Emlakjet

Sahibinden Ankara Sincan Satılık Daire

araması için 386 ilan bulundu
search
Sincancancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Ankara Sincan’da Sahibinden Satılık Daire & Ankara Sincan Sahibinden Satılık Ev İlan Arama Rehberi

 

Emlakjet güvencesiyle en güvenilir, en kaliteli ve en uygun daireleri bulabilmeniz için oluşturduğumuz bu ev arama rehberinde; Ankara Sincan sahibinden satılık daire arayanlar için bazı önemli detayları sizler için burada derledik.

 

Ankara Sincan’da Sahibinden Satılık Daireler

 

Ankara Sincan’da sahibinden satılık daireler arayanlar için Sincan, Ankara’nın bir ilçesidir. Sınırları; kuzeydoğudan Ankara’nın Kahramankazan ilçesi, batıdan Ankara’nın Ayaş ilçesi, doğudan Ankara’nın Keçiören ve Etimesgut ilçeleri, güneyden ise Ankara’nın Polatlı ve Yenimahalle ilçeleri ile çevrilmiştir.  Sincan’ın kuruluş tarihi kesin olarak bilinmemekle beraber 17. yüzyıl arşiv kayıtlarında Sincan Köyü’nün adına rastlanmaktadır. Ankara il merkezine 25 kilometre uzaklıktadır. Bu ilçede ziyaret edebileceğiniz bazı değerli bölgeler arasında; Ali Yakut Köyü Camii, Eyüp Sultan Camii, Sincan Kocatepe Camii, Malazgirt Camii, Evcil Hayvanlar Parkı, Masal Adası ve Harikalar Diyarı gelir. 59 mahalleden bir araya gelen Sincan ilçesi, TUİK son nüfus bilgilerine göre toplam 572.609 nüfustan meydana gelmektedir.

 

Ankara Sincan’da Sahibinden Satılık Daire İlanları ve Fiyatları

 

Emlakjet ekibi olarak Ankara Sincan'da yaşamak isteyenler için öncelikle şunu belirtmek istersek Ankara Sincan’da sahibinden satılık daire fiyatları; yıl içerisinde değişimler gösterebilmekte olup bulunduğu bölgenin yaşam şartlarına göre genellikle dairenin bulunduğu çevreye, binanın yaşına, dairenin metrekaresine, manzarasına, oda sayısına, hastaneye, üniversiteye, turistik bölgelere ve merkeze yakınlıklarına göre değişimler gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. İş, eğitim, tatil, gezi veya özel günler sebebiyle satın alabileceğiniz dilediğiniz kriterlere uygun Ankara Sincan’da sahibinden satılık daire ilanları için Emlakjet’in en güncel Ankara Sincan satılık daire ilanlarına mutlaka göz atmayı unutmayın!

 

Ankara Sincan’da Sahibinden Satılık Daire 3+1

 

Memur veya çalışan olup Ankara Sincan ile sürekli bir bağlantı halinde olduğunuz durumlar için dilediğiniz kriterlere en uygun Ankara Sincan’da 3+1 sahibinden satılık daire seçenekleri için hemen şimdi Emlakjet’in Ankara Sincan 3+1 satılık daire ilanlarına göz atın!

 

Ankara Sincan’da Sahibinden Satılık Daire 2+1

 

Merkezi bölgelerde çağın yeni mimarilerine ayak uyduran, gayrimenkul değeri yüksek dilediğiniz kriterlere uygun Ankara Sincan’da 2+1 sahibinden satılık daire seçenekleri için mutlaka Emlakjet’in ilan sayfasını takipte kalın!

 

Ankara Sincan’da Sahibinden Satılık Daire 1+1

 

Ankara Sincan'da bakım onarım masraflarına pek ihtiyaç duymayan, tertemiz, en uygun ve en yaşanabilir Ankara Sincan’da 1+1 sahibinden satılık daire ilanlarına Emlakjet’in ilan sayfasından kolayca ulaşabilirsiniz!

 

Ankara Sincan’da Sahibinden Satılık Daire Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Ankara Sincan yerleşimine bakıldığında nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan bölgelerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Ankara Sincan’da sahibinden satılık daireler arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

Ankara Sincan’da Sahibinden Satılık Daire Arayanlar İçin Ulaşım Olanakları

 

En uygun ve en yaşanabilir Ankara Sincan 12. cadde sahibinden satılık daireler için bu bölgeye ulaşım; aktarmalı veya aktarmasız olarak tren, metro, EGO belediye otobüsü ve taksi aracılığı ile sağlanmaktadır. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Sincan Satılık Daire
29 Ekim Mahallesi Satılık DaireAdalet Mahallesi Satılık DaireAhi Evran Mahallesi Satılık DaireAhi Evran OSB Mahallesi Satılık DaireAkçaören Mahallesi Satılık DaireAkşemsettin Mahallesi Satılık DaireAlagöz Mahallesi Satılık DaireAlcı Mahallesi Satılık DaireAlcı OSB Mahallesi Satılık DaireAnayurt Mahallesi Satılık DaireAndiçen Mahallesi Satılık DaireAtatürk Mahallesi Satılık DaireBacı Mahallesi Satılık DaireBeyobası Mahallesi Satılık DaireCumhuriyet Mahallesi Satılık DaireÇiçektepe Mahallesi Satılık DaireÇoğlu Mahallesi Satılık DaireÇokören Mahallesi Satılık DaireErkeksu Mahallesi Satılık DaireErtuğrulgazi Mahallesi Satılık DaireEsenler Mahallesi Satılık DaireFatih Mahallesi Satılık DaireFatih Satılık DaireFevzi Çakmak Mahallesi Satılık DaireGazi Mahallesi Satılık DaireGazi Osmanpaşa Mahallesi Satılık DaireGirmeç Mahallesi Satılık DaireGökçek Mahallesi Satılık DaireHisarlıkaya Mahallesi Satılık DaireHürriyet Mahallesi Satılık Daireİlyakut Mahallesi Satılık Daireİncirlik Mahallesi Satılık Daireİstasyon Mahallesi Satılık Daireİstiklal Mahallesi Satılık DaireKesiktaş Mahallesi Satılık DaireMalazgirt Mahallesi Satılık DaireMalıköy Anadolu OSB Mahallesi Satılık DaireMalıköy Başkent OSB Mahallesi Satılık DaireMalıköy Dökümcüler OSB Mahallesi Satılık DaireMalıköy Mahallesi Satılık DaireMareşal Çakmak Mahallesi Satılık DaireMenderes Mahallesi Satılık DaireMevlana Mahallesi Satılık DaireMustafa Kemal Mahallesi Satılık DaireMülk Mahallesi Satılık DaireOsmaniye Mahallesi Satılık DaireOsmanlı Mahallesi Satılık DairePınarbaşı Mahallesi Satılık DairePlevne Mahallesi Satılık DairePolatlar Mahallesi Satılık DaireSaraycık Mahallesi Satılık DaireSelçuklu Mahallesi Satılık DaireSincan Satılık DaireTandoğan Mahallesi Satılık DaireTatlar Mahallesi Satılık DaireTemelli Satılık DaireTörekent Mahallesi Satılık DaireTürkobası Mahallesi Satılık DaireUlubatlı Hasan Mahallesi Satılık DaireÜcret Mahallesi Satılık DaireYeniçimşit Mahallesi Satılık DaireYenihisar Mahallesi Satılık DaireYenikayı Mahallesi Satılık DaireYenikent Satılık DaireYenipeçenek Mahallesi Satılık DaireYunus Emre Mahallesi Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.