Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bodrum Bahçelievler Mahallesi Kiralık Daire

araması için 11 ilan bulundu
search
Bahçelievler Mahallesicancel
Bodrumcancel
Muğlacancel

Bahçelievler Mahallesi Kiralık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

 

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Bahçelievler Mahallesi kiralık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Bahçelievler Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Muğla ili Bahçelievler Mahallesi’nin nüfusu toplam 5.863  kişidir. Nüfusun 2.943'ü erkek, 2.920'si kadındır.

 

Bahçelievler Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Bodrum, Muğla ilinin bir ilçesidir. Muğla'nın batısında yer alır. Bölge topraklarının çoğu Bodrum yarımadasında bulunur. Yüzölçümü 650 kilometrekaredir. Kuzey, güney ve batıdan Ege Deniziyle çevrelenir. Doğusunda Milas ilçesi yer alır. Ege ve Akdeniz ikliminin karışımında meydana gelir. Mikroklima özelliğine sahiptir. Yazları hiç nem olmaz. Kış aylarında ise nem oranı düşüktür. Kışları ılık ve yağışlı, yazları ise sıcak ve kurak geçer. Bitki örtüsü ikiye ayrılır. Bodrum-Milas karayolunun doğusunda yer alan kısmı bitki örtüsü iğne yapraklı kızılçam, sandal, mersin ve yabani çilek ağaçları ile kaplıdır. Karayolunun batısında yer alan kısmın bitki örtüsü çeti adı verilen dikenli otlar, çalılıklar ve fundalıklarla kaplıdır. Bahçelievler Mahallesi Muğla ilinin Bodrum ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli turizm merkezlerinden bazıları: Gümüşlük, Türkbükü, Bodrum Kalesi, Bodrum Antik Tiyatrosu, Tavşan Adası,  Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi, Bodrum Deniz Müzesi, Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü, Barlar Sokağı, Bitez Plajı, Gündoğan Halk Plajı, Şevket Sabancı Parkı, Mazıköy Plajı ve Kumbahçe Sahilidir. 

 

Bahçelievler Mahallesi Kiralık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Bahçelievler Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik. Bodrum İstanbul'a yaklaşık 700 kilometre, Ankara'ya 705 kilometre uzaklıkta yer alır. Bodrum'a havayolu, karayolu ve denizyolu ile ulaşım mümkündür. Şehirlerarası otobüs seferleri ile ulaşımda Bodrum Otogarından Bodrum minibüslere ya da şehiriçi otobüslerine binerek ilçeye ulaşım sağlanabilir. Havayolu ile ulaşımda Bodrum Milas Havalimanı kullanılır. İlçeye feribot ile ulaşımda mümkündür. feribot seferleri ile Bodrum-Datça arası kolayca seyahat edilebilir. Bodrum ilçesine ulaşım sağlayabileceğiniz başlıca otobüs hatları: Hat No: 2-34 (Bodrum - Turgutreis), 2-48 (Bitez Yalı Adliye - Bodrum), 2-2 (Bodrum - Konacık Adayer), 2-3 (Bodrum - Dağbelen Yaka), 2-4 (Bodrum - Akyarlar), 48-24 (Bodrum Şehir Merkezi - Bodrum Otogar - Milas/Bodrum Havalimanı), 2-6 (Bodrum - Yalıkavak), 2-9 (Bodrum - Mumcular), 2-45 (Bodrum - Gümüşkaya Gümüşlük) ve 2-22 (Bodrum - Gündoğan). 

