Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

İznik Mustafalı Mahallesi Satılık Ev

araması için uygun ilan bulunamadı
search
Mustafalı Mahallesicancel
İznikcancel
Bursacancel
warning
Sonuç Bulunamadı
Aramanıza uygun sonuç bulunamadı. Farklı bir arama yapabilir veya benzer ilanları inceleyebilirsiniz.
Tüm Filtreleri Temizle
Benzer İlanlar

Mustafaali Mahallesi Satılık Konut

Mustafaali Mahallesi Satılık Konut Arayan Okuyucularımız İçin Mahalle Rehberi

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte hayalinizdeki daireye Mustafaaliabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için  Mustafaali Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Mustafaali Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Bursa ili İznik ilçesinin nüfusu toplam 102.284’dir. Bu nüfusun 50.888 erkek ve 51.396 kadından oluşmaktadır. 

Mustafaali Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler 

Mustafaali Mahallesi, Türkiye’nin Marmara Bölgesinde yer alır. İznik İlçesi; Bursa'nın 17 ilçesinden biridir.  İ Bursa şehir merkezine uzaklığı 87 kilometredir. İlçe nüfusu 85 bin civarındadır. Denizden yüksekliği 24 metredir. İznik’in yüzölçümü 763,5 km2’dir. 46 mahalleden oluşan ilçede güncel nüfus bilgilerine göre 44.102 kişi yaşamaktadır. İznik ilçesi adını çevresinde bulunan İznik Gölü’nden almıştır.

Mustafaali Mahallesi Satılık Konut Arayan Kişiler İçin İlçenin Ulaşım Olanakları

Mustafaali Mahallesi satılık konut arayan okuyucularımız için ulaşım olanaklarını derledik.

İlçenin merkez ilçelerinden biri olması taşımacılığı ve ulaşımı kolaylaştırır. Bursanın merkez ilçesi İznik’a uzaklığı 87 kilometredir. Ulaşım konusunda toplu taşıma kullanacak okurlarımız için ilçe merkezinden kalkan dolmuş ve minibüsler ile de ulaşımın kolay olduğunu söyleyebiliriz.

Mustafaali Mahallesi Satılık Konut Arayanlar İçin Mahalle Eğitim Kurumu Bilgisi

Bursa Mustafaali Mahallesi satılık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Mustafaali Mahallesinde ve İznik ilçesinde yer alan okullar ve eğitim taşımalı olarak gerçekleştirilebildiği bazı okullar şu şekildedir:

  • Mustafaali İlkokulu

  • Cumhuriyet İlkokulu

  • Çiçekli İlkokulu

  • Kaynarca İlkokulu

  • Çampınar İlkokulu

  • Çampınar Ortaokulu

  • Çiçekli Ortaokulu

  • Cumhuriyet Ortaokulu

  • Eşrefzade Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

  • İznik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

  • İznik Anadolu Lisesi

  • Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi

  • İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mustafaali Mahallesi Satılık Konut Arayanlara İçin Gayrimenkul Bilgileri

Bursa Mustafaali Mahallesi satılık konut fiyatları ortalama 1,101,600  Türk Lirasıdır. Bölgede satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı yaklaşık 8,100 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Bursa Mustafaali mahallesi satılık dairelerin ortalama büyüklüğü 135 metrekaredir. Bursa'nın il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir daire kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Mustafaali Mahallesi sahibinden satılık ya da emlakçıdan satılık konut arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.








İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

İznik Satılık Ev
Aydınlar Mahallesi Satılık EvBayındır Mahallesi Satılık EvBeyler Mahallesi Satılık EvBoyalıca Mahallesi Satılık EvBoyalıca Satılık EvCandarlı Mahallesi Satılık EvÇakırca Mahallesi Satılık EvÇamdibi Mahallesi Satılık EvÇamoluk Mahallesi Satılık EvÇampınar Mahallesi Satılık EvÇiçekli Mahallesi Satılık EvDerbent Mahallesi Satılık EvDereköy Mahallesi Satılık EvDırazali Mahallesi Satılık EvElbeyli Mahallesi Satılık EvElmalı Mahallesi Satılık EvEşrefzade Mahallesi Satılık EvGöllüce Mahallesi Satılık EvGürmüzlü Mahallesi Satılık EvHacıosman Mahallesi Satılık EvHisardere Mahallesi Satılık EvHocaköy Mahallesi Satılık Evİhsaniye Mahallesi Satılık Evİnikli Mahallesi Satılık Evİznik Satılık EvKaratekin Mahallesi Satılık EvKaynarca Mahallesi Satılık EvKırıntı Mahallesi Satılık EvKutluca Mahallesi Satılık EvMahmudiye Mahallesi Satılık EvMahmut Çelebi Mahallesi Satılık EvMecidiye Mahallesi Satılık EvMustafa Kemal Paşa Mahallesi Satılık EvMustafalı Mahallesi Satılık EvMüşküle Mahallesi Satılık EvOrhaniye Mahallesi Satılık EvOsmaniye Mahallesi Satılık EvÖmerli Mahallesi Satılık EvSansarak Mahallesi Satılık EvSarıağıl Mahallesi Satılık EvSelçuk Mahallesi Satılık EvSüleymaniye Mahallesi Satılık EvŞerefiye Mahallesi Satılık EvTacir Mahallesi Satılık EvYeni Mahallesi Satılık EvYenişerefiye Mahallesi Satılık EvYeşil Camii Mahallesi Satılık EvYürükler Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.