Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Buca Dicle Mahallesi Satılık Ev

araması için 20 ilan bulundu
search
Dicle Mahallesicancel
Bucacancel
İzmircancel

Dicle Mahallesi Satılık Konut Araştıran Okuyucularımız İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

Dicle Mahallesi satılık konut arayışı içerisinde olan okuyucularımız için hazırladığımız bu yazı sonrasında, mahalle hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olacak ve böylelikle ev arama sürecinize daha rahat adımlar ile devam edebileceksiniz. Bilindiği üzere, konut arama süreci içerisinde bulunan her kişi, daha önceden seçilmiş olan ilçe ya da mahalle hakkında fikir sahibi olmalıdır. Bu amacı yerine getirmek için hazırladığımız bu bölge rehberinde; Dicle Mahallesinin konumu, yaşantısı, emlak piyasası ve nüfusu gibi, bir bölgeyi temel bir düzeyde tanıtacak kısa bilgilere yer vermeye özen gösterdik. 

Dicle Mahallesinin içerisinde bulunduğu İzmir ilinde Ege Bölgesinde yaygın olan Akdeniz iklimi hâkimiyet göstermektedir. Akdeniz iklimine göre, yaz ayları oldukça sıcak ve kurak geçmektedir ve kış ayları ise serin ve bazen yağışlı yaşanmaktadır. İzmir ilinin bir yıllık ortalama sıcaklığı 14 ilâ 18 derece arasında değişkenlik göstermektedir. En sıcak ayı ağustos olup en soğuk ay genel olarak ocak ayıdır. 

Dicle Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Dicle Mahallesi, İzmir iline bağlı olan ilçesine ait bir mahalledir. Buca ilçesi, İzmir il merkezinin güney yönünde kalmaktadır. Dicle Mahallesinin, İzmir il merkezine olan uzaklığı yaklaşık 6 kilometre kadardır. Dicle Mahallesinin içerisinde eğitim kurumu, dinî mekân, yeşil alan, gıda marketi, hazır yemek hizmeti veren restoran ya da kafe gibi sosyal olanaklar pek çok sayıda mevcut haldedir. Mahallede pek çok sayıda eğitim kurumu vardır. Bu eğitim kurumlarının arasında Buca Anaokulu bulunmaktadır. Şirinyayla Cami, mahallede bulunan dinî mekânlar arasında yer almaktadır. 

Dicle Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Dicle Mahallesi sahibinden satılık konut arayışı içerisinde olan okuyucularımız için, Buca ilçesinin ulaşım olanakları büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Bu sebepten ötürü, İzmir’in farklı yerlerine giderken kullanılabilecek pek çok sayıda seçenek bulunmaktadır. Dicle Mahallesi, E87 kodlu karayolu hattına yakın bir mesafede konumlanmıştır. Buca ilçesinde ulaşımı sağlayan toplu taşıma alternatiflerine aşağıdaki listede yer verilmiştir:

  • Bostanlı İskele – Evka Aktarma Merkezi: 330 kodlu otobüs hattı.

  • Tınaztepe – Evka Aktarma Merkezi: 515 kodlu otobüs hattı,

  • Kemer Aktarma Merkezi – Cengizhan Son Durak: 662 kodlu otobüs hattı,

  • Kemer Aktarma Merkezi – Cengizhan Son Durak: 699 kodlu otobüs hattı,

  • Egekent Aktarma Merkezi – Alsancak Gar: 912 kodlu otobüs hattı,

  • Bostanlı İskele – Alsancak Gar: 921 kodlu otobüs hattı.

Dicle Mahallesi Satılık Konut Bakan Kişiler İçin Mahallenin Gayrimenkul ve Demografik Bilgileri

2020 yılında yapılmış olan demografik araştırmalara göre, Dicle Mahallesinin toplam nüfusu 6.111 olarak tespit edilmiştir. Buca ilçesinin toplam nüfusu ise 507.773 olarak belirlenmiştir. İzmir Buca satılık konut ortalama 410.550 Türk lirasıdır. Evlerin ortalama alanı ise 105 metrekare olarak ölçülmüştür. Ortalama bir evin birim fiyatı 3.910 Türk lirasıdır.

İzmir Buca Dicle Mahallesi sahibinden satılık kelepir ev benzeri, bölgedeki konut arayışlarınız için yerel emlakçıları ziyaret edebilirsiniz ya da Emlakjet.com üzerindeki listeleme sayfalarına göz atabilirsiniz.




İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Buca Satılık Ev
29 Ekim Mahallesi Satılık EvAdatepe Mahallesi Satılık EvAkıncılar Mahallesi Satılık EvAtatürk Mahallesi Satılık EvAydoğdu Mahallesi Satılık EvBarış Mahallesi Satılık EvBelenbaşı Köyü Satılık EvBelenbaşı Mahallesi Satılık EvBuca Koop. Mahallesi Satılık EvBuca OSB Mahallesi Satılık EvBuca Satılık EvCumhuriyet Mahallesi Satılık EvÇağdaş Mahallesi Satılık EvÇaldıran Mahallesi Satılık EvÇamlık Mahallesi Satılık EvÇamlıkule Mahallesi Satılık EvÇamlıpınar Mahallesi Satılık EvDicle Mahallesi Satılık EvDoğancılar Köyü Satılık EvDoğancılar Mahallesi Satılık EvDumlupınar Mahallesi Satılık EvEfeler Mahallesi Satılık EvFırat Mahallesi Satılık EvGaziler Mahallesi Satılık EvGöksu Mahallesi Satılık EvGüven Mahallesi Satılık EvHürriyet Mahallesi Satılık Evİnkılap Mahallesi Satılık Evİnönü Mahallesi Satılık Evİşçievleri Satılık Evİzkent Mahallesi Satılık EvKaracaağaç Köyü Satılık EvKaracaağaç Mahallesi Satılık EvKaranfil Mahallesi Satılık EvKaynaklar Merkez Mahallesi Satılık EvKaynaklar Satılık EvKırıklar Köyü Satılık EvKırklar Mahallesi Satılık EvKozağaç Mahallesi Satılık EvKuruçeşme Mahallesi Satılık EvLaleli Mahallesi Satılık EvMenderes Mahallesi Satılık EvMurathan Mahallesi Satılık EvMustafa Kemal Mahallesi Satılık EvSeyhan Mahallesi Satılık EvŞirinkapı Mahallesi Satılık EvŞirinyer Satılık EvUfuk Mahallesi Satılık EvVali Rahmi Bey Mahallesi Satılık EvYaylacık Mahallesi Satılık EvYenigün Mahallesi Satılık EvYeşilbağlar Mahallesi Satılık EvYıkıkkemer Satılık EvYıldızlar Mahallesi Satılık EvYıldız Mahallesi Satılık EvYiğitler Mahallesi Satılık EvZafer Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.