Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Karabağlar Arap Hasan Mahallesi Satılık Daire

araması için 34 ilan bulundu
search
Arap Hasan Mahallesicancel
Karabağlarcancel
İzmircancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Karabağlar ilçesi Arap Hasan Satılık Daire Araştıran Okuyucularımız İçin Mahalle Hakkında Genel Bilgiler

Karabağlar Arap Hasan satılık daire arayışı içerisinde olan Emlakjet okuyucularımız için hazırladığımız bu rehber sayesinde mahalle hakkında daha fazla bilgiye sahip olacak ve bu sayede Karabağlar Arap Hasan satılık daire arayışındaki ziyaretçilerimizin istedikleri ve hayal ettikleri evi bulmalarını kolaylaştıracağız. Emlakjet okuyucularına yardımcı olmak için hazırladığımız bu yazıda bölgenin kurumlarından fiyatlarına kadar pek çok noktasına değindik.

Arap Hasan, İzmir ilinin Karabağlar ilçesine bağlı bir mahalledir. Satılık daire arayan siz Emlakjet okurları için dikkat edilmesi gereken bir konu da bölgenin sahip olduğu iklim şartlarıdır Akdeniz ikliminin görüldüğü İzmir'de yaz mevsimi sıcak ve kurak, kış mevsimi ılık ve yağışlı geçer. Bir yılda ilde hava sıcaklığı sıfırın altına düştüğü gün sayısı yaklaşık ondur. Yılda yaklaşık 100 gün ise 30 derecenin üzerinde yaşanır.Kar yağışı nadir görülür.Yıllık yağış miktarı 700–1200 mm arasındadır.Yaz aylarında şehre özgü imbat adı verilen serin rüzgâr eser.Yıllık ortalama deniz suyu sıcaklığı 18,5 °C'dir.

ARAP HASAN mahallesi nüfusu (MERKEZ beldesine) bağlı KARABAĞLAR, İZMİR. ARAP HASAN mahallesinin Nüfusu Toplam 9.574 tır. Bu nüfusun 4.272'si Erkek, 5.302'si Kadındır.

İZMİR ili KARABAĞLAR ilçesi (MERKEZ beldesine) bağlı ARAP HASAN mahallesinin bağlı olduğu belediyenin niteliği BÜYÜKŞEHİR İLÇE'dir.

 Arap Hasan Ulaşım Olanakları

Arap Hasan satılık daire arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. Arap Hasan için ulaşım Karabağlar ilçesinin ulaşım olanakları sayesinde sağlanmaktadır. Karabağlar’a kara yolu, hava yolu ya da demir yolunu tercih ederek gidebilirsiniz. Karayolu ile özel aracınız veya kara yolu toplu taşıma araçları ile Karabağlar’a gelebilirsiniz. Karabağlar karayolu ile İzmir şehir merkezine 29.1 km, İstanbul’a yaklaşık 510 km, Ankara’ya yaklaşık 619 km, Bursa’dan ise yaklaşık 375 km uzaklıktadır. Hava yolunu tercih edecek olursanız, bulunduğunuz şehrin havalimanından İzmir Şehir Merkezinde yer alan İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na gidebilirsiniz. İzmir Adnan Menderes Havaalanından özel araçla ve ya toplu taşıma araçlarıyla Karabağlar ilçesine ulaşım sağlayabilirsiniz. Demir yolu ile ulaşımı tercih edecek olursanız TCDD seferleri sayesinde İzmir’e demiryolu üzerinden ulaşabilirsiniz. İzmir demiryolu istasyonlarından yine özel araçla ve ya toplu taşıma araçlarıyla Karabağlar ilçesine ulaşım sağlamanız mümkün olmaktadır.

