Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Sincan Malazgirt Mahallesi Kiralık Ev

araması için 19 ilan bulundu
search
Malazgirt Mahallesicancel
Sincancancel
Ankaracancel

Malazgirt Mahallesi Kiralık Konut Bakanlara Bölge Hakkında Kilit Bilgiler

Kiralık konut arayışında binlerce ilan arasından size en uygun olanı bulmak için doğru yerdesiniz. Malazgirt Mahallesi kiralık konut arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Malazgirt Mahallesi, Ankara ilinin Sincan ilçesinde yer alan bir mahalledir. İç Anadolu Bölgesi’nde yer alan Sincan ilçesinde karasal iklim hâkimdir. Yazlar sıcak olup az yağış alırken kışlar soğuk ve sert geçer. Kar yağışları Kasım ayı itibariyle başlayıp Nisan ayına kadar devam eder. Yağışlar çoğunlukla ilkbahar ve sonbaharda mevsimlerinde düşer. İç Anadolu Bölgesi'nde ülkenin en az yağış alan bölgesi olduğu için ilçede yılın üçte biri güneşli geçmektedir. İlçede ilkbahar ve yaz aylarına güneybatı, sonbahar da ise güney-doğu, kışın daha çok kuzey rüzgârları etkilidir. İlin bitki örtüsü bozkırdır. Bozkırda çoğunlukla dikenli çalılar ve otlar yer almaktadır. Ayrık otu, sorguç otu, üzerlik, katırtırnağı, yabani arpa, yavşan otu, gelincik, papatya, hatmi, kekik, sütleğen, ballıbaba, kuşburnu ve böğürtlen burada yer alan önemli otlar arasındadır.

Malazgirt Mahallesi Kiralık Konut Tercih Edeceklere Bölgenin Kurumları

Emlakjet ile artık ev arayışı daha kolay. Sizler için hazırladığımız bu yazıda mahallede yer alan kurumları ayrıntılarıyla birlikte bulabilirsiniz.

  • Malazgirt Eczanesi, Malazgirt Mah., Yaşar Kemal Cad., 52/a, 06930 Sincan/Ankara.

  • Utem Eczanesi, Malazgirt mah., Tutkun Sok., No:18, 06930 Sincan/Ankara.

  • Günşen Eczanesi, Malazgirt Mah., Şht. Sabri Kartal Cad., No:33, 06930 Sincan/Ankara.

  • Sincan Kent Eğitim Koleji, Malazgirt Mah., Moda Sok., No:7, 06930 Sincan/Ankara.

  • İmkb Sincan Kayalıboğaz İlkokulu, Malazgirt Mahallesi, Zafer İçyer Caddesi, No:36, 06930 Sincan/Ankara.

  • Şehit Emre Karagöz İlkokulu, Malazgirt Mah., Tolga Sok., No:39, 06930 Sincan/Ankara.

  • Sincan Doğa Eczanesi, Malazgirt Mah., 51, Yaşar Kemal Cad., 06930 Sincan/Ankara.

  • Uğurlu Market, Malazgirt Mah., Tutkun Sok., No:27, 06930 Sincan/Ankara.

  • Harika Soslu Döner, Malazgirt Mah., Buhara Cad., 39/B, 06930 Sincan/Ankara.

  • Diş Hekimi Havva Çakır Gök, Malazgirt Mah., Zafer İçyer Cad., No:24/A, 06930 Sincan/Ankara.

Siz de bu mahallede yaşamak istiyorsanız Malazgirt Mahallesi kiralık evler ilanlarını sitemizden istediğiniz zaman inceleyebilirsiniz.

Malazgirt Mahallesi Kiralık Konut Emlak Piyasası

2020 yılı aralık ayı EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki kiralık konutların alanları ortalama 120 metrekare olarak karşımız çıkar. Malazgirt Mahallesi kiralık konut fiyatları 833 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim kira fiyatı 7 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 25 yıldır.

