Emlakjet

Tire Fatih Mahallesi Kiralık Daire

araması için 7 ilan bulundu
search
Fatih Mahallesicancel
Tirecancel
İzmircancel

Fatih Mahallesi Kiralık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Fatih Mahallesi kiralık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Fatih Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak isteğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İzmir ili Fatih Mahallesinin nüfusu toplam 10.579 kişidir. Bu nüfusun 5.179'si erkek, 5.400'si kadındır.

Fatih Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Tire, İzmir ilinin bir ilçesidir. İlçenin doğusunda Ödemiş, batısında Torbalı ve Selçuk ilçeleri, kuzeyinde Bayındır, güneyinde Aydın ili yer alır. Fatih Mahallesi İzmir ilinde yer alır. Fatih Mahallesi Tire ilçesine bağlıdır. Fatih Mahallesi İzmir şehir merkezine mesafesi yaklaşık 63 kilometredir. Bölgedeki önemli yerler; Kaplan Köyü, Tire Pazarı, Tire Müzesi, Derekahve, Toptepe, Tire Hanları, Thelos Mozolesi, Necip Paşa Kütüphanesi, Yoğurtluoğlu Külliyesi Ali Baba Türbesi, Tire Ulu Cami, Tahtakale Hamamı.

Fatih Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Fatih Mahallesi kiralık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

İzmir iline hava, kara, deniz ve demiryolu aracılığıyla ulaşılabilir. Kara yolu aracılığı ile ülkenin her noktasından otobüs ile ulaşım sağlanabilir. Hava yolu ulaşımı ise Adnan Menderes Havalimanı'ndan ülkenin ve dünyanın birçok yerine uçak seferleri bulunmaktadır. Havalimanı, Gaziemir ve Menderes ilçeleri sınırları içindedir. Kent merkezinin 14 kilometre güneyinde yer alır. İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali 1998 senesinde itibaren Işıkkent'teki yeni yerinde hizmet vermektedir. Demiryolu ile Basmane Garı'ndan Tire, Ödemiş, Söke, Bandırma, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Aydın, Nazilli, Denizli, Balıkesir, Konya ve Ankara'ya gün içerisinde tren seferleri bulunur. Şehir içi toplu ulaşım İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundadır. Toplu taşıma araçlarında İzmirim kart isimli elektronik bir kart ulaşımı hızlandırmaktadır. Tire, İzmir kent merkezine yaklaşık 90 kilometre uzaklıktadır. İzmir’in çeşitli yerlerinden Tire’ye ulaşım seçenekleri vardır. İzmir - Tire treni Basmane’den hareket eder. Bu tren ile Gaziemir, Adnan Menderes Havalimanı, Torbalı, Bayındır, Yakaköy’den geçerek ilçeye ulaşım olanağı sağlar. İzmir Otogarı’ndan Tire otobüsleri ile 1 saatte Tire’ye gidilebilir. Tire’ye İzmir’den otobüs ile ulaşım için Eshot hattı;

  • 798.

Fatih Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Fatih Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Fatih Mahallesi’nde 10 tane okul bulunmaktadır.

  • Mehmet Titiz Anaokulu,
  • Özel Tire Ak Anaokulu,
  • Özel Tire Ak İlkokulu,
  • Özel Tire Ak ortaokulu,
  • Özel Tire Doruk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi,
  • Özel Tire Tac Temel Lisesi,
  • Rasih Kirazoğlu İlkokulu,
  • Tire Anadolu İmam Hatip Lisesi,
  • Tire Belgin Atila Çallıoğlu Fen Lisesi,
  • Tire Kutsan Anadolu Lisesi.

