Emlakjet
"Aradığın ilan yayından kaldırılmış. Dilersen aynı bölgedeki diğer ilanları inceleyebilirsin."

Muratpaşa Yenigün Mahallesi Kiralık Ev

araması için 5 ilan bulundu
search
Yenigün Mahallesicancel
Muratpaşacancel
Antalyacancel

Yenigün Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahalle Rehberi    

Konut arama sürecinin detaylı araştırma isteyen ve tüm detayların göz önünde bulundurulması gereken bir süreç olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Emlakjet.com ailesi olarak, bu süreçte aradığınız konuta ulaşabilmeniz için işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda sizler için Yenigün Mahallesi hakkında konumu, emlak piyasası ve ulaşımı gibi kısa bilgileri içeren bir yazı derledik. Yenigün Mahallesi kiralık konut arayan okuyucularımız bu yazımıza göz atarak gerekli bilgilere ulaşabilirler.    

Antalya ili Yenigün Mahallesi nüfusu toplam 24.843’tür. Bu nüfusun 12.398’i Erkek, 12.445’i Kadın’dır.  

Yenigün Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin Mahallenin Coğrafi Konumu ve Bölgedeki Önemli Yerler  

Yenigün Mahallesi’nin bağlı olduğu Muratpaşa ilçesi, Antalya’nın merkezinde yer alır. Tarih ve doğayla iç içe bir güzelliğe sahip olan bu ilçe, 20 kilometre sahil kıyı şeridine sahip olmakla birlikte bünyesinde geçmişteki; Roma, Selçuklu, Beylikler ve Osmanlı gibi birçok medeniyetlerden izler taşır. Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı olan Yenigün Mahallesi’nin sınırları; kuzeyden Muratpaşa’nın Kızılarık Mahallesi, batıdan Muratpaşa’nın Etiler, doğudan Muratpaşa’nın Gebizli ve güneyden ise Muratpaşa’nın Yüksekalan Mahalleleri ile çevrilmiştir. Antalya Arkeoloji Müzesi, Antalya Oyuncak Müzesi, Antalya Atatürk Evi ve Müzesi, Hıdırlık Kulesi, Antalya Saat Kulesi, MarkAntalya AVM, 2000 Plaza Sanat Galerisi, Aktur Lunapark Atatürk Parkı ve Antalya Oyuncak Müzesi gibi ziyaret edebileceğiniz alanlar bu mahallenin yakın bölgelerinde konumlanır. 

Yenigün Mahallesi Kiralık Konut Arayan Kişiler İçin Bölgenin Ulaşım Olanakları   

Yenigün Mahallesi kiralık konut arayan okurlarımız için ulaşım olanaklarını derledik. Antalya ili hem karayolu hem de havayolu ulaşım imkanına sahip Türkiye’nin gelişmiş ulaşım ağına sahip şehirlerinden biridir. Yenigün Mahallesi’ne veya Muratpaşa'ya gitmek isteyen ziyaretçiler bu ulaşım olanaklarından bazılarından yararlanabilirler. Yenigün Mahallesi’ne uçakla gitmek isteyen ziyaretçilerin kullanması gereken havalimanı, Antalya Havalimanı’dır. Antalya, Türkiye’nin gelişmiş şehirlerinden biri olduğundan, neredeyse tüm şehirlerden hareket eden otobüsler ile rahatça ulaşım sağlanabilir. Yenigün Mahallesi’ne; ilçe merkezinden sık sık geçen Yenigün Mahallesi otobüslerinden ve minibüslerinden herhangi biri ile ulaşabilir ve gün boyu farklı ilçe ve mahallelere de kolayca ulaşım imkanı sağlayabilirsiniz. Bu mahalleye ait alternatif ulaşım olanaklarını aşağıdaki listede bulabilirsiniz:

 

- TB72 Baraj - Otogar Otobüs Hattı

- KC33 Konuksever - Gürsu Otobüs Hattı

 

Yenigün Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Mahallenin Eğitim Kurumu Bilgisi    

Yenigün Mahallesi kiralık konut arayan çocuklu aileler için eğitim kurumu araştırmaları gerçekleştirdik. Yenigün Mahallesi’nin yakınlarında bulunan bazı okullar şu şekildedir: 

 

- Antalya Anadolu Lisesi

 

