Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Torbalı Yedi Eylül Mahallesi Kiralık Daire

araması için 3 ilan bulundu
search
Yedi Eylül Mahallesicancel
Torbalıcancel
İzmircancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Yedi Eylül Mahallesi Kiralık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Yedi Eylül Mahallesi kiralık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Yedi Eylül Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak isteğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İzmir ili Yedi Eylül Mahallesinin nüfusu toplam 2.854 kişidir. Bu nüfusun 1.496'si erkek, 1.358'si kadındır.

Yedi Eylül Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Torbalı, İzmir ilinin bir ilçesidir. İlçenin doğusunda Bayındır ve Tire, kuzeyinde Buca ve Kemalpaşa, güneyinde Selçuk, batısında Menderes ilçeleri yer alır. Bölgede Akdeniz iklimi görülür. Yedi Eylül Mahallesi İzmir ilinin Torbalı ilçesine bağlıdır. Yedi Eylül Mahallesi Torbalı ilçe merkezine 1 kilometre mesafe uzaklıktadır. Yedi Eylül Mahallesi İzmir şehir merkezine mesafesi yaklaşık 36 kilometredir. Bölgedeki önemli yerler; Metropolis Antik Kenti, Efeoğlu Tabiat Parkı, Tarihi Abdülhamit Seyir Köşkü, Torbalı’nın Saklıkent’i İncircik ve Key Museum.

Yedi Eylül Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Yedi Eylül Mahallesi kiralık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

İzmir iline hava, kara, deniz ve demiryolu aracılığıyla ulaşılabilir. Kara yolu aracılığı ile ülkenin her noktasından otobüs ile ulaşım sağlanabilir. Hava yolu ulaşımı ise Adnan Menderes Havalimanı'ndan ülkenin ve dünyanın birçok yerine uçak seferleri bulunmaktadır. Havalimanı, Gaziemir ve Menderes ilçeleri sınırları içindedir. Kent merkezinin 14 kilometre güneyinde yer alır. İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali 1998 senesinde itibaren Işıkkent'teki yeni yerinde hizmet vermektedir. Demiryolu ile Basmane Garı'ndan Tire, Ödemiş, Söke, Bandırma, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Aydın, Nazilli, Denizli, Balıkesir, Konya ve Ankara'ya gün içerisinde tren seferleri bulunur. Şehir içi toplu ulaşım İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundadır. Toplu taşıma araçlarında İzmirim kart isimli elektronik bir kart ulaşımı hızlandırmaktadır. Torbalı, İzmir iline 45 kilometre uzunluğunda çift hatlı demiryoluyla bağlıdır. Adnan Menderes Havalimanı'na ve Ege Serbest Bölgesi'ne 30 kilometre mesafe uzaklıktadır. Karabel Geçidi üstünden, Kemalpaşa-Ankara karayoluna bağlantısı bulunur. Bu imkânlar, son dönemlerde ilçeyi sanayi yatırımları bakımından değerli bir bölge haline getirmiştir. Banliyö treni hattı İZBAN, 2016'da Torbalı'ya uzatılmıştır. Torbalı ilçesinde kent merkezinden otobüslerle ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca ESHOT otobüsleri ile de Torbalı’ya varabilirsiniz. İlçeye ulaşım konusunda bir başka seçenek ise Gaziemir semt garajındaki dolmuşlarla ulaşım sağlamaktır.

Yedi Eylül Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Yedi Eylül Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Yedi Eylül Mahallesi’nde 1 tane okul bulunmaktadır.

  • Mesleki Eğitim Merkezi.

Yedi Eylül Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 95 metrekare olarak karşımız çıkar. İzmir Yedi Eylül Mahallesi kiralık daire fiyatları 1.900 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 20 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 18 yıldır. Siz de İzmir Yedi Eylül Mahallesi kiralık daire arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. EmlakJet kiralık evler ile ev arayanları buluşturuyor. Hayalinizdeki eve bir an önce kavuşmak için ev ilanlarına sitemizden bakmalısınız. Yedi Eylül Mahallesi sahibinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Torbalı Kiralık Daire
19 Mayıs Mahallesi Kiralık DaireAhmetli Mahallesi Kiralık DaireAlpkent Mahallesi Kiralık DaireAltıntepe Kiralık DaireArslanlar Mahallesi Kiralık DaireAtalan Mahallesi Kiralık DaireAtatürk Mahallesi Kiralık DaireAyrancılar Kiralık DaireAyrancılar Mahallesi Kiralık DaireBahçelievler Mahallesi Kiralık DaireBozköy Mahallesi Kiralık DaireBülbüldere Mahallesi Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÇakırbeyli Mahallesi Kiralık DaireÇamlıca Mahallesi Kiralık DaireÇapak Mahallesi Kiralık DaireÇaybaşı Kiralık DaireÇaybaşı Mahallesi Kiralık DaireDağkızılca Mahallesi Kiralık DaireDağteke Mahallesi Kiralık DaireDemirci Mahallesi Kiralık DaireDirmil Mahallesi Kiralık DaireDüverlik Mahallesi Kiralık DaireEğerci Mahallesi Kiralık DaireErtuğrul Mahallesi Kiralık DaireFevzi Çakmak Mahallesi Kiralık DaireGazi Mustafa Kemal Mahallesi Kiralık DaireGöllüce Mahallesi Kiralık DaireHelvacı Mahallesi Kiralık Daireİnönü Mahallesi Kiralık Daireİstiklal Mahallesi Kiralık DaireKaplancık Mahallesi Kiralık DaireKarakızlar Mahallesi Kiralık DaireKarakuyu Kiralık DaireKarakuyu Mahallesi Kiralık DaireKaraot Mahallesi Kiralık DaireKarşıyaka Mahallesi Kiralık DaireKazım Karabekir Mahallesi Kiralık DaireKırbaş Mahallesi Kiralık DaireKuşçuburun Mahallesi Kiralık DaireMuratbey Mahallesi Kiralık DaireMustafa Kemal Atatürk Mahallesi Kiralık DaireNaime Mahallesi Kiralık DaireOrganize Sanayi Bölgesi Mahallesi Kiralık DaireOrmanköy Mahallesi Kiralık DaireOrtaköy Mahallesi Kiralık DaireÖzbey Mahallesi Kiralık DairePamukyazı Mahallesi Kiralık DairePancar Kiralık DairePancar Mahallesi Kiralık DaireSağlık Mahallesi Kiralık DaireSaipler Mahallesi Kiralık DaireSubaşı Kiralık DaireSubaşı Mahallesi Kiralık DaireŞehitler Mahallesi Kiralık DaireTaşkesik Mahallesi Kiralık DaireTepeköy Mahallesi Kiralık DaireTorbalı Kiralık DaireTorbalı Mahallesi Kiralık DaireTulum Mahallesi Kiralık DaireTürkmenköy Mahallesi Kiralık DaireYazıbaşı Kiralık DaireYazıbaşı Mahallesi Kiralık DaireYedi Eylül Mahallesi Kiralık DaireYemişlik Mahallesi Kiralık DaireYeniköy Mahallesi Kiralık DaireYeniköy OSB Mahallesi Kiralık DaireYeni Mahallesi Kiralık DaireYeşilköy Mahallesi Kiralık DaireYoğurtçular Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.