Emlakjet

Etimesgut Eryaman Satılık Ev

araması için 390 ilan bulundu
search
Eryamancancel
Etimesgutcancel
Ankaracancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Etimesgut Eryaman Satılık Ev & Satılık Daire İlanları

Eryaman, Ankara'nın Etimesgut ilçesine bağlı bir semttir. Eryaman, son yıllarda hızla gelişen ve büyüyen bir bölge olup birçok konut projesine ev sahipliği yapmaktadır. Bu nedenle Eryaman'da satılık ev bulma olasılığınız oldukça yüksektir.

Etimesgut Eryaman'da Satılık Ev İlanları ve Fiyatları

Ankara, Etimesgut, Eryaman mahallesinde Eylül 2023 sonu itibarıyla son bir yıl içerisinde satılık konutların fiyatları %46,53 artmıştır. Aynı özelliklerdeki ortalama satılık konut fiyatları 3.006.250 ₺. Ortalama satılık konut büyüklüğü 125 metrekaredir.

Ankara, Etimesgut Eryaman'da Ortalama Geri Dönüş Süresi 16 Yıl

Ankara, Etimesgut, Eryaman mahallesinde satılık konutların ortalama metrekare birim fiyatı Eylül 2023 sonu itibarıyla 24.050 ₺. Aynı özelliklere sahip satılık konutların geri dönüş yani amortisman süreleri 16 yıl seviyelerindedir.

Eryaman'da satılık ev arayışınızı daha kolay hale getirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. İnternet Sitelerini Kullanın: Emlakjet, Eryaman'da satılık ev ilanlarını yayınlar. Emlakjeti kullanarak bütçenize uygun olan evleri ve projeleri inceleyebilirsiniz.

2. Gayrimenkul Danışmanlarına Başvurun: Eryaman bölgesinde uzmanlaşmış gayrimenkul danışmanları, size en uygun satılık evi bulmanıza yardımcı olabilir. Onlarla iletişime geçerek ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi paylaşabilirsiniz.

3. Mahalle ve Semt Araştırması: Eryaman'da hangi mahallelerde satılık evlerin bulunduğunu ve bu mahallelerin size uygun olup olmadığını araştırın. Ulaşım, alışveriş olanakları ve çevresel faktörler de göz önüne alınmalıdır.

4. Fiyat Karşılaştırmaları Yapın: Farklı evlerin fiyatlarını karşılaştırarak bütçenize en uygun olanı seçebilirsiniz. Ayrıca, Eryaman'da benzer özelliklere sahip evlerin fiyatlarını inceleyerek piyasa değerini anlayabilirsiniz.

5. Ev İncelemeleri Yapın: İlginizi çeken evleri yerinde inceleyin. Evlerin fiziksel durumunu, iç mekan düzenini ve çevresini değerlendirin.

6. Hukuki İşlemler ve Anlaşmalar: Satın almayı düşündüğünüz bir ev bulduğunuzda, hukuki işlemleri ve anlaşmaları bir avukat veya gayrimenkul danışmanıyla tamamlamak önemlidir.

Eryaman'da satılık ev arayışınızı başlatırken ihtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi net bir şekilde belirlemek önemlidir. Bütçenizi, evin büyüklüğünü, oda sayısını ve diğer özellikleri göz önünde bulundurarak en uygun evi bulabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.