Yenigün Mahallesi Kiralık Konut Arayanlar İçin Gayrimenkul Bilgileri  

Emlakjet.com verilerine göre Antalya Yenigün Mahallesi kiralık konut fiyatı 2022 yılında ortalama 5.296 Türk Lirası olarak ölçülmüştür. Antalya Yenigün Mahallesi kiralık dairelerin ortalama büyüklüğü ise 130 metrekaredir. Antalya il geneli yerleşimine bakıldığında ilçe merkezi gibi nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde; yüksek katlı siteler ve metrekaresi yüksek evlerin ön planda olduğu görülüyor. Az nüfusa sahip olan kırsal kesimlerde ise tek katlı veya iki katlı genellikle bahçeli müstakil evler tercih ediliyor. Tercih edilen konutun sahip olduğu iç ve dış özelliklere, otopark, güvenlik, bulunduğu konum, havuz, manzara ve site içinde bulunup bulunmama durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Bir konut kiralamadan önce her türlü etkeni göz önünde bulundurmanız önerilmektedir. Yenigün Mahallesi sahibinden veya emlak ofisinden kiralık daire arıyorsanız Emlakjet.com üzerinden en güncel ilanları takip edebilirsiniz.  

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

Emlakjet 2023 Yılı Gayrimenkul Raporu

27 Aralık 2023

Muratpaşa Kiralık Ev
Altındağ Mahallesi Kiralık EvBahçelievler Kiralık EvBahçelievler Mahallesi Kiralık EvBalbey Mahallesi Kiralık EvBarbaros Mahallesi Kiralık EvBayındır Mahallesi Kiralık EvCumhuriyet Mahallesi Kiralık EvÇağlayan Mahallesi Kiralık EvÇarşı Kiralık EvÇaybaşı Mahallesi Kiralık EvDemircikara Mahallesi Kiralık EvDeniz Mahallesi Kiralık EvDoğuyaka Mahallesi Kiralık EvDutlubahçe Mahallesi Kiralık EvElmalı Mahallesi Kiralık EvErmenek Mahallesi Kiralık EvEski Sanayi Kiralık EvEtiler Mahallesi Kiralık EvFener Kiralık EvFener Mahallesi Kiralık EvGebizli Mahallesi Kiralık EvGençlik Kiralık EvGençlik Mahallesi Kiralık EvGüvenlik Mahallesi Kiralık EvGüzelbağ Mahallesi Kiralık EvGüzeloba Mahallesi Kiralık EvGüzeloluk Kiralık EvGüzeloluk Mahallesi Kiralık EvHaşimişcan Mahallesi Kiralık EvKapalıyol Kiralık EvKılınçarslan Mahallesi Kiralık EvKırcami Mahallesi Kiralık EvKışla Mahallesi Kiralık EvKızılarık Mahallesi Kiralık EvKızılsaray Mahallesi Kiralık EvKızıltoprak Kiralık EvKızıltoprak Mahallesi Kiralık EvKonuksever Mahallesi Kiralık EvLara Kiralık EvMehmetçik Mahallesi Kiralık EvMeltem Kiralık EvMeltem Mahallesi Kiralık EvMemurevleri Mahallesi Kiralık EvMeydankavağı Mahallesi Kiralık EvMuratpaşa Mahallesi Kiralık EvSedir Mahallesi Kiralık EvSelçuk Mahallesi Kiralık EvSinan Mahallesi Kiralık EvSoğuksu Mahallesi Kiralık EvŞarampol Kiralık EvŞirinyalı Mahallesi Kiralık EvTahılpazarı Mahallesi Kiralık EvTarım Mahallesi Kiralık EvTopçular Mahallesi Kiralık EvTuzcular Mahallesi Kiralık EvÜçgen Mahallesi Kiralık EvVarlık Mahallesi Kiralık EvYenigöl Mahallesi Kiralık EvYenigün Kiralık EvYenigün Mahallesi Kiralık EvYeşilbahçe Mahallesi Kiralık EvYeşildere Mahallesi Kiralık EvYeşilova Mahallesi Kiralık EvYıldız Mahallesi Kiralık EvYüksekalan Mahallesi Kiralık EvZerdalilik Mahallesi Kiralık EvZümrütova Mahallesi Kiralık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.