Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Sincan Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık Daire

araması için 258 ilan bulundu
search
Fevzi Çakmak Mahallesicancel
Sincancancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık Daire Arayanlar için Mahalle Rehberi 

Ankara ilinin Sincan ilçesine bağlı olan Fevzi Çakmak mahallesi satılık daire arayışı olanlar için emlakjet.com ailesi olarak sizlere rehber olabilecek önemli bilgileri derledik. 

Başkent Ankara’ya bağlı ilçelerden biri olan Sincan il merkezine 25 kilometre uzaklıkta yer alan bir ilçemizdir. Ulaşım, sağlık, eğitim, sosyal imkanlar açısından hızla gelişen bir ilçe olan Sincan daire projelerinin de yüksek olduğu yatırım değeri taşıyan bir ilçedir. 

Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin İlçe Bilgileri 

İç Anadolu Bölgesi'nde Ankara iline bağlı olan Sincan’ın komşuları şöyledir; Etimesgut, Yenimahalle, Ayaş ilçeleri ve Polatlı bulunmaktadır. Fevzi Çakmak mahallesi satılık daire bakanlar için Sincan nüfusu 2020 yılına göre 549 bin civarındadır. Sincan’ın en kalabalık mahalleleri dediğimizde ise sırayla; 

  • Mareşal mahallesi

  • Çakmak mahallesi

  • Malazgirt mahallesi

  • Tandoğan mahallesi

  • Selçuklu mahallesi

  • Plevne mahallesi

  • Pınarbaşı Mahallesi

  • Mustafa Kemal mahallesi

Bu mahalleler 30 binden fazla nüfusuyla Sincan’ın yatırım değerini de yükseltmektedir. Gerek ekonomi gerek eğitim gerekse sağlık açısından yatırımların fazla olduğu Sincan’da sosyal imkanlar da fazladır. 

Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin İlçe İmkanları 

Sincan'da 1990 yılında yapımı tamamlanmış olan Ankara 1. Organize Sanayi Bölgesi bulunmaktadır. Sincan'ın nüfusunun artışında en büyük pay sahibi olan Sanayi Bölgesi'nde çok sayıda yurt içi ve yurt dışı merkezli fabrika bulunmaktadır. Ankara’nın genelinde olduğu gibi Sincan ilçesinde de ekonomik faaliyetler fazladır. 

Fevzi Çakmak mahallesi satılık konut bakanlar için ilçede sanayi tesisleri ve kombina sayısı fazladır. Organize sanayisi gelişmiş olan ilçede kil yatakları işletilmektedir. Sincan sanayi dışında finans ve iş merkezlerinin de fazla olduğu bir ilçedir. İlçede; mobilya, dayanıklı ev eşyaları, giyim, tekstil, eğitim ve gıda hizmetlerinde gelişmiştir. İlçede bulunan Törekent Sanayi Sitesi pek çok kişiye istihdam sağlamaktadır. 

Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık Daire Fiyatları Nelerdir?

 Fevzi Çakmak Mahallesi satılık daire arayanlar için ilçedeki markalı daire projeleri de fazladır. Aşağıda bazılarını sıraladık;

  • Köroğlu Batıkent 

  • La Viva Yenikent 

  • Newera Seyirtepe

  • Yenikent Evleri

  • Polsan Prestij 

  • Resital Yenikent 

  • Köroğlu Batıpark 

  • Şehri Yaren 

Fevzi Çakmak satılık daire fiyatları için en düşük satılık daire fiyatları en düşük 350 bin TL’den başlamaktadır. Elbette satılık daire seçenekleri daire tipi, bina yaşı, sosyal imkanları, güvenlik, lokasyon vb. gibi nedenlerle değişmektedir. 

Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Ulaşım Seçenekleri 

Fevzi Çakmak satılık ev arayanlar için lokasyon ve ulaşım seçenekleri de belirleyici kriterler arasında yer almaktadır. Sincan ulaşım seçeneklerinin fazla olduğu bir ilçedir. Minibüs, otobüs, dolmuşlar sürekli sefer halindedir. Sincan’dan Kızılay’a 45 dakikada gidilebilmektedir. Metro ile bu mesafe çok daha azdır. Kızılay – Batıkent metro hattını kullanarak Sincan’a ulaşmak oldukça kolaydır. Sincan metro hattı, Eryaman, Fatih ve Törekent’e kadar gitmektedir. 

