Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Şişli Mecidiyeköy Mahallesi Günlük Kiralık Daire

araması için 31 ilan bulundu
search
Mecidiyeköy Mahallesicancel
Şişlicancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Mecidiyeköy Günlük Ev Arayanlara Tavsiyeler

Mecidiyeköy’de günlük kiralık ev edinmek için başvurmanız gereken tek adres Emlakjet’tir çünkü birbirinden farklı özelliklere sahip pek çok Mecidiyeköy günlük ev fırsatları, bu noktada yer almaktadır. Mecidiyeköy, İstanbul’un Şişli ilçesine bağlı bir semttir. Toplam nüfusu 20.000’in üzerindedir. Eski zamanlarda Mecidiyeköy karanfil tarlaları ile ünlü bir bölgeydi. Bunun sebebi bölge toprağının karanfil yetiştirmeye oldukça elverişli olmasıdır. 

Mecidiyeköy, İstanbul’un aşağıda sıraladığımız gibi oldukça önemli ulaşım güzergahlarının kesişim noktasında bulunur. 

  • Çevre yolu,
  • Büyükdere Caddesi,
  • Yenikapı-Hacıosman Metro hattı

Cevahir, Astoria, Profilo gibi oldukça ünlü olan alışveriş merkezleri, Mecidiyeköy sınırları içerisinde yer alır. Aynı zamanda Galatasaray kulübünün önemli stadyumlarından biri olan Ali Samiyen stadı da Mecidiyeköy’dedir. Mecidiyeköy, Fulya Mahallesi, Kuştepe Mahallesi, Gülbahar Mahallesi, Esentepe ve Gültepe Mahallelerinden ibaret bir semttir. Mecidiyeköy, bilişim ile ilgilenenler için de oldukça önemlidir çünkü en önemli bilişim merkezleri, Mecidiyeköy mevkisinde yer almaktadır. Bölge Avrupa Yakası’nın en hızlı trafik ve eğlence bölgelerinden biri haline gelmiştir. Mecidiyeköy günlük kiralık residence arayışında olanların bakabilecekleri tek kesin adres, Emlakjet’tir çünkü yalnızca Emlakjet, bu bölgedeki en güncel ilanları bünyesinde barındırır.

Mecidiyeköy, İstanbul trafiğinin kilit noktası olarak günlük olarak sıklıkla yer ve mekan değiştiren insanların uğrak yeridir. Sosyalliğin ve çalışma merkezlerinin yoğun olarak bulunduğu Mecidiyeköy’ de, İstanbul’ da bulunan diğer ilçelere kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Bunun yanında Mecidiyeköy’de, bireylerin rahatça nefes almalarını sağlayan pek çok alan bulunmaktadır.

Güncel olaylardan ve gelişmelerden geri kalmak istemeyen vatandaşlar, İstanbul Anadolu yakasının bu gözde semtindeki kiralık daire seçeneklerini değerlendirebilir. Aynı zamanda sayısız alışveriş merkezi imkanı sunan ilçede ihtiyacını olan her şeyi kısa süerede temin edebilme fırsatı elde edersiniz.

Mecidiyeköy Günlük Ev Fırsatları, Emlakjet Ile Ayağınıza Geldi

Mecidiyeköy günlük kiralık daire fiyatları, en düşük haliyle Emlakjet’te. Çünkü bizler, en iyisini sağlamaya çalışırken, sizlerin bütçesini de düşünüyoruz. Bu sebeplerden ötürü de sitemizde, her fiyatta ve özellikte Mecidiyeköy günlük ev bulmak mümkün. Dilediğiniz fiyat aralığını, sitemizde oluşturarak, her şekilde ev ilanlarını görebilir, özellikleri ve fiyatları arasında oran karşılaştırmaları yapabilirsiniz. 

