Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Bakırköy Sakızağacı Mahallesi Satılık Ev

araması için 23 ilan bulundu
search
Sakızağacı Mahallesicancel
Bakırköycancel
İstanbulcancel

Sakızağacı Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Yol Haritası

Emlakjet ekibi olarak satılık ev arayışında olan kişilere yardımcı olarak istedikleri evleri bulmaları konusunda destek oluyoruz. Sakızağacı Mahallesi satılık konut arayışında olan vatandaşlarımız için hazırlamış olduğumuz rehberimiz ile internette yapılan saatler süren araştırmalara son veriyoruz. Ekibimiz tarafından hazırlanan rehber ile mahallenin iklim, eğitim, sağlık, nüfus, sokakları ve konut satış piyasası hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Sakızağacı Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul Bakırköy ilçesine bağlı Sakızağacı Mahallesi’nin toplam nüfusu 8.165’tir. Mahalle nüfusunun 3 bin 784’ünü erkek, 4 bin 381’ini kadın nüfusu oluşturmaktadır. Sakızağacı Mahallesi satılık konut arayan kişilerin mahallede konut tercihinde bulunabileceği 3 adet cadde ve 13 adet sokak bulunmaktadır. Mahalleden konut arayan kişiler mahallenin iklim ve ulaşım koşulları hakkında detaylı araştırmalar yürütmektedir. Sakızağacı Mahallesi satılık ev arayan kişiler araştırmaları sonucunda mahalle ulaşımında otobüs, metro ve minibüs hatlarının kullanıldığının bilgisine ulaşmaktadır. Mahalle ulaşımında kullanılan hatlar:

  • BN1 Numaralı Otobüs Hattı, 
  • BN2 Numaralı Otobüs Hattı, 
  • BN3 Numaralı Otobüs Hattı
  • M1A Numaralı Metro Hattı ve
  • Taksim-Florya Minibüs Hattı’dır.

Sakızağacı Mahallesi Satılık Konut Arayan Vatandaşlara Mahalle Eğitim Bilgileri

Mahalleden konut tercihinde bulunmayı düşünen çocuklu aileler mahallenin eğitim imkanları hakkında detaylı araştırmalar yürütmektedir. Mahalle içerisinde yer alan eğitim kurumlarının kalitesi oldukça yüksektir. Sakızağacı Mahallesi satılık ev arayan kişilerin etrafından konut tercihinde bulunabileceği 2 adet eğitim kurumu yer almaktadır. Bu eğitim kurumları:

  • K.O.Ç Özel Eğitim Kursu: Cevizlik Mah. İstanbul Cad. Niyazi Bey Sok. No:1 /A, 34142 BAKIRKÖY/İstanbul. Eğitim kurumu haftanın her günü hizmet vermektedir. Eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler edinebilmek için (0212) 660 83 53 numaralı hattı arayabilirsiniz. 
  • Edim Özel Öğretim Kursu: 4, Cevizlik Mahallesi İskele Caddesi Kartopu Sokak No: 35, 34140 Bakırköy/İstanbul. Eğitim kurumu hakkında daha detaylı bilgiler edinebilmek için (0212) 660 22 02 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sakızağacı Satılık Konut Arayan Kişilere Mahalle Sağlık Kurumu Bilgisi

Mahalleden konut arayan kişilerin bir diğer önem verdiği konu ise sağlık kurumlarıdır. Özellikle günümüzde sağlık kurumlarına yakın bir konumda ev tercihinde bulunmak oldukça büyük bir önem kazanmıştır. Bakırköy Sakızağacı Mahallesi satılık konut arayan kişiler mahalle içerisinde 1 adet sağlık kurumunun yer aldığı bilgisine ulaşmaktadır. Bu kurum:

  • Kızılay Bakırköy Tıp Merkez: Zeytinlik, Yakut Sokak No:19, 34140 Bakırköy/İstanbul. Bu sağlık kurumu haftanın 6 günü hizmet vermekte olup Pazar günleri kapalıdır. Daha detaylı bilgiler için (0212) 543 52 52 numaralı hattı arayabilirsiniz.

Sizler de satılık daire tercihini İstanbul ilinin Bakırköy ilçesine bağlı Sakızağacı Mahallesi’nden yana kullanmak isteyen kişilerdenseniz güvendiğiniz emlakçınızdan ya da sahibinden Bakırköy Sakızağacı Mahallesi uygun fiyatlı ev ilanları için listeleme sayfamızı ziyaret edebilir, böylelikle de tercih etmek istediğiniz konuta hızlı, keyifli ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.