Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Üsküdar İcadiye Mahallesi Satılık Ev

araması için 51 ilan bulundu
search
İcadiye Mahallesicancel
Üsküdarcancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

İcadiye Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Ev bakarken aklınızdaki sorulara cevap olabileceğine inandığımız bu yazıda mahalle hakkında genel bilgilere yer verdik. Ev ilanları artık EmlakJet sayesinde sadece bir tık uzaklıkta. İcadiye Mahallesi satılık konut arayışınızda EmlakJet sizin yanınızda. Bu kapsamda sizler için İcadiye Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Siz de bu yazımıza göz atarak istediğiniz bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İstanbul ili İcadiye Mahallesi’nin nüfusu toplam 16.170 kişidir. Nüfusun 7.407'si erkek, 8.763'ü kadındır.

İcadiye Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Üsküdar, İstanbul ilinin bir ilçesidir. Anadolu Yakası'nda bulunan Üsküdar İlçesi, kuzeyden Beykoz, doğudan Ataşehir, kuzeydoğudan Ümraniye,  güneyden Kadıköy ilçeleri ve batıdan İstanbul Boğazıyla çevrilidir. İcadiye Mahallesi İstanbul ilinin Üsküdar ilçesine bağlıdır. İlçe Marmara Bölgesi’nde yer alır. 

İcadiye Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

İcadiye Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

İstanbul ilinde ulaşım hava, kara, deniz ve demiryolu ile yapılır. İlde havayolu ulaşımı için iki havalimanı vardır. İlki Anadolu Yakası’nda yer alan Sabiha Gökçen Havalimanı’dır. Diğer havalimanı ise İstanbul Havalimanı’dır. Atatürk Havalimanı şuan kullanılmamaktadır. İstanbul Havalimanı, Arnavutköy ilçesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı Pendik ilçesinde bulunur. Anadolu Yakası'nda Harem otogarı, Avrupa Yakası'nda ise büyük İstanbul otogarı yer alır. Ayrıca şehrin farklı bölgelerinde, cep otogarlar vardır. Ankara, Eskişehir ve Konya gibi bölgelere yüksek hızlı tren seferleri bulunur. İstanbul'dan Yalova'ya, Balıkesir'e ve Bursa'ya feribot seferleri vardır. İlde şehir içi ulaşımda İETT, metro, tramvay, metrobüs, deniz otobüsleri ve feribotlar da kullanılır. İlde 8 adet metro hattı vardır. Üsküdar ilçesine ulaşım sağlayabileceğiniz hatlar; 11C, 11D, 11ST, 11ÜS, 12, 13M, 15ŞN, 2, 320A.

İcadiye Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

İcadiye Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. İcadiye Mahallesi’nde bulunan okullar;

  • Özel Yankı Anaokulu,

  • İstanbul Üsküdar Lisesi,

  • İcadiye Ortaokulu,

  • Fuat Baymur İmam Hatip Ortaokulu,

  • Fuat Baymur Ortaokulu,

  • İcadiye İlkokulu.

İcadiye Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

EmlakJet bölge raporuna göre bölgedeki satılık dairelerin alanları ortalama 95 metrekare olarak karşımız çıkar. İstanbul İcadiye Mahallesi satılık konut fiyatları 1.583.365 Türk Lirasıdır. Metrekare başına düşen birim fiyatı 16.667 Türk Lirasına denk gelir. Evlerin ortalama geri dönüş süresi 23 yıldır. İstanbul İcadiye Mahallesi satılık konut arayışınızda bu bilgiler oldukça faydalı olacaktır. Ev arayışınız hala devam ediyor ise size en uygun olan evler EmlakJette sizleri bekliyor. İhtiyaçlarınıza, kriter ve bütçenize uygun olan evi bir an önce bulabilmek için emlakçıdan ya da sahibinden satılık konut İcadiye Mahallesi ilanları sitemizde incelemeyi bekliyor.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Üsküdar Satılık Ev
Acıbadem Mahallesi Satılık EvAcıbadem Satılık EvAhmediye Mahallesi Satılık EvAltunizade Mahallesi Satılık EvAltunizade Satılık EvAyazma Satılık EvAziz Mahmut Hüdayi Mahallesi Satılık EvBağlarbaşı Satılık EvBahçelievler Mahallesi Satılık EvBahçelievler Satılık EvBarbaros Mahallesi Satılık EvBeylerbeyi Mahallesi Satılık EvBeylerbeyi Satılık EvBulgurlu Mahallesi Satılık EvBulgurlu Satılık EvBurhaniye Mahallesi Satılık EvBüyük Çamlıca Satılık EvCumhuriyet Mahallesi Satılık EvÇamlıca Satılık EvÇengelköy Mahallesi Satılık EvÇengelköy Satılık EvÇiçekci Satılık EvDoğancılar Satılık EvEmek Satılık EvFerah Mahallesi Satılık EvFerah Satılık EvFıstıkağacı Satılık EvFıstıkağacı Satılık EvGüzeltepe Mahallesi Satılık EvHarem Satılık EvHasippaşa Satılık EvHaydarpaşa Satılık Evİcadiye Mahallesi Satılık Evİcadiye Satılık EvKandilli Mahallesi Satılık EvKandilli Satılık EvKısıklı Mahallesi Satılık EvKısıklı Satılık EvKirazlıtepe Mahallesi Satılık EvKuleli Mahallesi Satılık EvKuleli Satılık EvKuzguncuk Mahallesi Satılık EvKuzguncuk Satılık EvKüçük Çamlıca Mahallesi Satılık EvKüçüksu Mahallesi Satılık EvKüçüksu Satılık EvKüplüce Mahallesi Satılık EvMehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık EvMimar Sinan Mahallesi Satılık EvMurat Reis Mahallesi Satılık EvNakkaştepe Satılık EvSalacak Mahallesi Satılık EvSalacak Satılık EvSelami Ali Mahallesi Satılık EvSelamsız Satılık EvSelimiye Mahallesi Satılık EvSelimiye Satılık EvSultantepe Mahallesi Satılık EvŞemsipaşa Satılık EvÜnalan Mahallesi Satılık EvÜnalan Satılık EvÜsküdar Satılık EvValide-i Atik Mahallesi Satılık EvVaniköy Satılık EvYavuztürk Mahallesi Satılık EvYavuztürk Satılık EvZeynep Kamil Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.