Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Vize Devlet Mahallesi Satılık Daire

araması için 2 ilan bulundu
search
Devlet Mahallesicancel
Vizecancel
Kırklarelicancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Devlet Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Devlet Mahallesi satılık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Devlet Mahallesi hakkında konum, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Kırklareli Vize ilçesinin nüfusu toplam 28.669 kişidir. Nüfusun 14.778’i erkek ve 13.891’i kadındır.

 

Devlet Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Vize, Kırklareli ilinin bir ilçesidir. Kırklareli'nin doğusunda yer alır. Sakin şehir ünvanına sahiptir. Karadeniz'e kıyısı vardır. Bölgenin bitki örtüsünü nemli ormanlar, stepler, kıyı bitkileri, maki ve kuru ormanlar oluşturur. Kırklareli Merkezinde karasal iklim hakimdir. Karadenize kıyısı olan ve Yıldız Dağlarının kuzey taraflarında Karadeniz iklim tipi hakimdir. Buna göre kışlar soğuk, yazlar ise serin geçer. Devlet Mahallesi Kırklareli ilinin Vize ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli merkezler; Küçük Ayasofya Kilisesi (Gazi Süleyman Paşa Camii), Vize Kalesi, Asmakayalar Mağara Manastırı, Cehennem Şelaleleri, Antik Tiyatro (Odeon) ve 824 yıllık tarihi çınar ağacı. 

 

Devlet Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Devlet Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik. Kırklareli şehir merkezine yaklaşık 55 kilometre uzaklıkta yer alır. Kırklareli'nde havalimanı yer almadığı için ilçeye ulaşım sağlamak isteyenler en yakın havalimanı olan Çorlu havalimanını tercih edebilirler. Bursa'da ilçeye ulaşımda Bursa Otogardan kalkan araçlar tercih edilir. Bursa'nın ilçeye olan uzaklığı 305 kilometredir. İlçe İstanbul'a yaklaşık 140 kilometre uzaklıktadır. Kırklareli'nden ilçeye özel araçla ulaşım için D020 karayolu kullanılır. Kırklareli merkezden ilçeye ulaşım yaklaşık 50 dakika sürmektedir. 

 

Devlet Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Devlet Mahallesi satılık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Devlet Mahallesi’nde bulunan okullar;

  • Arife Bekir Uğurlu İlkokulu
  • Atatürk Ortaokulu
  • Cumhuriyet İlkokulu
  • Vize Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Vize Bilim ve Sanat Merkezi
  • Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

 

Devlet Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 125 metrekare olarak karşımıza çıkar. Kırklareli Devlet Mahallesi satılık daire fiyatları 1.617.625 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 12.941 Türk Lirasına denk gelir. Geri dönüş süresi 24 yıldır. Kırklareli Devlet Mahallesi satılık daire arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Ev arayışınız hala devam ediyor ise size en uygun olan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza, kriter ve bütçenize uygun olan evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık daire Devlet Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.