Mecidiyeköy’de bulunan evlerin özellikleri aşağıdaki şekildedir:

  • Cevahir’e ve çeşitli eğlence merkezlerine olan yakınlığı,
  • Oda sayıları,
  • Jakuzi, küvet, internet gibi özelliklere sahip olup olmaması,
  • Güvenliği olan bir sitede yer alıp almaması,
  • Temizlenip temizlenmemesi.

Fiyat aralıkları da bu değişkenler dahilinde azalacak ya da artacaktır.

Mecidiyeköy Günlük Ev Arıyorsanız, Emlakjet’te Mevcut

En yeni Şişli günlük kiralık ev fırsatları, Emlakjet’te. Emlakjet’in en önemli özelliği, bünyesindeki ilanların sizi hiçbir zaman yarı yolda bırakmayacak olmasıdır. Sahibinden temiz Mecidiyeköy günlük ev arayışlarınız artık son bulsun istiyorsanız, Emlakjet sizleri internet sitesine davet ediyor.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Şişli Günlük Kiralık Daire
19 Mayıs Günlük Kiralık Daire19 Mayıs Mahallesi Günlük Kiralık DaireBeşiktaş Günlük Kiralık DaireBomonti Günlük Kiralık DaireBozkurt Günlük Kiralık DaireBozkurt Mahallesi Günlük Kiralık DaireCumhuriyet Günlük Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Günlük Kiralık DaireDereboyu Günlük Kiralık DaireDolapdere Günlük Kiralık DaireDuatepe Günlük Kiralık DaireDuatepe Mahallesi Günlük Kiralık DaireElmadağ Günlük Kiralık DaireErgenekon Mahallesi Günlük Kiralık DaireEsentepe Günlük Kiralık DaireEsentepe Mahallesi Günlük Kiralık DaireEskişehir Mahallesi Günlük Kiralık DaireFeriköy Günlük Kiralık DaireFeriköy Mahallesi Günlük Kiralık DaireFulya Günlük Kiralık DaireFulya Mahallesi Günlük Kiralık DaireGülbağ Günlük Kiralık DaireGülbahar Günlük Kiralık DaireGülbahar Mahallesi Günlük Kiralık DaireGümüşsuyu Günlük Kiralık DaireHalaskargazi Günlük Kiralık DaireHalaskargazi Mahallesi Günlük Kiralık DaireHalide Edip Adıvar Günlük Kiralık DaireHalide Edip Adıvar Mahallesi Günlük Kiralık DaireHalil Rıfat Paşa Günlük Kiralık DaireHalil Rıfat Paşa Mahallesi Günlük Kiralık DaireHarbiye Günlük Kiralık DaireHarbiye Mahallesi Günlük Kiralık Daireİnönü Mahallesi Günlük Kiralık Daireİzzetpaşa Günlük Kiralık Daireİzzet Paşa Mahallesi Günlük Kiralık DaireKaptan Paşa Mahallesi Günlük Kiralık DaireKurtuluş Günlük Kiralık DaireKuştepe Günlük Kiralık DaireKuştepe Mahallesi Günlük Kiralık DaireMahmutşevketpaşa Günlük Kiralık DaireMahmut Şevket Paşa Mahallesi Günlük Kiralık DaireMecidiyeköy Günlük Kiralık DaireMecidiyeköy Mahallesi Günlük Kiralık DaireMerkez Mahallesi Günlük Kiralık DaireMeşrutiyet Günlük Kiralık DaireMeşrutiyet Mahallesi Günlük Kiralık DaireNişantaşı Günlük Kiralık DaireOkmeydanı Günlük Kiralık DaireOsmanbey Günlük Kiralık DairePangaltı Günlük Kiralık DairePaşa Günlük Kiralık DairePaşa Mahallesi Günlük Kiralık DaireSıracevizler Günlük Kiralık DaireŞişli Günlük Kiralık DaireTeşvikiye Günlük Kiralık DaireTeşvikiye Mahallesi Günlük Kiralık DaireTopağacı Günlük Kiralık DaireYayla Mahallesi Günlük Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.