Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Selçuklu Kosova Mahallesi Kiralık Ev

araması için 22 ilan bulundu
search
Kosova Mahallesicancel
Selçuklucancel
Konyacancel

Kosova Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Hakkında Temel Bilgiler

Emlakjet.com ailesi olarak, kiralık ev arayışında olan vatandaşlara hayallerindeki evi bulabilmeleri için her türlü desteği sağlamak amacındayız. Konya'nın Selçuklu ilçesi sınırları içerisinde Kosova Mahallesi Kiralık konut almak isteyenler için, baktıkları evin yalnızca fiyatı konusunda değil, mahalle bilgileri, nüfusu, sağlık ve eğitim kurumları gibi temel özellikleri hakkında da bilgi sahibi olabilmeleri için hazırladığımız yazımıza göz atabilirsiniz.

Emlakjet.com olarak yaptığımız araştırmalara göre, Kosova Mahallesi; Konya ilinde bulunan Selçuklu ilçesine bağlı bir mahalledir. 

Selçuklu Kosova Mahallesi, Konya şehir merkezinde yer almaktadır. Yapılan son nüfus sayımlarına göre mahallede 31.900 kişinin yaşadığı bilinmektedir. Toplu taşıma kullanacaklar için; mahalleye Konya il merkezi ve Selçuklu ilçesinden kalkan şehir içi minibüsleri ile rahatlıkla ulaşım sağlanabilir. Mahallenin bağlı bulunduğu Selçuklu ilçesi bir göl tabanı olan ovada kurulmuştur. Mahallenin batısında Takkeli ve Loras dağları yükselmektedir. Kosova mahallesi kurak bir iklime sahip olup, yazları çok sıcak, kışın kar, ilkbaharda bol yağmur yağar. Bitki örtüsü, bozkır iklimi özelliklerine sahiptir. 

Kosova Mahallesi Kiralık Konut Arayışında Olanlar İçin Emlak Bilgisi 

Son emlak endeksi verilerine göre, fikir edinebilmek adına Kosova Mahallesinde kiralık konut birim fiyatları şu şekilde hesaplanmıştır: 

  • Kosova Mahallesinde metrekare birim fiyatı 12 Türk Lirasıdır. 

  • Ortalama 90 metrekare büyüklüğe sahip olan evler 1.118 Türk Lirası ile kiralanmaya sunulmaktadır. 

  • Evlerin geri dönüş süresi ise 17 yıl olarak öngörülmektedir. 

Bu fiyatların evin konumu, ulaşım imkanları, cephesi, bina yaşı gibi etmenlere göre değişebileceği unutulmamalıdır. Kiralanacak evde ne kadar süre yaşanılacağı göz önüne alınarak arama yapmasını öneririz.

Kosova Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgileri

Selçuklu Kosova Mahallesi kiralık ev arayışında olan çocuklu aileleri ilgilendiren konulardan biri elbette eğitim kurumları oluyor. Kosova Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ya da eğitimin taşımalı olarak gerçekleştirildiği mahallelerdeki okulların adresleri ve iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Selçuklu Fen Lisesi: Kosova, Tezcanlar Sk. No:42, 42250 Selçuklu/Konya.

  • Zeki Altındağ İlkokulu: Kosova, Gül Sk. No:6, 42250 Büyükkayacık Osb/Selçuklu/Konya.

  • Saraybosna Anadolu Lisesi: Kosova, 42250 Selçuklu/Konya.

Kosova Mahallesi Kiralık Konut Arayışındakiler İçin Mahalle Devlet Kurumu Bilgisi

Oturdukları evin çevresinde bir ihtiyaç anında kolaylıkla ulaşım sağlayabileceği devlet kurumlarına yakınlığı çoğu aileler için önemli kriterler arasında yer alıyor. Selçuklu Kosova Mahallesi Kiralık konut bulduğunuz takdirde; mahallenin bağlı bulunduğu Muhtarlık, Belediye, Nüfus Müdürlüğü ve hastaneleri gibi gerekli olan devlet kurumlarının isim ve adres bilgileri şu şekildedir:

  • Kosova Mahallesi Muhtarlığı: Kosova, Yeşilırmak Sk. 4a, 42060 Selçuklu/Konya.

  • Selçuklu Belediyesi: Şeyh Şamil Mh. Doç. Dr. Halil Ürün Caddesi No:19 Pk:, 42070 Selçuklu/Konya.

  • Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi: Ardıçlı, Akademi, Celal Bayar Cd. No:313, 42250 Selçuklu/Konya.

  • Selçuklu İlçe Nüfus Müdürlüğü: Mehmet Akif, Ülke Sk. 1A D:1, 42100 Selçuklu/Konya.

Emlakçıdan ya da sahibinden Selçuklu Kosova Mahallesi kiralık konut fiyatlarını güncel ve kolay incelenebilir ilanlar için Emlakjet.com adresinden sitemizdeki ilanlara göz atabilirsiniz.