Arap Hasan Satılık Daire Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Arap Hasan kiralık daire arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Mahalle içerisinde ve mahalle çevresinde bulunan bazı okullar şu şekildedir:

  • Cengiz Topel Anadolu Lisesi 

  • Ali Bayırlar Ortaokulu

  • Dr. Güngör Özbek Anadolu Lisesi

  • Hakkı Oğuz Tabaoğlu İlkokulu

  • Ali Bayırlar İlkokulu

  • Mustafa Saadet Alanyalı İlkokulu

 



Karabağlar Arap Hasan Satılık Daire Arayanlar İçin Gayrimenkul  Bilgileri

İzmir Karabağlar Arap Hasan satılık daire fiyatları ortalama 446.040 Türk Lirasıdır. Bölgede satılık dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı 3.717 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Karabağlar Arap Hasan satılık daire ortalama büyüklüğü 120 metrekaredir. İzmirin il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen dairenin sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir.Bir daire kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Karabağlar Arap Hasan sahibinden satılık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.

 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Karabağlar Satılık Daire
Abdi İpekçi Mahallesi Satılık DaireAdnan Süvari Mahallesi Satılık DaireAli Fuat Cebesoy Mahallesi Satılık DaireAli Fuat Erden Mahallesi Satılık DaireArap Hasan Mahallesi Satılık DaireAşık Veysel Mahallesi Satılık DaireAydın Mahallesi Satılık DaireBahar Mahallesi Satılık DaireBahçelievler Mahallesi Satılık DaireBahriye Üçok Mahallesi Satılık DaireBarış Mahallesi Satılık DaireBasın Sitesi Mahallesi Satılık DaireBozyaka Mahallesi Satılık DaireCennetçeşme Mahallesi Satılık DaireCennetoğlu Mahallesi Satılık DaireÇalıkuşu Mahallesi Satılık DaireDevrim Mahallesi Satılık DaireDoğanay Mahallesi Satılık DaireEsendere Satılık DaireEsenlik Mahallesi Satılık DaireEsentepe Mahallesi Satılık DaireEsenyalı Mahallesi Satılık DaireFahrettin Altay Mahallesi Satılık DaireFahrettin Altay Satılık DaireGazi Mahallesi Satılık DaireGeneral Asım Gündüz Mahallesi Satılık DaireGeneral Kazım Özalp Mahallesi Satılık DaireGülyaka Mahallesi Satılık DaireGünaltay Mahallesi Satılık DaireGünaltay Satılık DaireHatay Satılık Daireİhsan Alyanak Mahallesi Satılık DaireKarabağlar Mahallesi Satılık DaireKarabağlar Satılık DaireKavacık Köyü Satılık DaireKavacık Mahallesi Satılık DaireKazım Karabekir Mahallesi Satılık DaireKibar Mahallesi Satılık DaireKibar Satılık DaireLimontepe Mahallesi Satılık DaireMaliyeciler Mahallesi Satılık DaireMaliyeciler Satılık DaireMetin Oktay Mahallesi Satılık DaireMuammer Akar Mahallesi Satılık DaireOsman Aksüner Mahallesi Satılık DaireÖzgür Mahallesi Satılık DairePeker Mahallesi Satılık DairePoligon Mahallesi Satılık DairePoligon Satılık DaireRefet Bele Mahallesi Satılık DaireReis Mahallesi Satılık DaireSalih Omurtak Mahallesi Satılık DaireSarıyer Mahallesi Satılık DaireSelvili Mahallesi Satılık DaireSevgi Mahallesi Satılık DaireŞehitler Mahallesi Satılık DaireTahsin Yazıcı Mahallesi Satılık DaireTırazlı Köyü Satılık DaireTırazlı Mahallesi Satılık DaireUğur Mumcu Mahallesi Satılık DaireUmut Mahallesi Satılık DaireUzundere Mahallesi Satılık DaireÜçkuyular Mahallesi Satılık DaireVatan Mahallesi Satılık DaireYaşar Kemal Mahallesi Satılık DaireYeşilyurt Satılık DaireYunus Emre Mahallesi Satılık DaireYurdoğlu Mahallesi Satılık DaireYüzbaşı Şerafettin Mahallesi Satılık DaireZincirlikuyu Satılık Daire
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.