Emlakjet

Denizli Merkezefendi Satılık Ev

araması için 938 ilan bulundu
search
Merkezefendicancel
Denizlicancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Merkezefendi Satılık Konut Alacaklara İlçe Hakkında Genel Bilgiler

Emlakjet.com yeni bir ev sahibi olmak isteyen herkese aradıkları evi en hızlı ve en kolay şekilde buldurmaya yardımcı olmaya uzun yıllardır devam ediyor. İstediğiniz kriterlere en uygun ilanı kolaylıkla bulup, hızlıca sahip olabileceğiniz Jethat teknolojisi ile her geçen gün mutlu ev sahiplerinin sayısını artırmaktan gurur duyuyoruz. Merkezefendi satılık konut almayı düşünenler için özel olarak hazırladığımız bu yazımızda sizlere ilçe hakkında bilinmesi gereken tüm genel bilgileri aktardıktan sonra ev ve lokasyon tercihinizde kolaylık sağlayacak.

Merkezefendi, Türkiye’nin Ege Bölgesi’nde yer alan Denizli ilinin en fazla nüfusa sahip olan ikinci büyük ilçesidir. 2012 yılında kabul edilen yasaya göre Denizli ilinde Merkezefendi ve Pamukkale adı ike iki ilçe kurulmuştur. Merkezefendi ilçesi de Anadolu’daki pek çok yerleşim yeri gibi ilk çağlardan beri gelmiş çeşitli kültür ve medeniyetlerin izlerini taşır. İlçe tarihi kalıntılar ve ziyaretçi yerleri bakımından oldukça zengindir. Bunlardan bazıları; Saruhan Camii, Mehmet Gazi Türbesi, İlbadı Mezarlığı ve Camii, Arasta Camii, Fatma Hanım Türbesi, Gültepe Nekropolü, Üzüm Dede Türbesi, Servergazi Nekropolü 1. Derece Arkeolojik sit Alanı, Kumkısık Höyüğü, Kayalar Roma Mezarı 2. Derece Arkeolojik Sit Alanı, Hacıeyüplü Höyüğü ve Arkeolojik Yerleşim Alanı. İlçeye gelindiğinde tarihi 11. Yüzyıla kadar uzanan Selçuklu ve Osmanlı İmparatorluğu’nun geniş kültürel yapılarını görebilir ve Tarihi Kaleiçi Çarşı’sından yöresel alışverişlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Bakırcılık ve demircilik gibi çeşitli zanaatlar günümüzde yaşatılmaya devam etmekte ve kültürel miras olarak korunmaya çalışılmaktadır. 

Merkezefendi satılık Konut Arayanlara İlçe Nüfus ve İdari Bilgileri

Merkezefendi satılık konut düşünenler için çevresinde bulunan diğer ilçeler şunlardır;

  • Kuzeyinde Pamukkale ilçesi,
  • Güneyinde Tavas İlçesi,
  • Güneydoğusunda Serinhisar ilçesi,
  • Batısında Babadağ ve Sarayköy ilçeleri,
  • Güneybatısında Babadağ ilçesi ile çevrilidir. 

2019 yılı TÜİK verilerine göre ilçede yaşayan kişi sayısı 302.213’tür. Bu sayının yüzde 50,49’u kadın, yüzde 49,51’i erkektir. İlçenin yüzölçümü toplam 336 kilometrekare, rakımı ise 354 metredir. Merkezefendi satılık daire arayışında olanlar için ilçede bulunan emlakçılardan danışmanlık hizmeti satın alabilir ya da sahibinden uygun fiyatlı daire alternatifleri için listeleme sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Merkezefendi Satılık Konut Piyasa Bilgileri

Emlakjet 2019 yılı Ağustos ayı verilerine göre Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bulunan satılık konutların genel piyasa bilgileri şu şekilde belirlenmiştir:

  • Konutun ortalama yaşam alanı 145 metrekare,
  • Konutun amortisman süresi 25 yıl,
  • Metrekare birim satış ücreti en az; 1.493 TL,
  • Metrekare birim satış ücreti en fazla; 2.777 TL,
  • Ortalama konut satış fiyatı; 292.320 TL’dir. 

Merkezefendi ilçesinde ev satın alabileceğiniz toplam 50 mahalle bulunuyor. Bunlardan nüfusu en fazla olanları şunlardır; Karaman Mahallesi, Adalet Mahallesi, Karahasanlı Mahallesi, Servergazi Mahallesi, Değirmenönü Mahallesi, Akkonak Mahallesi, Muratdede Mahallesi, Selçuk Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Sırakapılar Mahallesi, Şemikler Mahallesi, Yenişehir Mahallesi, Gerzele Mahallesi, Gültepe Mahallesi, Merkez Efendi Mahallesidir. Denizli Merkezefendi satılık daire ilanlarına kolayca ulaşabilmek için listeleme sayfamızı kontrol edebilirsiniz. 

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Merkezefendi Satılık Ev
1200 Evler Mahallesi Satılık EvAdalet Mahallesi Satılık EvAkçeşme Mahallesi Satılık EvAkkonak Mahallesi Satılık EvAktepe Satılık EvAlpaslan Mahallesi Satılık EvAltındere Mahallesi Satılık EvAltıntop Mahallesi Satılık EvAşağışamlı Mahallesi Satılık EvBahçelievler Mahallesi Satılık EvBakırlı Satılık EvBarbaros Mahallesi Satılık EvBarutçular Mahallesi Satılık EvBaşkarcı Mahallesi Satılık EvBaşkarcı Satılık EvBayramyeri Satılık EvBereketler Mahallesi Satılık EvBereketli Satılık EvBozburun Mahallesi Satılık EvÇakmak Mahallesi Satılık EvÇeltikçi Mahallesi Satılık EvDeğirmenönü Mahallesi Satılık EvEskihisar Mahallesi Satılık EvGerzele Mahallesi Satılık EvGöveçlik Mahallesi Satılık EvGöveçlik Satılık EvGültepe Mahallesi Satılık EvGümüşçay Mahallesi Satılık EvGümüşler Satılık EvHacıeyüplü Mahallesi Satılık EvHallaçlar Mahallesi Satılık EvHallaçlar Satılık EvHisar Mahallesi Satılık Evİlbade Mahallesi Satılık Evİlbadı Satılık EvKadılar Mahallesi Satılık EvKarahasanlı Mahallesi Satılık EvKaraman Mahallesi Satılık EvKayalar Mahallesi Satılık EvKiremitçi Satılık EvKumkısık Mahallesi Satılık EvKuyupınar Satılık EvMehmet Akif Ersoy Mahallesi Satılık EvMerkez Efendi Mahallesi Satılık EvMerkez Satılık EvMuratdede Mahallesi Satılık EvSalihağa Mahallesi Satılık EvSaraylar Mahallesi Satılık EvSaruhan Mahallesi Satılık EvSelçuk Bey Mahallesi Satılık EvServergazi Mahallesi Satılık EvServergazi Satılık EvSevindik Mahallesi Satılık EvSırakapılar Mahallesi Satılık EvSümer Mahallesi Satılık EvSümer Satılık EvŞemikler Mahallesi Satılık EvŞirinköy Mahallesi Satılık EvÜçler Satılık EvÜzerlik Mahallesi Satılık EvYeni Mahallesi Satılık EvYenişafak Mahallesi Satılık EvYenişehir Mahallesi Satılık EvYeşilyayla Mahallesi Satılık EvZafer Mahallesi Satılık Ev
Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.