Fatih Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 130 metrekare olarak karşımız çıkar. İzmir Fatih Mahallesi kiralık daire fiyatları 2.080 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 16 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 27 yıldır. Siz de İzmir Fatih Mahallesi kiralık daire arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. EmlakJet kiralık evler ile ev arayanları buluşturuyor. Hayalinizdeki eve bir an önce kavuşmak için ev ilanlarına sitemizden bakmalısınız. Fatih Mahallesi sahibinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Tire Kiralık Daire
4 Eylül Mahallesi Kiralık DaireAdnan Menderes Mahallesi Kiralık DaireAkçaşehir Mahallesi Kiralık DaireAkkoyunlu Mahallesi Kiralık DaireAkmescit Mahallesi Kiralık DaireAkyurt Mahallesi Kiralık DaireAlacalı Mahallesi Kiralık DaireAlaylı Mahallesi Kiralık DaireArmutlu Mahallesi Kiralık DaireAtatürk Mahallesi Kiralık DaireAyaklıkırı Mahallesi Kiralık DaireBahariye Mahallesi Kiralık DaireBaşköy Mahallesi Kiralık DaireBoynuyoğun Mahallesi Kiralık DaireBüyükkale Mahallesi Kiralık DaireBüyükkemerdere Mahallesi Kiralık DaireBüyükkömürcü Mahallesi Kiralık DaireCambazlı Mahallesi Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÇayırlı Mahallesi Kiralık DaireÇeriközü Mahallesi Kiralık DaireÇiniyeri Mahallesi Kiralık DaireÇobanköy Mahallesi Kiralık DaireÇukurköy Mahallesi Kiralık DaireDağdere Mahallesi Kiralık DaireDallık Mahallesi Kiralık DaireDerebaşı Mahallesi Kiralık DaireDereli Mahallesi Kiralık DaireDere Mahallesi Kiralık DaireDibekçi Mahallesi Kiralık DaireDoyranlı Mahallesi Kiralık DaireDuatepe Mahallesi Kiralık DaireDumlupınar Mahallesi Kiralık DaireDündarlı Mahallesi Kiralık DaireEğridere Mahallesi Kiralık DaireErtuğrul Mahallesi Kiralık DaireEskioba Mahallesi Kiralık DaireFatih Mahallesi Kiralık DaireGökçen Kiralık DaireGökçen Mahallesi Kiralık DaireHalkapınar Mahallesi Kiralık DaireHasançavuşlar Mahallesi Kiralık DaireHisarlık Mahallesi Kiralık DaireHürriyet Mahallesi Kiralık DaireIşıklar Mahallesi Kiralık DaireIşıklı Mahallesi Kiralık Daireİbni Melek Mahallesi Kiralık Daireİbni Melek OSB Mahallesi Kiralık Daireİhsaniye Mahallesi Kiralık Daireİpekçiler Mahallesi Kiralık Daireİstiklal Mahallesi Kiralık DaireKahrat Mahallesi Kiralık DaireKaplan Mahallesi Kiralık DaireKaraca Ali Mahallesi Kiralık DaireKarateke Mahallesi Kiralık DaireKetenci Mahallesi Kiralık DaireKırtepe Mahallesi Kiralık DaireKızılcahavlu Mahallesi Kiralık DaireKireli Mahallesi Kiralık DaireKocaaliler Mahallesi Kiralık DaireKurşak Mahallesi Kiralık DaireKurtuluş Mahallesi Kiralık DaireKüçükburun Mahallesi Kiralık DaireKüçükkale Mahallesi Kiralık DaireKüçükkemerdere Mahallesi Kiralık DaireKüçükkömürcü Mahallesi Kiralık DaireKürdüllü Mahallesi Kiralık DaireMahmutlar Mahallesi Kiralık DaireMehmetler Mahallesi Kiralık DaireMusalar Mahallesi Kiralık DaireOrtaköy Mahallesi Kiralık DaireOsmancık Mahallesi Kiralık DairePaşa Mahallesi Kiralık DairePeşrefli Mahallesi Kiralık DaireSarılar Mahallesi Kiralık DaireSaruhanlı Mahallesi Kiralık DaireSomak Mahallesi Kiralık DaireTire Kiralık DaireToki Mahallesi Kiralık DaireTopalak Mahallesi Kiralık DaireToparlar Mahallesi Kiralık DaireTuran Mahallesi Kiralık DaireTurgutlu Mahallesi Kiralık DaireÜzümler Mahallesi Kiralık DaireYamandere Mahallesi Kiralık DaireYeğenli Mahallesi Kiralık DaireYemişler Mahallesi Kiralık DaireYeniçiftlik Mahallesi Kiralık DaireYeni Mahallesi Kiralık DaireYenioba Mahallesi Kiralık DaireYenişehir Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.