Sarıcakaya İğdir Mahallesinde Satılık Bağ
3.500.000 TL
  • 3.619 m²
  • Genel Bakış
  • İlan Hakkında
  • Konum Bilgisi
  • Fiyat Analizi
  • Bölge Raporu
  • Firma Künyesi
  • Önerilen İlanlar
emlakjet-image-not-found
  • 26 Fotoğraf
emlakjet-image-not-foundemlakjet-image-not-found
3.500.000 TL
829 TL/m²
  • 3.619 m²
Eskişehir - Sarıcakaya - İğdir Mahallesi

İlan Bilgileri

  • İlan Numarası16672641
  • İlan Oluşturma Tarihi15 Ocak 2025
  • İlan Güncelleme Tarihi28 Temmuz 2025
  • TürüArsa
  • KategorisiSatılık
  • İmar DurumuBağ & Bahçe
  • Metrekare Birim Fiyatı829 TL/m²
  • Metrekare3.619 m²
  • Tapu DurumuMüstakil Tapulu
  • Krediye UygunlukKrediye Uygun
  • TakasYok
  • Kat KarşılığıVerilemez
  • Yatırıma UygunlukBilinmiyor
  • Fiyat DurumuGenel Fiyat

İlan Açıklaması

ÖZELLİKLER:



  




SARICAKAYA İĞDİR MAHALLESİNDE



 




ADA : 348
PARSEL : 19
m2 : 3.619


-> ELEKTRİK
-> ŞEBEKE SUYU
-> DAMLAMA SULAMA SİSTEMİ
-> GÜNEŞ ENERJİSİ
-> OTURMAYA HAZIR
-> KOLONLU, KİRİŞLİ ve YAPI RUHSATLIDIR.


AYRINTILI BİLGİ İÇİN LÜTFEN ARAYINIZ

Eskişehir, Sarıcakaya'da 3.619 m² alana sahip satılık bağ ve bahçe, konut ve tarım faaliyetleri için uygundur. Müstakil tapulu arsa, inşaat ruhsatlarına sahip olup oturmaya hazırdır. Elektrik ve su gibi temel altyapı hizmetlerine erişim kolaydır.

Öne Çıkan Özellikler
  • Güneş Enerjisi: Güneş enerjisi sistemleriyle donatılmıştır, enerji maliyetlerini düşürerek çevre dostu yaşam sağlar.
  • Damlama Sulama Sistemi: Bahçede damlama sulama sistemi bulunur, su tasarrufu ile verimli sulama sunar.
  • Krediye Uygun: Arsa, krediye uygun olup finans seçeneklerini artırır.
Konum

Eskişehir, Sarıcakaya'da, ulaşım açısından avantajlı konumdadır. Otobüs durağına yakınlığı şehir merkezi ve çevre noktalara kolay erişim sağlar. Büyüyen bölgede çeşitli imkanlar mevcuttur.

Eskişehir Hikmet Dinçbaş Gayrimenkul ile iletişime geçerek daha fazla bilgi alabilirsiniz. Fırsatları değerlendirmek için harekete geçin.

Fiyat Bilgisi

İğdir Mahallesi - Bu ilan için bölgesindeki diğer ilanlar ve özellikler dikkate alınarak tahmini bir fiyat hesaplaması yapılmıştır.
3.500.000 TL
Min   TL
Max   TL
Bu ekrandaki tahminlertarafından satış, saha çalışmaları ve internette yer alan verilere dayalı istatistiksel modelleme yöntemleri ile üretilmiştir ve sapmalar içerebilir. Burada yer alan bilgiler ve tahminler, varsayımsal olup herhangi bir taahhüt veya kesinlik içermez. Bu kapsamda buradaki bilgiler ve tahminler, müşteri için sadece tavsiye niteliğinde olup öngörü amaçlıdır; herhangi bir şekilde Emlakjet, Endeksa veya müşteriler için hukuki bağlayıcılığı olamaz. Bu bilgi ve tahminlerin bir yatırıma veya ticarete konu edilmesi halinde Emlakjet ve Endeksa herhangi bir sorumluluk üstlenmez.

Bölge Raporu

İğdir Mahallesi

| 3.619 m² Arsa için
Ortalama Kiralık Fiyatı

-

Ortalama Satılık Fiyatı

1.577.884 TL

Ortalama Geri Dönüş Süresi

-

1 Yıllık Değer Değişimi

%-37

Bölge Raporu, Endeksa’dan almış olduğumuz veriler ışığında oluşturulmuştur. Aradığınız bölge ile ilgili detaylı rapora erişmek içintıklayın.
  • Güvenlik Önerileri

    Gayrimenkulu görmeden, hiçbir sebeple kapora ve benzeri ödeme gerçekleştirmeyin.

  • Hatalı İlan Bildir

    Hatalı bilgi içeren veya iletişim sorunu yaşadığınız ilanları bildirin.

Geri Al

Emlakjet.com © 2006-2025 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.