Emlakjet

Ankara Nallıhan Satılık Daire

araması için 3 ilan bulundu
search
Nallıhancancel
Ankaracancel

Nallıhan Satılık Daire Alacaklara Yol Gösterici Bilgiler

Nallıhan satılık daire almak isteyenler için hazırladığımız bu yazıda bütün merak ettiğiniz sorulara cevap alacaksanız. Ankara’nın ilçelerinden biri olan Nallıhan’ın şehir merkezine uzaklığı 161 kilometredir.  Ankara’nın en batısında yer alan ilçelerindendir. Eskişehir- Ankara- Bolu arasında yer alır. Batı ve kuzey tarafında Bolu ili, güney tarafında Eskişehir ili bulunur. İlçenin yüzölçümü 1.972 kilometrekaredir ve rakımı 630 metredir. İç Anadolu bölgesinde yer almasına rağmen Karadeniz bölgesine yakınlığıyla ilçede karasal iklimin yanında Karadeniz iklim özelliklerine de rastlanır. İlçede toplamda 28.604 kişi yaşamaktadır. Bu kişilerin %49.89’u erkekler, %50.11’ini kadınlar oluşturmaktadır.

 

Nallıhan Satılık Daire Arayanlara İlçenin Turistik Yerleri

Nallıhan’da doğayla içi içe olabileceğiniz birçok yer bulunur. Uyuzsuyu Şelalesi, Hoşebe ve Uluhan mesire alanları, Sarıyer barajı ve Anıt Andıç ağacı bunlara örnektir. Nallıhan satılık daire alanlar istedikleri zaman bu yerlerde piknik yapabilir ve hoşça vakit geçirebilirler. Ayrıca Yunus Emre’nin hocası olan Taptuk Emre’nin mezarı da burada yer almaktadır. Bunların dışında ilçede bulunan Nallıhan Davutoğlan Kuş Cenneti de bölgede yaşayanların ve ziyaretçilerin ilgisini çeken alanlardandır. Muhteşem manzarası ve bu manzara eşlik eden kuşlar için bölgeye birçok ziyaretçi gelmektedir. İpek yolu üzerinde bulunan bu yer 1994 senesinde korunma altına alınmıştır.  Birçok kuş türüne ev sahibi yapmasıyla ve kuzeybatıdan gelen göçmen kuşların göç yolu üzerinde yer almasıyla büyük önem taşır. Özellikle bahar aylarında burayı ziyaret ederseniz kuşları izleyebilmek için özel olarak yapılan kuş gözleme yerlerinden birçok göçmen kuşu görebilirsiniz. Ayrıca fotoğraf meraklıları için de burada her yıl Nallıhan Foto Safari etkinliği yapılmaktadır.

 

Nallıhan Satılık Daire Tercih Edeceklere İlçenin Mahalleleri

İlçenin merkez mahallelerin; Atatürk mahallesi, Nasuhpaşa mahallesi, Alağa mahallesi, Yazı mahallesi, 100.Yıl mahallesi, Fatih mahallesi, Akdere mahallesi ve Hacıbey mahallesidir. Bu mahalleler dışında Nallıhan satılık ev arayanlar için ilçenin diğer mahalleleri; Yenice mahallesi, Karahisar mahallesi, Subaşı mahallesi, Gökçeöz mahallesi, Alanköy mahallesi, Yukarıbağlıca mahallesi, Aliefe mahallesi, Uluhan mahallesi, Beycik mahallesi, Demirköy mahallesi, Tekkeköy mahallesi, Kavak mahallesi, Emremsultan mahallesi, Aydoğmuş mahallesi, Bozyaka mahallesi, Nallıdere mahallesi, Alpağut mahallesi, Çalıcaalan mahallesi, Aşağıbağdere mahallesi, Güzelöz mahallesi, Kadıköy mahallesi, Ozanköy mahallesi, Eymir mahallesi, Aşağıkavacık mahallesi Belenören mahallesi, Cendere mahallesi, Ayman mahallesi, Atça mahallesi, Aşağıbağlıca mahallesi, Karahisarkozlu mahallesi, Kurucamahallesi,  Sobran mahallesi, Yukarıbağdere mahallesi, İslamalanı mahallesi, Nebioğlu mahallesi, Uzunöz mahallesi, Ömerşeyhler mahallesi, Soğukkuyu mahallesi, Sarıkaya mahallesi, Doğandere mahallesi, Arkutça mahallesi, Hacıhasanlar mahallesi Çulhalar mahallesi, Öşürler mahallesi, Nallıgölcük mahallesi, Çayırhan mahallesi, Meyildere mahallesi, Beyalan mahallesi, Osmanköy mahallesi, Çiller mahallesi, Davutoğlan mahallesi, Karahisargölcük mahallesi, Yukarıkavacık mahallesi, Eğriköy mahallesi, Tepeköy mahallesi, Ericek mahallesi, Epçeler mahallesi, Belenalan mahallesi, Çive mahallesi, Meyilhacılar mahallesi, Dereköy mahallesi, Sarıyar mahallesi, Uluköy mahallesi, Yakapınar mahallesi, Kabaca mahallesi, Yeşilyurt mahallesi, Danişment mahallesi, Çamalan mahallesi, Beydili mahallesi, Döğmeci mahallesi, Tekirler mahallesi, Hıdırlar mahallesi, Karacasu mahallesi, Kulu mahallesi, Karaköy mahallesi, Aksu mahallesi ve Kuzucular mahallesidir.

