Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Balçova Eğitim Mahallesi Kiralık Daire

araması için 7 ilan bulundu
search
Eğitim Mahallesicancel
Balçovacancel
İzmircancel

Eğitim Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

Emlakjet.com ailesi olarak, kiralık ev ilanlarına bakanlar için, hayallerindeki evi bulabilmeleri adına her türlü desteği sağlamak amacında çalışmaktayız. İzmir'in Balçova ilçesi sınırları içerisinde kalan Eğitim Mahallesi kiralık daire arayanlar için mahalle hakkında topladığımız kısa bilgiler ile dolu yazımıza da göz atabilirsiniz.

Eğitim Mahallesi; İzmir ilinde bulunan Balçova ilçesine bağlı bir mahalledir. Balçova sahilinde yer alır. Bu sebeple özellikle yaz aylarında yerli, yabancı bir sürü turist çekmektedir. Ayrıca ilçenin en geniş alanına kurulmuş mahallelerinden biridir. 

Nüfus bilgilerine göre mahallede 14.182 kişi yaşamaktadır. İlçenin merkez mahallelerindendir bu sebeple yaşamak için çok tercih edilir.  Mahallede bir adet muhtarlık binası ve bir adet çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Merkez mahalle olduğundan dolayı ulaşım oldukça kolaydır. İzmir il merkezinden ve diğer ilçelerden kalkan minibüs ve otobüsler ile ulaşım rahatlıkla sağlanabilir.

Eğitim Mahallesi Kiralık Daire Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisi

Eğitim kiralık daire fiyatları hakkında fikir edinebilmek için emlak endeksi verileri şöyledir:

  • Evlerin ortalama birim fiyatı 19 Türk Lirasıdır ve büyüklükleri yaklaşık 100 metrekaredir.
  • Ortalama kirası 1.880 Türk Lirası arasında değişen evlerin geri dönüşüm/amortisman süresi ise 21 yıl olarak öngörülmektedir.

Bu fiyatlar evin dairemu, daire katı, ulaşım imkanları, cephesi, bina yaşı gibi özelliklere göre değişim gösterebilmektedir. Ev kiralamadan önce öngördüğünüz yaşam süresini ve yaşam alanınızdaki beklentilerinizi göz önünde bulundurarak arama yapmanızı öneririz.

Eğitim Mahallesi Kiralık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri

Balçova Eğitim Mahallesi kiralık daire arayışında olan özellikle çocuklu aileler için yaptığımız eğitim kurumları araştırmaları sonucunda; mahalle sınırları içerisinde yer alan ya da eğitimin taşımalı olarak gerçekleştirildiği okulların adres ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Başöğretmen Atatürk ilkokulu: Eğitim Mah., Molla Gürani Sokak No:37/1, 35330 Balçova/İzmir.

  • Ertuğrulgazi İlkokulu: Eğitim, Ertuğrul Gazi Sk. No:4, 35330 Balçova/İzmir.

Eğitim Mahallesi Kiralık Daire Arayışındakiler İçin Mahalle Devlet Kurumu Bilgisi

Eğitim Mahallesi kiralık ev ilanlarına bakanlar için, yaşayacağı dairenin çevresinde bir hastalık anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği sağlık kurumu ve ihtiyaç anında gideceği muhtarlık, belediye ve nüfus müdürlüğü gibi kurumlarının isim ve adres bilgileri şu şekildedir:

  • Eğitim Mahallesi Muhtarlığı: Eğitim, Gazi Osman Paşa Sok. 13/B, 35330 Balçova/İzmir.

  • Balçova Devlet Hastanesi: Yeni, Rumeli Cad. No:7, 35800 Balçova/İzmir.

  • Balçova Nüfus Müdürlüğü: Kültür Mah. Yeni Blv. Hükümet Cad. K:2 (Hükümet Konağı) Balçova, İzmir.

  • Balçova Belediyesi: Kültür, Lozan Cd. No:47, 35800 Balçova/İzmir.

  • Balçova İlçe Emniyet Müdürlüğü: Kurtuluş, Hürriyet Cad. No:2, 35800 Balçova/İzmir.

Mahalle hakkında bilgiler doğrultusunda, emlakçıdan ya da sahibinden Eğitim Mahallesi kiralık daire ilanlarına Emlakjet.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Eğitim Mahallesi'nde Kiralık Daire İlanları

Eğitim Mahallesi bölgesinde hayalinizdeki daireyi bulmak için doğru adrestesiniz. Emlakjet.com aracılığıyla Eğitim Mahallesi'nde kiralık daire ilanları arasından seçeneklerinizi inceleyebilirsiniz.

Eğitim Mahallesi'nde Kiralık Daire 3+1

Eğitim Mahallesi'nde kiralık 3+1 daireler, ferah ve aile dostu bir yaşam arayanlar için ideal seçenekler sunuyor. 3 yatak odası ve 1 geniş salonuyla daha rahat bir yaşam alanı sağlayan daireler, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Emlakjet'in kiralık 3+1 daire ilanları sayesinde istediğiniz lokasyonda, tercih ettiğiniz metrekare ve diğer özelliklere sahip 3+1 daireleri kolayca bulabilirsiniz.

Eğitim Mahallesi'nde Kiralık Daire 2+1

Eğitim Mahallesi'nde kiralık 2+1 daireler, modern ve konforlu bir yaşam arayışında olanlar için harika seçenekler sunuyor. 2 yatak odası ve ferah bir salonuyla ideal yaşam alanları sağlayan daireler, uygun fiyatları ve avantajlı ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor. Emlakjet ilanları ile istediğiniz lokasyonda ve bütçeye uygun 2+1 daireleri kolayca bulmanıza yardımcı olur.

Eğitim Mahallesi'nde Kiralık Daire 1+1

Eğitim Mahallesi'nde kiralık 1+1 daireler, şehirde pratik ve şık bir yaşam arayanlar için ideal seçenekler sunuyor. 1 yatak odası ve ferah bir salonuyla kompakt yaşam alanları sağlayan daireler, uygun fiyatları ve cazip ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor. Emlakjet, istediğiniz bölgelerdeki ve bütçenize uygun 1+1 daireleri kolayca bulmanıza yardımcı olur.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.