Fevzi Çakmak Mahallesi Satılık Daire Arayanlar için Dikkat Edilmesi Gereken Kriterler 

Sincan Fevziçakmak Mahallesi satılık daire arayışı olanlar için dikkat edilmesi gereken bazı kriterler mevcuttur. Satılık daire arayışı olanların aşağıda bahsedeceğimiz maddelere dikkat etmesi gerekir.

  • Daireyi yerinde incelemeden kapora vermemek 

  • Bina yaşı ve deprem yönetmeliği gibi konuları araştırmak 

  • Emlakçı ve evi satan kişiyle yüz yüze iletişim kurmak 

  • Satın alınacak evin konumunu ve çevre güvenliğini araştırmak 

  • Otopark konusunda bilgi edinmek 

  • Dairenin aidat vb. gibi önceki borçlarının olup olmadığını araştırmak 

  • Ulaşım, market, alışveriş merkezi, eğitim gibi akslara yakınlığını sorgulamak 

Siz de hemen emlakçıdan ya da Fevziçakmak satılık daire sahibinden bakmak için emlakjet.com’daki güncel ilanlarımızı inceleyebilirsiniz. 



İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Sincan Satılık Daire
29 Ekim Mahallesi Satılık DaireAdalet Mahallesi Satılık DaireAhi Evran Mahallesi Satılık DaireAhi Evran OSB Mahallesi Satılık DaireAhi Evran Satılık DaireAkçaören Mahallesi Satılık DaireAkşemsettin Mahallesi Satılık DaireAlagöz Mahallesi Satılık DaireAlcı Mahallesi Satılık DaireAlcı OSB Mahallesi Satılık DaireAlcı Satılık DaireAnayurt Mahallesi Satılık DaireAndiçen Mahallesi Satılık DaireAtatürk Mahallesi Satılık DaireBacı Mahallesi Satılık DaireBaşkent OSB Satılık DaireBeyobası Mahallesi Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇiçektepe Mahallesi Satılık DaireÇoğlu Mahallesi Satılık DaireÇokören Mahallesi Satılık DaireElvankent Satılık DaireErkeksu Mahallesi Satılık DaireErtuğrulgazi Mahallesi Satılık DaireEsenler Mahallesi Satılık DaireFatih Mahallesi Satılık DaireFatih Satılık DaireFevzi Çakmak Mahallesi Satılık DaireGazi Mahallesi Satılık DaireGazi Osmanpaşa Mahallesi Satılık DaireGirmeç Mahallesi Satılık DaireGökçek Mahallesi Satılık DaireHisarlıkaya Mahallesi Satılık DaireHürriyet Mahallesi Satılık Daireİlyakut Mahallesi Satılık Daireİncirlik Mahallesi Satılık Daireİstasyon Mahallesi Satılık Daireİstiklal Mahallesi Satılık DaireKesiktaş Mahallesi Satılık DaireMalazgirt Mahallesi Satılık DaireMalıköy Anadolu OSB Mahallesi Satılık DaireMalıköy Başkent OSB Mahallesi Satılık DaireMalıköy Dökümcüler OSB Mahallesi Satılık DaireMalıköy Mahallesi Satılık DaireMalıköy Satılık DaireMareşal Çakmak Mahallesi Satılık DaireMenderes Mahallesi Satılık DaireMevlana Mahallesi Satılık DaireMustafa Kemal Mahallesi Satılık DaireMülk Mahallesi Satılık DaireOsmaniye Mahallesi Satılık DaireOsmanlı Mahallesi Satılık DairePınarbaşı Mahallesi Satılık DairePlevne Mahallesi Satılık DairePlevne Satılık DairePolatlar Mahallesi Satılık DaireSaraycık Mahallesi Satılık DaireSelçuklu Mahallesi Satılık DaireSincan Merkez Satılık DaireSincan OSB Satılık DaireTandoğan Mahallesi Satılık DaireTatlar Mahallesi Satılık DaireTemelli Satılık DaireTörekent Mahallesi Satılık DaireTörekent Satılık DaireTürkobası Mahallesi Satılık DaireUlubatlı Hasan Mahallesi Satılık DaireÜcret Mahallesi Satılık DaireYeniçimşit Mahallesi Satılık DaireYenihisar Mahallesi Satılık DaireYenikayı Mahallesi Satılık DaireYenikent Satılık DaireYenipeçenek Mahallesi Satılık DaireYunus Emre Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.