 

Nallıhan Satılık Daire Arayanlara Fiyatlar Hakkında Merak Edilenler

İlçedeki toplam 22.604 tane konut, 1.694 tane iş yeri yer almaktadır. Hane başına düşen kişi sayısı ise 3,71’dir. Nallıhan satılık ev fiyatları 2019 Emlakjet bölge raporu göre;

 

  • Bölgesel dağılıma baktığımızda ortalama evler 112 metrekareden oluşmaktadır.
  • Bir daire 167.440 TL olarak satılmaktadır.
  • Metrekare başına ise 1.495 TL denk düşer.
  • Dairelerin geri dönüşü ise yaklaşık 29 yıl olarak incelenmektedir.

 

Son olarak eğer siz de ev almaya hazırsanız ama hangi evi alacağınıza karar veremediyseniz Nallıhan da satılık müstakil ev ve benzeri seçeneklere emlakjet.com üzerinden kolaylıkla ulaşabilir, bu sayede de hayalinizdeki eve sahip olmaya bir adım daha yaklaşırsınız.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Nallıhan Satılık Daire
100.Yıl Mahallesi Satılık DaireAkdere Mahallesi Satılık DaireAksu Mahallesi Satılık DaireAlan Mahallesi Satılık DaireAliağa Mahallesi Satılık DaireAliefe Mahallesi Satılık DaireAlpağut Mahallesi Satılık DaireArkutça Mahallesi Satılık DaireAşağıbağdere Mahallesi Satılık DaireAşağıbağlıca Mahallesi Satılık DaireAşağıkavacık Mahallesi Satılık DaireAtatürk Mahallesi Satılık DaireAtça Mahallesi Satılık DaireAydoğmuş Mahallesi Satılık DaireBeldeler Satılık DaireBelenalan Mahallesi Satılık DaireBelenören Mahallesi Satılık DaireBeyalan Mahallesi Satılık DaireBeycik Mahallesi Satılık DaireBeydili Mahallesi Satılık DaireBeydili Satılık DaireBozyaka Mahallesi Satılık DaireCendere Mahallesi Satılık DaireÇalıcaalan Mahallesi Satılık DaireÇamalan Mahallesi Satılık DaireÇayırhan Mahallesi Satılık DaireÇiller Mahallesi Satılık DaireÇive Mahallesi Satılık DaireÇulhalar Mahallesi Satılık DaireDanişment Mahallesi Satılık DaireDavutoğlan Mahallesi Satılık DaireDemirköy Mahallesi Satılık DaireDereköy Mahallesi Satılık DaireDoğandere Mahallesi Satılık DaireDöğmeci Mahallesi Satılık DaireEğri Mahallesi Satılık DaireEmremsultan Mahallesi Satılık DaireEpçeler Mahallesi Satılık DaireEricek Mahallesi Satılık DaireEymir Mahallesi Satılık DaireFatih Mahallesi Satılık DaireGökçeöz Mahallesi Satılık DaireGüzelöz Mahallesi Satılık DaireHacıbey Mahallesi Satılık DaireHacıhasanlar Mahallesi Satılık DaireHıdırlar Mahallesi Satılık Daireİslamalan Mahallesi Satılık DaireKabaca Mahallesi Satılık DaireKadıköy Mahallesi Satılık DaireKaracasu Köyü Satılık DaireKaracasu Mahallesi Satılık DaireKarahisargölcük Mahallesi Satılık DaireKarahisarkozlu Mahallesi Satılık DaireKarahisar Mahallesi Satılık DaireKaraköy Mahallesi Satılık DaireKavakköy Mahallesi Satılık DaireKulu Mahallesi Satılık DaireKuruca Mahallesi Satılık DaireKuzucular Mahallesi Satılık DaireMeyildere Mahallesi Satılık DaireMeyilhacılar Mahallesi Satılık DaireNallıdere Mahallesi Satılık DaireNallıgölcük Mahallesi Satılık DaireNallıhan Satılık DaireNasuhpaşa Mahallesi Satılık DaireNebioğlu Mahallesi Satılık DaireOsmanköy Mahallesi Satılık DaireOzan Mahallesi Satılık DaireÖmerşeyhler Mahallesi Satılık DaireÖşürler Mahallesi Satılık DaireSarıkaya Mahallesi Satılık DaireSarıyar Mahallesi Satılık DaireSobran Mahallesi Satılık DaireSoğukkuyu Mahallesi Satılık DaireSubaşı Mahallesi Satılık DaireTekirler Mahallesi Satılık DaireTekke Mahallesi Satılık DaireTepe Mahallesi Satılık DaireUluhan Mahallesi Satılık DaireUluköy Mahallesi Satılık DaireUzunöz Mahallesi Satılık DaireYakapınar Mahallesi Satılık DaireYazı Mahallesi Satılık DaireYenice Mahallesi Satılık DaireYeşilyurt Mahallesi Satılık DaireYukarıbağdere Mahallesi Satılık DaireYukarıbağlıca Mahallesi Satılık DaireYukarıkavacık Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.