Emlakjet

Ankara Etimesgut Satılık Ev

araması için 19,202 ilan bulundu
search
Etimesgutcancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Etimesgut Satılık Konut Alacaklara İlçe Rehberi

Etimesgut satılık konut alacaklar için ilçedeki önemli bilgileri emlakjet.com aracılığıyla sizler için derledik. Etimesgut ilçesi Ankara için önemli bir konumda olduğundan satılık konut arayışınızda çok önemli bilgiler derledik. Etimesgut ilçesi Ankara sınırları içerisindedir. Nüfusu son verilere göre 566 bin 500 kişinin yaşadığı ilçe Ankara’nın metropol ilçelerinden biridir. Yüzölçümü 510 km2, rakımı 894 metre olan Etimesgut’un şehir merkezine uzaklığı ise 20 km mesafededir. İlçenin tarihine inildiğinde Hitit ve Frig uygarlıklarına yerleşim yeri olmuştur. 

Etimesgut, Cumhuriyetin ilanından sonra 1924–1925 yıllarında Atatürk’ün emri ile 50 haneli bir köy olarak kurulmuştur. 1928 yılında iskana açılarak belde olmuştur. Atatürk’ün özel ilgisi olan Etimesgut ilçesi bu açıdan da çok önemli bir konumdadır. Mustafa Kemal Atatürk burada at gezintileri yapar, tarlaları gezerdi. Etimesgut 19 Ağustos 1990 yılında 33 mahalle ile ilçe statüsüne kavuşmuştur. İlçeye bağlı 2 adet de köy bulunmaktadır. Bunlar Bağlıca ve Yapracık Köyü’dür. Etimesgut satılık konut için günümüzde Ankara’nın en önemli ilçeleri arasında bulunan Etimesgut’un çevresinde;

  • Çankaya
  • Altındağ
  • Yenimahalle
  • Mamak
  • Keçiören bulunuyor.

Toplu konut projeleriyle çığır açan Etimesgut uygun fiyatlarıyla da diğer ilçelerin yanında fark yaratır. Hemen emlakjet.com’dan Etimesgut acil satılık evler ilanlarına göz atabilirsiniz.

Etimesgut Satılık Konut Arayanlara Mahalle Rehberi

33 mahallesi bulunan Etimesgut’un bu mahalleleri; Bağlıca Mahallesi, Yeşilova Mahallesi, Altay Mahallesi, Balıkuyumcu Mahallesi, Ayyıldız Mahallesi, Elvan Mahallesi, Erler Mahallesi, Ahi Mesut Mahallesi, Eryaman Mahallesi, 30 Ağustos Mahallesi, Etiler Mahallesi, Fatih Sultan Mahallesi, Fevziye Mahallesi, Göksu Mahallesi, Güzelkent Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Kazım Karabekir Mahallesi, Aşağıyurtçu Mahallesi, Bahçekapı Mahallesi, Oğuzlar Mahallesi, Piyade Mahallesi, Atakent Mahallesi, Süvari Mahallesi, Şehit Osman Avcı Mahallesi, Şehitali Mahallesi, Şeker Mahallesi, Şeyh Şamil Mahallesi, Topçu Mahallesi, Tunahan Mahallesi, Yapracık Mahallesi, Yavuz Selim Mahallesi, Yukarıyurtçu Mahallesi ve Alsancak Mahallesi’dir. Ankara Elvankent satılık daire seçeneklerine baktığımızda Ankaralıların Etimesgut satılık konut olarak en çok tercih ettikleri arasında yer alıyor.

Etimesgut Satılık Konut Arayanlara Turizm Rehberi

Etimesgut ilçe sınırları arasında bulunan Göksu Parkı ilçe ve Ankaralılar için önemli bir dinlenme yeridir. Eryaman’da bulunan Göksu Parkı’nda tatil günlerinde Ankaralıların dinlenme yeridir. Her yıl Anadolu Günleri Festivali 7-15 Ekim tarihleri arasında kutlanıyor. Diğer tarihi eserler arasında ise Atatürk Çeşmesi, Gazi Tren İstasyonu bulunur. Turizmin yanında yatırım ve yerleşim açısından da tercih edilen ilçede sahibinden satılık daire Etimesgut 30 ağustos ilanlarına göz atabilirsiniz. 

Etimesgut Satılık Konut Alacaklara Proje Rehberi

Ankara’nın diğer ilçelerinde Etimesgut satılık konut fiyatlarının çok yüksek olması ev alıcılarını Etimesgut’a doğru çekiyor. Etimesgut’taki arsa fiyatlarının daha düşük olması toplu konut projelerinin bu bölgede yoğunlaşmasını sağlıyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Altay, Elvan, Eryaman gibi mahallelerde modern toplu konut projelerini bulmak mümkün oluyor. Etimesgut’ta bu yüzden nüfus hızla artıyor. Etimesgut satılık daireler Alsancak seçenekleri de yine en çok tercih edilenler arasında yer alıyor...

Etimesgut Satılık Konut Arayanlara Bölge Rehberi

Düzenli bir şehir yapılaşması çizen Etimesgut’un en dikkat çeken semtleri arasında; Yapracık, Güzelkent, Elvankent (Atakent),  Eryaman, Emirler, Bağlıca ve Elvan Mahallesi gösterilebilir. Diğer ilçelere göre Etimesgut satılık konut arayışı olanları fiyatların cazip olması bölgeyi cazibe merkezi haline geliyor. Etimesgut satılık teraslı daireler  ilanları da oldukça tercih edilenler arasında yer alıyor. Bölgede yapı stokunun da artması açısından talebe yönelik inşaat firmaları ilçeyi mercek altına almış durumda. Ayrıca bölgeye ulaşım da kolaylaşmıştır. Metro hattının geçtiği ilçede belediye ve özel halk otobüsleri de hizmet veriyor. Siz de Etimesgut satılık konut arayışı için hemen emlakçıdan ya da sahibinden satılık daire Etimesgut Emirler seçeneklerini emlakjet.com’dan güvenle inceleyebilirsiniz...

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.