Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Sincan Tandoğan Mahallesi Kiralık Ev

araması için 17 ilan bulundu
search
Tandoğan Mahallesicancel
Sincancancel
Ankaracancel

Tandoğan Mahallesi Kiralık Konut Araştıran Okuyucularımız İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

Tandoğan Mahallesi kiralık konut arayışı içerisinde olan okuyucularımız için hazırladığımız bu yazı sonrasında, mahalle hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olacak ve böylelikle ev arama sürecinize daha rahat adımlar ile devam edebileceksiniz. Bilindiği üzere, konut arama süreci içerisinde bulunan her kişi, daha önceden seçilmiş olan ilçe ya da mahalle hakkında fikir sahibi olmalıdır. Bu amacı yerine getirmek için hazırladığımız bu bölge rehberinde; Tandoğan Mahallesinin konumu, yaşantısı, emlak piyasası ve nüfusu gibi, bir bölgeyi temel bir düzeyde tanıtacak kısa bilgilere yer vermeye özen gösterdik. 

Tandoğan Mahallesinin içerisinde bulunduğu Ankara ilinde hem İç Anadolu Bölgesinin step / bozkır iklimi söz konusudur. Bu nedenle bölgenin yaz mevsiminde kurak ve sıcak olması beklenirken kış mevsiminde soğuk ve sert havaların yaşanması beklenmektedir. Ankara ilinin ortalama sıcaklığı bir yıl içerisinde 11,5 derecedir. 

Tandoğan Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler

Tandoğan Mahallesi, Ankara iline bağlı olan Sincan ilçesine ait bir mahalledir. Sincan ilçesi, Ankara il merkezinin batı yönünde kalmaktadır. Sincan ilçe merkezi ise mahallenin kuzey yönünde konumlanmaktadır. Tandoğan Mahallesi içerisinde pek çok sayıda sosyal olanak vardır. Öncelikle hazır yemek hizmeti veren restoran ve kafeler erişilebilir bir durumdadır. Ek olarak gıda marketleri de vardır. Mahallede pek çok sayıda eğitim kurumu mevcuttur. Bu eğitim kurumlarının arasında Cemal Yüksek İlkokulu yer almaktadır. Mahallede bulunan Yozgat Parkı, bölgenin daha yeşil bir alan olmasına katkı sağlamaktadır. Sincan Belediyesi İş Merkezi, bu mahallenin sınırlarının içerisinde konumlanmaktadır.

Tandoğan Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Tandoğan Mahallesi sahibinden kiralık konut arayışı içerisinde olan okuyucularımız için, Sincan ilçesinin ulaşım olanakları büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Bu sebepten ötürü, Ankara’nın farklı yerlerine giderken kullanılabilecek pek çok sayıda seçenek bulunmaktadır. Tandoğan Mahallesi, D695 kodlu karayolu hattına yakın bir mesafede konumlanmıştır. Sincan ilçesinde ulaşımı sağlayan toplu taşıma alternatiflerine aşağıdaki listede yer verilmiştir:

  • Sincan – Kayaş: Başkentray tren hattı,

  • Sincan – Yenikent: 503 kodlu otobüs hattı,

  • Sincan – Sıhhiye: 510 kodlu otobüs hattı,

  • Sincan – Sıhhiye: 510-1 kodlu otobüs hattı,

  • Sincan Ahimesud Bulvarı – Bakanlık: 511-5 kodlu otobüs hattı,

  • Etimesgut – Eryaman: 561 kodlu otobüs hattı.

Tandoğan Mahallesi Kiralık Konut Bakan Kişiler İçin Mahallenin Gayrimenkul ve Demografik Bilgileri

2020 yılında yapılmış olan demografik araştırmalara göre, Tandoğan Mahallesinin toplam nüfusu 31.277 olarak tespit edilmiştir. Ankara Sincan kiralık konut ortalama 856 Türk lirasıdır. Evlerin ortalama alanı ise 120 metrekare olarak ölçülmüştür. Ortalama bir evin birim fiyatı 7 Türk lirasıdır.

Ankara Sincan Tandoğan Mahallesi sahibinden kiralık kelepir ev benzeri, bölgedeki konut arayışlarınız için yerel emlakçıları ziyaret edebilirsiniz ya da Emlakjet.com üzerindeki listeleme sayfalarına göz atabilirsiniz.









İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Sincan Kiralık Ev
29 Ekim Mahallesi Kiralık EvAdalet Mahallesi Kiralık EvAhi Evran Kiralık EvAhi Evran Mahallesi Kiralık EvAhi Evran OSB Mahallesi Kiralık EvAkçaören Mahallesi Kiralık EvAkşemsettin Mahallesi Kiralık EvAlagöz Mahallesi Kiralık EvAlcı Kiralık EvAlcı Mahallesi Kiralık EvAlcı OSB Mahallesi Kiralık EvAnayurt Mahallesi Kiralık EvAndiçen Mahallesi Kiralık EvAtatürk Mahallesi Kiralık EvBacı Mahallesi Kiralık EvBaşkent OSB Kiralık EvBeyobası Mahallesi Kiralık EvCumhuriyet Mahallesi Kiralık EvÇiçektepe Mahallesi Kiralık EvÇoğlu Mahallesi Kiralık EvÇokören Mahallesi Kiralık EvElvankent Kiralık EvErkeksu Mahallesi Kiralık EvErtuğrulgazi Mahallesi Kiralık EvEsenler Mahallesi Kiralık EvFatih Kiralık EvFatih Mahallesi Kiralık EvFevzi Çakmak Mahallesi Kiralık EvGazi Mahallesi Kiralık EvGazi Osmanpaşa Mahallesi Kiralık EvGirmeç Mahallesi Kiralık EvGökçek Mahallesi Kiralık EvHisarlıkaya Mahallesi Kiralık EvHürriyet Mahallesi Kiralık Evİlyakut Mahallesi Kiralık Evİncirlik Mahallesi Kiralık Evİstasyon Mahallesi Kiralık Evİstiklal Mahallesi Kiralık EvKesiktaş Mahallesi Kiralık EvMalazgirt Mahallesi Kiralık EvMalıköy Anadolu OSB Mahallesi Kiralık EvMalıköy Başkent OSB Mahallesi Kiralık EvMalıköy Dökümcüler OSB Mahallesi Kiralık EvMalıköy Kiralık EvMalıköy Mahallesi Kiralık EvMareşal Çakmak Mahallesi Kiralık EvMenderes Mahallesi Kiralık EvMevlana Mahallesi Kiralık EvMustafa Kemal Mahallesi Kiralık EvMülk Mahallesi Kiralık EvOsmaniye Mahallesi Kiralık EvOsmanlı Mahallesi Kiralık EvPınarbaşı Mahallesi Kiralık EvPlevne Kiralık EvPlevne Mahallesi Kiralık EvPolatlar Mahallesi Kiralık EvSaraycık Mahallesi Kiralık EvSelçuklu Mahallesi Kiralık EvSincan Merkez Kiralık EvSincan OSB Kiralık EvTandoğan Mahallesi Kiralık EvTatlar Mahallesi Kiralık EvTemelli Kiralık EvTörekent Kiralık EvTörekent Mahallesi Kiralık EvTürkobası Mahallesi Kiralık EvUlubatlı Hasan Mahallesi Kiralık EvÜcret Mahallesi Kiralık EvYeniçimşit Mahallesi Kiralık EvYenihisar Mahallesi Kiralık EvYenikayı Mahallesi Kiralık EvYenikent Kiralık EvYenipeçenek Mahallesi Kiralık EvYunus Emre Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.