkündür. Bölgede Bizans döneminden kalıntılara rastlanır. Bölgede Bulgar ve Yunan göçmenleri miktarı fazladır. Şirinevler’in bağlı bulunduğu Bahçelievler de tarihi dokusu oldukça gelişmiş bölgelerden biridir. Ilçenin sağlık, ekonomi ve eğitim alanındaki gelişmişliği de yadsınamaz. Bölgede Mimar Sinan Köprüsü, Soğanlı Çeşmesi gibi tarihi eserleri görmeye gelen pek çok yerli ve yabancı turist yer almaktadır. Bölgede pek çok özel hastane ve devlet hastanesi yer almaktadır. Şirinevler’den ulaşım oldukça kolaydır. Şirinevler’de kişiler, genelde iş gezisi, turistik gezi ya da resmi işler için daire kiralamak istemektedirler. Çoğu zaman ev kiralama durumu son anda meydana gelmektedir. Kişiler uzun uzadıya planlama yapmak için vakit bulamadıklarında ise, imdatlarına en yeni ve güncel ilanlarıyla Emlakjet koşar. 

Şirinevler Günlük Kiralık Daireler Oldukça Popüler

Bahçelievler’de diğer bölgelere nazaran konaklama için tercih edilen mahalle, Şirinevler’dir. Bunun sebebi İlçe’nin aşağıda bulunan özelliklere sahip olmasıdır.

  • Güvenlik konusunda gelişmiş olması,
  • Sosyo-kültürel bağlamda daha iyi olması,
  • Genç nüfus yoğunluğunun daha fazla olması,
  • Ulaşım imkanlarının gelişmişliği

Bu kadar rağbet gören bir mahallede istediğiniz ölçülerde ve özelliklerde üstelik oldukça makul fiyat seçenekleri ile Şirinevler günlük kiralık daireler, Emlakjet’te sizleri bekliyor. Şirinevler günlük kiralık daire ya da günlük kiralık pansiyon bulmak için kapı kapı dolaşma ve seçenekler arasından en iyiyi seçmeye çalışırken hepsini birden kaybetme günleri geride kaldı. Artık Emlakjet evleri ayağınıza getiriyor size de oturduğunuz yerden yalnızca hangisini istediğinize karar vermek kalıyor.

Şirinevler Günlük Kiralık Daire Detayları İçin Emlakjet’I Ziyaret Edin

Şirinevler kiralık daire arayanlar, eğer evlerin bütün özelliklerinden emin olmak ve ona göre tercih yapmak istiyorlarsa, bu isteklerine yalnızca Emlakjet cevap veriyor. Sitemizde, ilanda bulunan bütün evlerin en ince ayrıntılarına kadar olan bilgiler yer alır. Siz müşterilerimizin daha sonra bir sürprizle karşılaşmalarını önlemek amacıyla her evin hangi özelliklere sahip olduğunu belirtiyoruz. Bizim için önemli olan sizlerin memnuniyetidir. 

Günlük kiralık ev seçerken kişilerin en çok ilgilendiği özellikler aşağıda yer almaktadır;

  • Trafik akışı,
  • Oda sayısı,
  • Fiyatı,
  • Lokasyonu,
  • Site içinde yer alıp almadığı,
  • Müstakil olup olmadığı

Sizler de eğer Bahçelievler günlük kiralık ev ya da Şirinevler günlük kiralık daire seçenekleri arasından en iyi olanı arıyorsanız, Emlakjet ile doğru adrestesiniz. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.