Emlakjet

Beykoz Paşamandıra Mahallesi Kiralık Daire

araması için 2 ilan bulundu
search
Paşamandıra Mahallesicancel
Beykozcancel
İstanbulcancel

Paşamandıra Mahallesi Kiralık Daire Bakanlara Bölge Rehberi

İstanbul Beykoz Paşamandıra Mahallesi kiralık daire düşünen takipçilerimiz için araştırdığımız bu yazıyı sizler için hazırladık. Paşamandıra, İstanbul ilinin Beykoz ilçesine bağlı bir mahalledir. Köylülerin bir araya gelip kurdukları mandıra ve başında bulunan paşa lakaplı kişi aracılığıyla Paşamandıra ismini almıştır. Değirmendere koyu ise ismini Hüsnü Çavuş adındaki bir köylünün dere üzerine yaptığı ve uzun yıllar civar köylerine hizmet veren bir su değirmeninden almıştır. Pasamandıra Mahalleninde yaşayanların tamamı Karadenizlidir. Köy halkının 100 de 90'ı Kastamonu'lu geriye kalan ise Trabzon'ludur. Karadeniz'e özgü gelenek ve göreneklerini devam ettirmek için uğraşsalar da şehir hayatına adapte olmuşlardır. Yine de özellikle düğünlerde ve asker uğurlamalarında geleneklere göre yapılmaktadır. İstanbul iline 54 kilometre, Beykoz ilçesine ise 22 kilometre uzaklıktadır. Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Mesire alanları ve riva deresi kenarındaki piknik alanları da geçim kaynaklarından biridir. Özellikle yaz aylarında yerli turistlerin büyük ilgisi görülmektedir. Az da olsa ormancılık ve arıcılık yapanlarda vardır. Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılmamaktadır. Mahallenin hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi bulunur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı yoktur. Sağlık evi vardır fakat kullanılmamaktadır. Mahalleye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır. Doğalgaz altyapısı gelmiş ve kullanıma açılmıştır.

Paşamandıra Mahallesi Kiralık Daire Arayanlara Bölgenin Kurumları

  • Firuz bey İlköğretim Okulu, Paşamandıra Mah, Değirmendere Cad. No:7, Posta kodu: 34829 Beykoz/İstanbul. Tel: 0216 433 34 60.
  • Paşamandıra Gıda, Paşamandıra Mah, Demirkapı Cad., Posta kodu: 34829 Beykoz/İstanbul. 
  • Paşamandıra Köyü Cami, Paşamandıra Mah, Salih Çavuş Çk. No:10, Posta kodu: 34829 Beykoz/İstanbul.
  • İlayda Hanımın Çiftliği, Paşamandıra Mah, Posta kodu: 34829 Beykoz/İstanbul. Tel: 0535 658 97 25.
  • Çetin Baba Restoran, Paşamandıra Mah, Paşa Mandıra Cad (Değirmendere-Paşamandıra Yolu) No:76, Posta kodu: 34829 Beykoz/İstanbul. Tel: 0533 478 95 30.
  • Çocuk Parkı, Paşamandıra Mah, Demirkapı Cad. No:3, Posta kodu: 34829 Beykoz/ İstanbul.

Siz de bu bölgeden ev kiralamayı düşünüyor iseniz Paşamandıra Mahallesi kiralık evler arayışınız için listeleme sayfalarımıza göz atabilirsiniz.

Paşamandıra Mahallesi Kiralık Daire Emlak Piyasası

2019 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık dairelerin alanları ortalama 97 metrekare olarak karşımız çıkar. Paşamandıra Mahallesi kiralık daire fiyatları 951 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 10 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 64 yıldır.

Yukarıdaki verilerden faydalanarak bölgedeki ev fiyatları hakkında genel bir bilgi sahibi olabilirsiniz. Hayallerinizdeki eve en kısa sürede sahip olmak için emlakçıdan ya da sahibinden kiralık ev Paşamandıra Mahallesi ilanlarına sitemizden göz atabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Beykoz Kiralık Daire
Acarlar Mahallesi Kiralık DaireAkbaba Mahallesi Kiralık DaireAlibahadır Köyü Kiralık DaireAlibahadır Mahallesi Kiralık DaireAnadolufeneri Köyü Kiralık DaireAnadolufeneri Mahallesi Kiralık DaireAnadolu Hisarı Kiralık DaireAnadolu Hisarı Mahallesi Kiralık DaireAnadolukavağı Kiralık DaireAnadolu Kavağı Mahallesi Kiralık DaireBaklacı Mahallesi Kiralık DaireBeykoz Kiralık DaireBozhane Kiralık DaireBozhane Mahallesi Kiralık DaireCumhuriyet Köyü Kiralık DaireCumhuriyet Mahallesi Kiralık DaireÇamlıbahçe Kiralık DaireÇamlıbahçe Mahallesi Kiralık DaireÇavuşbaşı Kiralık DaireÇekmeköy Kiralık DaireÇengeldere Mahallesi Kiralık DaireÇiftlik Mahallesi Kiralık DaireÇiğdem Mahallesi Kiralık DaireÇubuklu Kiralık DaireÇubuklu Mahallesi Kiralık DaireDereseki Köyü Kiralık DaireDereseki Mahallesi Kiralık DaireElmalı Kiralık DaireElmalı Mahallesi Kiralık DaireFatih Mahallesi Kiralık DaireGöksu Kiralık DaireGöksu Mahallesi Kiralık DaireGöllü Köyü Kiralık DaireGöllü Mahallesi Kiralık DaireGörele Köyü Kiralık DaireGörele Mahallesi Kiralık DaireGöztepe Mahallesi Kiralık DaireGümüşsuyu Kiralık DaireGümüşsuyu Mahallesi Kiralık Daireİncirköy Mahallesi Kiralık Daireİshaklı Köyü Kiralık Daireİshaklı Mahallesi Kiralık DaireKanlıca Kiralık DaireKanlıca Mahallesi Kiralık DaireKavacık Kiralık DaireKavacık Mahallesi Kiralık DaireKaynarca Köyü Kiralık DaireKaynarca Mahallesi Kiralık DaireKılıçlı Köyü Kiralık DaireKılıçlı Mahallesi Kiralık DaireMahmutşevketpaşa Köyü Kiralık DaireMahmutşevketpaşa Mahallesi Kiralık DaireMerkez Mahallesi Kiralık DaireOrtaçeşme Kiralık DaireOrtaçeşme Mahallesi Kiralık DaireÖğümce Mahallesi Kiralık DaireÖrnekköy Mahallesi Kiralık DairePaşabahçe Kiralık DairePaşabahçe Mahallesi Kiralık DairePaşamandıra Köyü Kiralık DairePaşamandıra Mahallesi Kiralık DairePolonezköy Mahallesi Kiralık DairePolonez Köyü Kiralık DairePoyrazköy Mahallesi Kiralık DaireRiva Köyü Kiralık DaireRiva Mahallesi Kiralık DaireRüzgarlıbahçe Mahallesi Kiralık DaireSoğuksu Kiralık DaireSoğuksu Mahallesi Kiralık DaireTokatköy Kiralık DaireTokatköy Mahallesi Kiralık DaireYalıköy Kiralık DaireYalıköy Mahallesi Kiralık DaireYavuz Selim Mahallesi Kiralık DaireYenimahalle Kiralık DaireYeni Mahalle Mahallesi Kiralık DaireZerzavatçı Mahallesi Kiralık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.