Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Didim Çamlık Mahallesi Satılık Ev

araması için 258 ilan bulundu
search
Çamlık Mahallesicancel
Didimcancel
Aydıncancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Çamlık Mahallesi Satılık Konut

Çamlık Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki daireye ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için  Çamlık Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Çamlık Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Çamlık Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler 

Efeler Çamlık Mahallesi,   Türkiye'nin Ege Bölgesi'nde Aydın iline bağlı Didim ilçesinin bir mahallesidir. Aydın merkez ilçe olan Efeler'e 87 km uzaklıktadır. Didim ilçesi; Doğuda Muğla il sınırı, Güllük Körfezi ve Çamlık Koyu, batıda ve güneyde Ege Denizi, kuzeyde Bafa Gölü ve Büyük Menderes ile sınır komşudur. Egeye uzun bir kıyı şeridi vardır. İlçenin yüzölçümü 402 km2 , yüksekliği 50 metredir. Güncel nüfus bilgilerine göre ilçede toplam 93.876 kişinin yaşadığı kayıtlarda yer almaktadır.  Aydın il merkezi ve Didim ilçesinden kalkan şehir içi minibüsleri, belediye otobüsleri ile şehrin her yerinden ulaşım sağlanabilir. Didim ilçesi, ilin merkezinde konumlanmıştır. İlçe ekonomisi öncelikle turizme ve ikincil olarak tarıma dayalıdır. Didim ilçesi, Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı bir ilçedir. 16 mahalleden oluşmaktadır. Aydın Didim İlçesi Kiralık Konut civarında Akdeniz iklim tipi görülür.

Çamlık Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Çamlık Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

Didim'in, il merkezine uzaklığı yaklaşık 98  kilometredir. Aydın D550 yolu üzerinden yaklaşık 90 dakikada ulaşım sağlanabilmektedir. Didim merkeze kentin pek çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile erişim sağlanabilmektedir. Didim’e ulaşım için kullanılabilecek bazı otobüs hatları:

  • ADÜ-Didim: 405

  • Söke-Çamlık-Didim: 273

Çamlık Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Aydın Çamlık Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Çamlık Mahallesinde ve Efeler ilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

  • Valiler İlkokulu 

  • Arif Nihat Asya İlkokulu 

  • Didim Selçuk Özsoy Ortaokulu 

  • Didim Sınav Fen Anadolu Lisesi 

  • Didim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

  • Didim Anadolu İmam Hatip Lisesi 

  • Didim Özel Taç Anadolu Lisesi

  • Didim Amerikan Kültür Koleji 

Çamlık Mahallesi Satılık Konut Arayanlara İçin Gayrimenkul Bilgileri

Aydın Çamlık Mahallesi satılık konut fiyatları ortalama 1.971.580 Türk Lirasıdır. Bölgede satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 15.166 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Aydın Çamlık mahallesi satılık dairelerin ortalama büyüklüğü 130 metrekaredir. Aydın'nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir daire kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Çamlık Mahallesi sahibinden satılık ya da emlakçıdan satılık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.










Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.