Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Beylikdüzü Barış Mahallesi Satılık Daire

araması için 130 ilan bulundu
search
Barış Mahallesicancel
Beylikdüzücancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Barış Mahallesi Satılık Daire Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. Barış Mahallesi satılık daire arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için Barış Mahallesi hakkında konum, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İstanbul Beylikdüzü Barış Mahallesi’nin nüfusu toplam 58.388 kişidir. Nüfusun 27.654'ü erkek, 30.734'ü kadındır.

 

Barış Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Beylikdüzü, İstanbul ilinin bir ilçesidir. Beylikdüzü, İstanbul’un en batıdaki ilçelerindendir. Doğusunda Avcılar, kuzeyinde Esenyurt, batısında Büyükçekmece ve güneyinde Marmara Denizi yer alır. Bölgenin yüzölçümü 36 kilometrekaredir. İstanbul'un en kozmopolit ilçeleri arasında yer alır. İlçe kişi başına 20 kilometrekareyi aşan yeşil alanları ile Avrupa kenti standartlarına sahiptir. Adnan Kahveci Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi arasında kalan alanda Beylikdüzü Yaşam Vadisi  yer alır. Sahile kadar uzanan bu alan İstanbul'daki ilk Yaşam Vadisidir. Barış Mahallesi İstanbul ilinin Beylikdüzü ilçesine bağlıdır. Bölgedeki önemli turizm merkezlerinden bazıları: Beylikdüzü Yaşam Vadisi, Beylik Pazarı, Kavaklı Sahil Parkı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Tepecik Çamlık Piknik Alanı ve Piri Reis Parkıdır. 

 

Barış Mahallesi Satılık Daire Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Barış Mahallesi satılık daire arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik. Beylikdüzü'ne ulaşım Metrobüs hattının uzatılması ile rahatlamıştır. İlçeye 7 gün 24 saat metrobüs ile ulaşım mümkündür. Metrobüs ile ilçeden Zincirlikuyu'ya ulaşım yaklaşık 2 saat sürmektedir. İlçe E-5 karayolu üzerinde yer alır. Karayolu üzerinden Bakırköy ve Yenibosna kalkışlı Büyükçekmece yönüne doğru giden toplu taşıma ile ulaşım yapılabilir. Otobüs ile ulaşımda Taksim'den 145T ile ilçeye ulaşım sağlanabilir. İlçeye ulaşım sağlanabilecek başlıca otobüs hatları; 34C, 76TM, 448 ve 418'dir. 

 

Barış Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Barış Mahallesi satılık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Barış Mahallesi’nde bulunan okullar;

  • Abidin Nesimi Fatinoğlu Anadolu Lisesi

  • Beylikdüzü Borsa İstanbul Ortaokulu

  • Çağdaş Yaşam-N.Kamuran Emiroğlu İlkokulu

  • Dr.Haydar Aslan İlkokulu

  • Şehit Abdullah Tayyip Olçok İmam Hatip Ortaokulu

  • Yaşar Acar Fen Lisesi

 

Barış Mahallesi Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 135 metrekare olarak karşımıza çıkar. İstanbul Barış Mahallesi satılık daire fiyatları 2.220.790 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 17.083 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 19 yıldır. İstanbul Beylikdüzü Barış Mahallesi satılık daire arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Ev arayışınız hala devam ediyor ise size en uygun olan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza, kriter ve bütçenize uygun olan evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık daire Barış Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.