Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Kahramankazan Satıkadın Mahallesi Satılık Daire

araması için 3 ilan bulundu
search
Satıkadın Mahallesicancel
Kahramankazancancel
Ankaracancel
homeInfo
Arama kriterlerinize uygun başka ilan bulamadık. Kriterlerinize benzer ilanlara göz atabilirsiniz.
Benzer İlanlar

Satıkadın Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Rehberi    

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Satıkadın Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Satıkadın Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.    

Ankara ili Satıkadın Mahallesi nüfusu toplam 5.905’dir. Bu nüfusun 2.984’ü Erkek, 2.921’i Kadın’dır.  

Satıkadın Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler    

Satıkadın Mahallesi’nin bağlı olduğu Kahramankazan ilçesi, Osmanlı ordularının 1402 yılında meydana gelen Ankara Savaşı’nda ağırlıklarını burada bırakması sonucu, geride kalan kazanlar nedeniyle ilçe, Kazan ismini almıştır. Osmanlı Devleti, savaş sırasında Kazan’ı aşevi olarak kullanmıştır. 15 Temmuz askeri darbe girişiminde halkın gösterdiği çaba ve dirençten dolayı ilçe, Kahramankazan ismini almıştır. Bölgede yapılan arkeolojik çalışmalar sonucu kazılardan elde edilen eserlere göre ilçenin tarihi, Bakır Çağı’na kadar uzanmaktadır. Kahramankazan, Ankara’nın kuzeybatısında yer alan Akıncı Ovası üzerinde kurulmuştur. Yakın tarihe göre Kahramankazan’da ilçenin geçim kaynağı; sanayi ve ticaretten daha çok tarım ve hayvancılık üzerine gelişmiştir. Kahramankazan ilçesine bağlı olan Satıkadın Mahallesi’nin sınırları ise; kuzeyden Kahramankazan’ın Fatih Mahallesi, güneyden Kahramankazan’ın Kayı Mahallesi, batıdan Kahramankazan’ın Atatürk Mahallesi ve doğudan ise Kahramankazan’ın Günbaşı Mahallesi ile çevrilmiştir. Güven Lunapark, Mera Koca Çayı ve Faruk Öğreten Koşu Yolu Spor Kompleksi bu bölgenin yakınlarında konumlanır.

Satıkadın Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Bölgenin Ulaşım Olanakları     

Satıkadın Mahallesi satılık daire arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. Ülke tarihinin en özel anlarına şahitlik eden ve içerisinde çok sayıda tarihi önemi olan yapıya ev sahipliği yapan Ankara ili hem karayolu hem demiryolu hem de havayolu ulaşım imkanına sahip Türkiye’nin gelişmiş ulaşım ağına sahip şehirlerinden biridir. Satıkadın Mahallesi’ne veya Kahramankazan'a gitmek isteyen ziyaretçiler bu ulaşım olanaklarının bazılarından yararlanarak ilçeye veya mahalleye ulaşım sağlayabilirler. Satıkadın Mahallesi’ne uçakla gitmek isteyen ziyaretçilerin kullanması gereken havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı’dır. Ankara Esenboğa Havalimanı, şehir merkezine 25 kilometre uzaklıktadır. Havalimanından; Belkoair, HAVAŞ ve taksi ile şehrin merkezine rahatça ulaşım sağlayabilirsiniz. Ankara, Türkiye’nin gelişmiş şehirlerinden biri olduğundan, karayolu üzerinden de neredeyse tüm şehirlerden hareket eden otobüsler ile rahatça ulaşım sağlanabilir. Satıkadın Mahallesi’ne; ilçe merkezinden sık sık geçen Satıkadın Mahallesi otobüslerinden ve minibüslerinden herhangi biri ile ulaşabilir ve gün boyu farklı ilçe ve mahallelere de kolayca ulaşım imkanı sağlayabilirsiniz. Satıkadın Mahallesi’ne ulaşım sağlayan alternatif toplu taşıma araçları şunlardır:

 

- 502 Sıhhiye-Kahramankazan EGO Hattı

- 563 Kazan-Ulus EGO Hattı

 

Satıkadın Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahallenin Eğitim Kurumu Bilgisi    

Satıkadın Mahallesi satılık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Satıkadın Mahallesi’ne yakın konumda bulunan bazı okullar şu şekildedir:

 

- Kahramankazan İmam Hatip Ortaokulu 

- Kahramankazan Halk Eğitim Merkezi 

 

Satıkadın Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri    

Emlakjet.com verilerine göre Ankara Satıkadın Mahallesi satılık daire fiyatı 2022 yılında ortalama 966.240 Türk Lirası olarak ölçülmüştür. Ankara Satıkadın Mahallesi satılık konutların ortalama büyüklüğü ise 144 metrekaredir. Ankara il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Satıkadın Mahallesi sahibinden veya emlak ofisinden satılık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Kahramankazan Satılık Daire
Ahi Mahallesi Satılık DaireAkçaören Mahallesi Satılık DaireAkıncı Mahallesi Satılık DaireAlpagut Mahallesi Satılık DaireAşağıkaraören Mahallesi Satılık DaireAtatürk Mahallesi Satılık DaireAydın Mahallesi Satılık DaireBitik Mahallesi Satılık DaireCiğir Mahallesi Satılık DaireÇalta Mahallesi Satılık DaireÇimşit Mahallesi Satılık DaireDağyaka Mahallesi Satılık DaireDutözü Mahallesi Satılık DaireEmirgazi Mahallesi Satılık DaireFatih Mahallesi Satılık DaireFethiye Mahallesi Satılık DaireGünbaşı Mahallesi Satılık DaireGüvenç Mahallesi Satılık Daireİçören Mahallesi Satılık Daireİmrendi Mahallesi Satılık Daireİnceğiz Mahallesi Satılık Daireİne Mahallesi Satılık Daireİymir Mahallesi Satılık DaireKanuni Sultan Süleyman Mahallesi Satılık DaireKaralar Mahallesi Satılık DaireKayı Mahallesi Satılık DaireKazan Satılık DaireKılıçlar Mahallesi Satılık DaireKınık Mahallesi Satılık DaireKışla Mahallesi Satılık DaireKumpınar Mahallesi Satılık DaireOrhaniye Mahallesi Satılık DaireÖrencik Mahallesi Satılık DairePeçenek Mahallesi Satılık DaireSancar Mahallesi Satılık DaireSaraç Mahallesi Satılık DaireSaray Mahallesi Satılık DaireSaray OSB Mahallesi Satılık DaireSarıayak Mahallesi Satılık DaireSarılar Mahallesi Satılık DaireSatıkadın Mahallesi Satılık DaireSoğucak Mahallesi Satılık DaireTekke Mahallesi Satılık DaireUçarı Mahallesi Satılık DaireYakupderviş Mahallesi Satılık DaireYassıören Mahallesi Satılık DaireYavuz Sultan Selim Mahallesi Satılık DaireYayalar Mahallesi Satılık DaireYazıbeyli Mahallesi Satılık DaireYıldırımbeyazıt Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.