 

Bahçelievler Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Bahçelievler Mahallesi kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan okullar;

  • Vedat Türkmen Ortaokulu
  • Zeyyat Mandalinci İlkokulu

 

Bahçelievler Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 106 metrekare olarak karşımıza çıkar. Muğla Bahçelievler Mahallesi kiralık daire fiyatları 15,204 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 143 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 30 yıldır. Siz de Muğla Bahçelievler Mahallesi kiralık daire arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. EmlakJet kiralık evler ile ev arayanları buluşturuyor. Hayalinizdeki eve bir an önce kavuşmak için ev ilanlarına sitemizden bakmalısınız. Bahçelievler Mahallesi sahibinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Bodrum Kiralık Daire
Akçaalan Mahallesi Kiralık DaireAkyarlar Mahallesi Kiralık DaireBağla Kiralık DaireBahçelievler Mahallesi Kiralık DaireBahçeyaka Mahallesi Kiralık DaireBitez Mahallesi Kiralık DaireBodrum Kiralık DaireBüyük Ada Kiralık DaireBüyükkiremit Ada Kiralık DaireCevat Şakir Mahallesi Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÇamarası Mahallesi Kiralık DaireÇamlık Mahallesi Kiralık DaireÇarşı Mahallesi Kiralık DaireÇatal Ada Kiralık DaireÇatal Adası Kiralık DaireÇavuş Ada Kiralık DaireÇelebi Adası Kiralık DaireÇırkan Mahallesi Kiralık DaireÇiftlik Mahallesi Kiralık DaireÇömlekçi Mahallesi Kiralık DaireDağbelen Mahallesi Kiralık DaireDereköy Mahallesi Kiralık DaireDirmil Mahallesi Kiralık DaireEskiçeşme Mahallesi Kiralık DaireFarilya Mahallesi Kiralık DaireFener Adası Kiralık DaireGeriş Mahallesi Kiralık DaireGökçebel Kiralık DaireGökpınar Mahallesi Kiralık DaireGölbaşı Mahallesi Kiralık DaireGölköy Mahallesi Kiralık DaireGörecek Ada Kiralık DaireGümbet Mahallesi Kiralık DaireGümüşlük Mahallesi Kiralık DaireGündoğan Mahallesi Kiralık DaireGürece Mahallesi Kiralık DaireGüvercinlik Mahallesi Kiralık Daireİçmeler Kiralık Daireİkizadalar Mahallesi Kiralık Daireİkiz Adalar Mahallesi Kiralık Daireİslamhaneleri Mahallesi Kiralık DaireKara Ada Kiralık DaireKarabağ Mahallesi Kiralık DaireKaraova Mahallesi Kiralık DaireKarga Adası Kiralık DaireKargı Adası Kiralık DaireKemer Mahallesi Kiralık DaireKızıl Ada Kiralık DaireKızılağaç Mahallesi Kiralık DaireKonacık Mahallesi Kiralık DaireKoyunbaba Mahallesi Kiralık DaireKumbahçe Mahallesi Kiralık DaireKumköy Mahallesi Kiralık DaireKüçük Ada Kiralık DaireKüçükada Mahallesi Kiralık DaireKüçükbük Mahallesi Kiralık DaireKüçükkiremit Adası Kiralık DaireKüçüktavşan Adası Kiralık DaireKüçüktüllüce Adası Kiralık DaireMazıköy Mahallesi Kiralık DaireMumcular Mahallesi Kiralık DaireMüskebi Mahallesi Kiralık DaireOrak Adası Kiralık DaireOrtakent Kiralık DairePeksimet Mahallesi Kiralık DairePınarlıbelen Mahallesi Kiralık DairePırasa Ada Kiralık DairePırasa Adası Kiralık DaireSarıot Adası Kiralık DaireSazköy Mahallesi Kiralık DaireSıçan Adası Kiralık DaireTepecik Karaova Mahallesi Kiralık DaireTepecik Mahallesi Kiralık DaireTopan Ada Kiralık DaireTorba Mahallesi Kiralık DaireTurgutreis Mahallesi Kiralık DaireTüllüce Adası Kiralık DaireTürkbükü Mahallesi Kiralık DaireTürkkuyusu Mahallesi Kiralık DaireUmurca Mahallesi Kiralık DaireYahşi Mahallesi Kiralık DaireYakaköy Mahallesi Kiralık DaireYalıkavak Mahallesi Kiralık DaireYassı Ada Kiralık DaireYassıkaya Ada Kiralık DaireYeniköy Karaova Mahallesi Kiralık DaireYeniköy Mahallesi Kiralık DaireYıldız Ada Kiralık DaireYokuşbaşı Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.