Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Gemlik Kurşunlu Mahallesi Satılık Ev

araması için 21 ilan bulundu
search
Kurşunlu Mahallesicancel
Gemlikcancel
Bursacancel

Kurşunlu Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Kurşunlu Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Kurşunlu Mahallesi Satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Bursa Gemlik Kurşunlu Mahallesi’nin nüfusu toplam 1.464 kişidir. Bu nüfusun %51’i erkek, %49’u ise kadındır.

Kurşunlu Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Kurşunlu Mahallesi Bursa’nın Gemlik ilçesine bağlı olan 35 mahalleden biridir. Kurşunlu Mahallesi; Gemlik ilçe merkezine yaklaşık 20 km, Bursa il merkezine ise yaklaşık 24 km uzaklıktadır. 

Kurşunlu Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Ulaşım Olanakları

Kurşunlu Mahallesi Satılık konut arayan okurlarımız için mahallenin ulaşım olanaklarını derledik. Bursa şehri deniz, kara, havayolu ve demir ile ulaşım seçeneği sunan, Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biridir. Gemlik’e gitmek isteyen ziyaretçiler de bu seçeneklerden yararlanabilmektedir. Gemlik’e uçakla gitmek isteyen ziyaretçilerin kullanması gereken havalimanı; Bursa Yunuseli Havalimanı ve Bursa Yenişehir Havalimanı’dır. Yenişehir İlçesi’nde bulunan Bursa Yenişehir Havalimanı Gemlik’e yaklaşık 51 km, Osmangazi İlçesi’nde bulunan Bursa Yunuseli Havalimanı ise Gemlik’e yaklaşık 42 km uzaklıktadır. Bursa’ya feribot aracılığıyla da ulaşım sağlanmaktadır. Mudanya’da bulunan iskele Gemlik’e yaklaşık 101 km uzaklıktadır.

Bursa ulaşım yönüyle oldukça gelişmiş bir ağa sahiptir. Kurşunlu Mahallesi ulaşımı Gemlik’e gelen hatlar aracılığıyla sağlanmaktadır. Gemlik’e otobüs ve minibüsler aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Kurşunlu Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Kurşunlu Mahallesi Satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumlarını araştırdık. Kurşunlu Mahallesi’nde 2 okul bulunmaktadır. Taşımalı eğitim tercih edecek olan okurlarımız Gemlik’te bulunan diğer devlet okullarını veya özel okulları tercih edebilirler. Gemlik’te 110 okul bulunmaktadır. Kurşunlu Mahallesi’nde bulunan bazı okulların listesi şu şekildedir:

  • Kurşunlu Nursel Çağlar İlkokulu

  • Kurşunlu Nursel Çağlar Ortaokulu

Gemlik Kurşunlu Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri

Bursa Gemlik Kurşunlu Mahallesi Satılık konut fiyatları 1.701.560 Türk Lirasıdır. Bölgede bulunan Satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı 12.154 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Bursa Gemlik Kurşunlu Mahallesi Satılık konutların ortalama büyüklüğü 140 metrekaredir. Bursa’nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut satın almadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Bursa Gemlik Kurşunlu Mahallesi sahibinden veya emlak ofisinden Satılık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.



İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.