Siz de Malazgirt Mahallesi kiralık konut arayışınızda bu bilgilerden yararlanabilirsiniz. Kiralık konut arayışında bütçenizi belirlediyseniz ev ilanlarına bakmamanız için hiçbir sebebiniz yok. Emlakjet evlere en kolay şekilde ulaşabilmeniz için ilgili ilanları bir araya getirdi. Siz de isteklerinizi karşılayan Malazgirt Mahallesi kiralık daire sahibinden ya da emlakçıdan seçenekleriyle sitemizden kolayca  ulaşabilirsiniz.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Sincan Kiralık Ev
29 Ekim Mahallesi Kiralık EvAdalet Mahallesi Kiralık EvAhi Evran Kiralık EvAhi Evran Mahallesi Kiralık EvAhi Evran OSB Mahallesi Kiralık EvAkçaören Mahallesi Kiralık EvAkşemsettin Mahallesi Kiralık EvAlagöz Mahallesi Kiralık EvAlcı Kiralık EvAlcı Mahallesi Kiralık EvAlcı OSB Mahallesi Kiralık EvAnayurt Mahallesi Kiralık EvAndiçen Mahallesi Kiralık EvAtatürk Mahallesi Kiralık EvBacı Mahallesi Kiralık EvBaşkent OSB Kiralık EvBeyobası Mahallesi Kiralık EvCumhuriyet Mahallesi Kiralık EvÇiçektepe Mahallesi Kiralık EvÇoğlu Mahallesi Kiralık EvÇokören Mahallesi Kiralık EvElvankent Kiralık EvErkeksu Mahallesi Kiralık EvErtuğrulgazi Mahallesi Kiralık EvEsenler Mahallesi Kiralık EvFatih Kiralık EvFatih Mahallesi Kiralık EvFevzi Çakmak Mahallesi Kiralık EvGazi Mahallesi Kiralık EvGazi Osmanpaşa Mahallesi Kiralık EvGirmeç Mahallesi Kiralık EvGökçek Mahallesi Kiralık EvHisarlıkaya Mahallesi Kiralık EvHürriyet Mahallesi Kiralık Evİlyakut Mahallesi Kiralık Evİncirlik Mahallesi Kiralık Evİstasyon Mahallesi Kiralık Evİstiklal Mahallesi Kiralık EvKesiktaş Mahallesi Kiralık EvMalazgirt Mahallesi Kiralık EvMalıköy Anadolu OSB Mahallesi Kiralık EvMalıköy Başkent OSB Mahallesi Kiralık EvMalıköy Dökümcüler OSB Mahallesi Kiralık EvMalıköy Kiralık EvMalıköy Mahallesi Kiralık EvMareşal Çakmak Mahallesi Kiralık EvMenderes Mahallesi Kiralık EvMevlana Mahallesi Kiralık EvMustafa Kemal Mahallesi Kiralık EvMülk Mahallesi Kiralık EvOsmaniye Mahallesi Kiralık EvOsmanlı Mahallesi Kiralık EvPınarbaşı Mahallesi Kiralık EvPlevne Kiralık EvPlevne Mahallesi Kiralık EvPolatlar Mahallesi Kiralık EvSaraycık Mahallesi Kiralık EvSelçuklu Mahallesi Kiralık EvSincan Merkez Kiralık EvSincan OSB Kiralık EvTandoğan Mahallesi Kiralık EvTatlar Mahallesi Kiralık EvTemelli Kiralık EvTörekent Kiralık EvTörekent Mahallesi Kiralık EvTürkobası Mahallesi Kiralık EvUlubatlı Hasan Mahallesi Kiralık EvÜcret Mahallesi Kiralık EvYeniçimşit Mahallesi Kiralık EvYenihisar Mahallesi Kiralık EvYenikayı Mahallesi Kiralık EvYenikent Kiralık EvYenipeçenek Mahallesi Kiralık EvYunus Emre Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.