Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Dikili Bademli Mahallesi Satılık Ev

araması için 14 ilan bulundu
search
Bademli Mahallesicancel
Dikilicancel
İzmircancel

Bademli Mahallesi Satılık Konut Araştıran Okuyucularımız İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

Bademli Mahallesi satılık konut arayışı içerisinde olan okuyucularımız için hazırladığımız bu yazı sonrasında, mahalle hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olacak ve böylelikle ev arama sürecinize daha rahat adımlar ile devam edebileceksiniz. Bilindiği üzere, konut arama süreci içerisinde bulunan her kişi, daha önceden seçilmiş olan ilçe ya da mahalle hakkında fikir sahibi olmalıdır. Bu amacı yerine getirmek için hazırladığımız bu bölge rehberinde; Bademli Mahallesinin konumu, yaşantısı, emlak piyasası ve nüfusu gibi, bir bölgeyi temel bir düzeyde tanıtacak kısa bilgilere yer vermeye özen gösterdik. 

Bademli Mahallesinin içerisinde bulunduğu İzmir ilinde Ege Bölgesinde yaygın olan Akdeniz iklimi hâkimiyet göstermektedir. Akdeniz iklimine göre, yaz ayları oldukça sıcak ve kurak geçmektedir ve kış ayları ise serin ve bazen yağışlı yaşanmaktadır. İzmir ilinin bir yıllık ortalama sıcaklığı 14 ilâ 18 derece arasında değişkenlik göstermektedir. En sıcak ayı ağustos olup en soğuk ay genel olarak ocak ayıdır. 

Bademli Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Bademli Mahallesi, İzmir iline bağlı olan ilçesine ait bir mahalledir. Dikili ilçesi, İzmir il merkezinin kuzey yönünde kalmaktadır. Bademli Mahallesinin, İzmir il merkezine olan uzaklığı yaklaşık 132 kilometre kadardır. Bademli Mahallesinin içerisinde eğitim kurumu, dinî mekân, yeşil alan, gıda marketi, hazır yemek hizmeti veren restoran ya da kafe gibi sosyal olanaklar pek çok sayıda mevcut haldedir. Bademli Cami, mahallede bulunan dinî mekânlar arasında yer almaktadır. Mahalle içerisinde pek çok sayıda otel bulunmaktadır.

Bademli Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Bademli Mahallesi sahibinden satılık konut arayışı içerisinde olan okuyucularımız için, Dikili ilçesinin ulaşım olanakları büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Bu sebepten ötürü, İzmir’in farklı yerlerine giderken kullanılabilecek pek çok sayıda seçenek bulunmaktadır. Bademli Mahallesi, E87 kodlu karayolu hattına yakın bir mesafede konumlanmıştır. Dikili ilçesinde ulaşımı sağlayan toplu taşıma alternatiflerine aşağıdaki listede yer verilmiştir:

  • Halkapınar Metro – Cengizhan Son Durak: 502 kodlu otobüs hattı,

  • Dikili Terminal İçi – Aliağa Terminal İçi: 837 kodlu otobüs hattı.

Bademli Mahallesi Satılık Konut Bakan Kişiler İçin Mahallenin Gayrimenkul ve Demografik Bilgileri

2020 yılında yapılmış olan demografik araştırmalara göre, Bademli Mahallesinin toplam nüfusu 1.288 olarak tespit edilmiştir. Dikili ilçesinin toplam nüfusu ise 45.217 olarak belirlenmiştir. İzmir Dikili satılık konut ortalama 713.180 Türk lirasıdır. Evlerin ortalama alanı ise 130 metrekare olarak ölçülmüştür. Ortalama bir evin birim fiyatı 5.486 Türk lirasıdır.

İzmir Dikili Bademli Mahallesi sahibinden satılık kelepir ev benzeri, bölgedeki konut arayışlarınız için yerel emlakçıları ziyaret edebilirsiniz ya da Emlakjet.com üzerindeki listeleme sayfalarına göz atabilirsiniz.







İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.