Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bakırköy Yenimahalle Mahallesi Satılık Ev

araması için 12 ilan bulundu
search
Yenimahalle Mahallesicancel
Bakırköycancel
İstanbulcancel

Yenimahalle Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Yol Haritası

Emlakjet.com ekibi olarak satılık konut arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Yenimahalle Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinerek konut satın alma tercihinize hızlı bir şekilde karar verebilirsiniz.

Yenimahalle Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul Bakırköy ilçesine bağlı Yenimahalle Mahallesi’nin toplam nüfusu 6.854’tür. Mahalle nüfusunun 3 bin 200’ünü erkek, 3 bin 654’ünü kadın nüfusu oluşturmaktadır. Yenimahalle satılık konut arayan kişilerin mahallede konut tercihinde bulunabileceği 3 adet cadde ve 15 adet sokak bulunmaktadır. Mahalleden konut arayan kişiler mahallenin ulaşım ve iklim imkanları hakkında detaylı araştırmalar yapmaktadır. Mahalle Marmara Bölgesi geçiş ikliminin etkisi altındadır. Bu nedenle mahallede yazlar sıcak, kışlar ise soğuk ve yağışlı geçmektedir. Mahallede yağışlardan oluşan herhangi bir alt yapı sorunu yaşanmamaktadır. Yenimahalle Mahallesi satılık ev arayan kişiler mahallenin ulaşımı hakkında yaptıkları araştırmalar sonucunda mahalle ulaşımında otobüs, metro ve tren hatlarının kullanıldığının bilgisine ulaşmaktadır. Mahalle ulaşımında kullanılan ulaşım hatları:

  • 71AT Numaralı Otobüs Hattı, 
  • 97E Numaralı Otobüs Hattı, 
  • BN2 Numaralı Tren Hattı,
  • Marmaray ve
  • M1A Numaralı Metro Hattı’dır.

Yenimahalle Mahallesi Satılık Konut Tercihinde Bulunmak İsteyenler İçin  Mahalle Eğitim Bilgisi

Mahalleden konut arayan çocuklu aileler mahallenin eğitim imkanları hakkında detaylı araştırmalar yapmaktadır. Mahalleden konut arayan kişiler mahallenin eğitim kurumları bakımından oldukça başarılı olduğunun bilgisine ulaşmaktadır. Mahallede yer alan okulların eğitim kadrosu da oldukça deneyimlidir. Mahallede 1 adet eğitim kurumu yer almaktadır. Yenimahalle Mahallesi satılık daire arayan kişilerin etrafında konut tercihinde bulunabileceği okullar:

  • Bakırköy Lisesi: Yenimahalle, İstanbul Caddesi No:95, 34142 Bakırköy/İstanbul. Bu eğitim kurumu hafta içi hizmet vermektedir. Okul hakkında daha detaylı bilgiler için (0212) 571 59 26 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Yenimahalle Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlar İçin Mahalle Sağlık Bilgisi

Mahalleden konut arayan kişiler mahallenin sağlık imkanları hakkında daha detaylı araştırmalar yapmaktadır. Mahalle sağlık kurumları bakımından oldukça donanımlıdır. Mahalle içerisinde 2 adet sağlık kurumu yer almaktadır. Bu sağlık kurumları:

  • Bakırköy Doğum Evi Kadın Çocuk Hastalıkları Hastanesi 
  • Bakırköy Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadın Ve Aile Sağlık Merkezi

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul Bakırköy ilçesinin Yenimahalle Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Bakırköy Yenimahalle Mahallesi uygun fiyatlı satılık ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret ederek, tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde karar verebilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.