 

 

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Selçuklu Kiralık Ev
Akademi Mahallesi Kiralık EvAkıncılar Mahallesi Kiralık EvAkpınar Köyü Kiralık EvAkpınar Mahallesi Kiralık EvAkşemsettin Mahallesi Kiralık EvArdıçlı Mahallesi Kiralık EvAşağıpınarbaşı Mahallesi Kiralık EvAşağıpınarbaşı OSB Mahallesi Kiralık EvAydınlıkevler Mahallesi Kiralık EvAydınlık Kiralık EvBağrıkurt Köyü Kiralık EvBağrıkurt Mahallesi Kiralık EvBaşarakavak Bld. Kiralık EvBaşarakavak Mahallesi Kiralık EvBedir Mahallesi Kiralık EvBeyhekim Mahallesi Kiralık EvBiçer Köyü Kiralık EvBiçer Mahallesi Kiralık EvBilecik Mahallesi Kiralık EvBinkonutlar Mahallesi Kiralık EvBosna Hersek Mahallesi Kiralık EvBosna Kiralık EvBuhara Mahallesi Kiralık EvBüyükkayacık Mahallesi Kiralık EvBüyükkayacık OSB Mahallesi Kiralık EvCumhuriyet Kiralık EvCumhuriyet Mahallesi Kiralık EvÇaldere Köyü Kiralık EvÇaldere Mahallesi Kiralık EvÇaltı Köyü Kiralık EvÇaltı Mahallesi Kiralık EvÇandır Köyü Kiralık EvÇandır Mahallesi Kiralık EvDağdere Köyü Kiralık EvDağdere Mahallesi Kiralık EvDokuz Mahallesi Kiralık EvDumlupınar Mahallesi Kiralık EvEğribayat Köyü Kiralık EvEğribayat Mahallesi Kiralık EvErenköy Mahallesi Kiralık EvEsenler Mahallesi Kiralık EvFatih Kiralık EvFatih Mahallesi Kiralık EvFerhuniye Mahallesi Kiralık EvFeritpaşa Mahallesi Kiralık EvGüvenç Köyü Kiralık EvGüvenç Mahallesi Kiralık EvHacıkaymak Mahallesi Kiralık EvHanaybaşı Mahallesi Kiralık EvHocacihan Kiralık EvHocacihan Mahallesi Kiralık EvHorozluhan Mahallesi Kiralık EvHorozluhan OSB Mahallesi Kiralık EvHüsamettin Çelebi Mahallesi Kiralık EvIşıklar Mahallesi Kiralık Evİhsaniye Mahallesi Kiralık EvKaleköy Köyü Kiralık EvKaleköy Mahallesi Kiralık EvKaraömerler Köyü Kiralık EvKaraömerler Mahallesi Kiralık EvKervan Köyü Kiralık EvKervan Mahallesi Kiralık EvKılınçarslan Mahallesi Kiralık EvKınık Köyü Kiralık EvKınık Mahallesi Kiralık EvKızılcakuyu Köyü Kiralık EvKızılcakuyu Mahallesi Kiralık EvKosova Mahallesi Kiralık EvKüçükmuhsine Köyü Kiralık EvKüçükmuhsine Mahallesi Kiralık EvMalazgirt Mahallesi Kiralık EvMehmet Akif Mahallesi Kiralık EvMeydanköy Köyü Kiralık EvMeydanköy Mahallesi Kiralık EvMusalla Bağları Mahallesi Kiralık EvNalçacı Kiralık EvNişantaş Mahallesi Kiralık EvOSB Kiralık EvParsana Mahallesi Kiralık EvSakarya Mahallesi Kiralık EvSalahattin Mahallesi Kiralık EvSancak Mahallesi Kiralık EvSarayköy Mahallesi Kiralık EvSarıcalar Köyü Kiralık EvSarıcalar Mahallesi Kiralık EvSelahaddin Eyyubi Mahallesi Kiralık EvSelahattin Köyü Kiralık EvSelçuk Mahallesi Kiralık EvSızma Bld. Kiralık EvSızma Mahallesi Kiralık EvSille Ak Mahallesi Kiralık EvSille Kiralık EvSille Mahallesi Kiralık EvSulutas Mahallesi Kiralık EvŞeker Mahallesi Kiralık EvŞeyh Şamil Mahallesi Kiralık EvTatköy Mahallesi Kiralık EvTepekent Mahallesi Kiralık EvTepeköy Bld. Kiralık EvTömek Mahallesi Kiralık EvUlumuhsine Köyü Kiralık EvUlumuhsine Mahallesi Kiralık EvYazıbelen Köyü Kiralık EvYazıbelen Mahallesi Kiralık EvYazır Mahallesi Kiralık EvYukarıpınarbaşı Mahallesi Kiralık EvZafer Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.