- Anasayfa>
- Satılık Daire>
- Antalya Satılık Daire>
- Alanya Satılık Daire>
- Mahmutlar Mahallesi Satılık Daire>
- Satılık, Denize sıfır 1+1 Mobilyalı Rezidans Daire - Konak Seaside Tower
Satılık, Denize Sıfır 1+1 Mobilyalı Rezidans Daire - Konak Seaside Tower

- 27 Fotoğraf


- 1+1
- 2. Kat
- 75 m²
İlan Bilgileri
- İlan Numarası15653326
- İlan Oluşturma Tarihi06 Ağustos 2024
- İlan Güncelleme Tarihi02 Haziran 2025
- TürüKonut
- KategorisiSatılık
- TipiDaire
- Net Metrekare65 m²
- Brüt Metrekare75 m²
- Oda Sayısı1+1
- Binanın Yaşı5-10
- Bulunduğu Kat2.Kat
- Binanın Kat Sayısı15
- Isıtma TipiKlimalı
- Kullanım DurumuBoş
- Krediye UygunlukKrediye Uygun Değil
- Yapı Durumuİkinci El
- Tapu DurumuKat İrtifakı
- Site İçerisindeHayır
- Eşya DurumuEşyalı
- Aidat2650 TL
- Kira Getirisi35000 TL
- TakasYok
- Banyo Sayısı1
- WC Sayısı1
- Fiyat DurumuGenel Fiyat
İlan Açıklaması
Satılık: Denize Sıfır, Bölgenin En Prestijli Rezidansında Full Mobilyalı Studio
Mahmutlar bölgesinin kalbinde, Akdeniz'in birinci sahil şeridinde yer almaktadır!
Bu kuzey cepheli daire, muhteşem dağ ve deniz manzarasıyla yaz aylarında serin kalabilmektedir.
Bu 1+1 daire, Amerikan mutfaklı geniş bir salon, ayrı yatak odası, banyolu tuvalet ve inanılmaz manzaralı büyük balkondan oluşmaktadır. Toplam alanı 65 metrekare olan daire, on iki katlı bir binanın ikinci katında yer almaktadır. Arçelik marka beyaz eşyalarla (buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın, ocak, davlumbaz, mikrodalga fırın, LED TV, klima, çamaşır makinesi, su ısıtıcısı vb.) tam donanımlıdır ve yemek takımları dahil full mobilyalıdır.
Turistik bir tesisi andıran rezidans, su kaydırakları ve çocuk havuzu içeren geniş bir açık alana sahiptir. SPA ve sağlık merkezi olarak tasarlanmış kapalı alan, kapalı havuz, spor salonu, Türk hamamı, sauna ve masaj odası içermektedir. Avluda yeşil alan, kamelya ve barbekü alanı bulunmaktadır. Binada Wi-Fi, uydu TV sistemi, güvenlik kameraları, girişte diyafon ve manyetik kapı açma sistemi bulunmaktadır. Binada güvenlik personeli ve kapıcı her zaman hizmetinizdedir. Binanın alt katında, dairelere doğrudan asansörle çıkılabilen kapalı otopark ve bisiklet saklama alanı bulunmaktadır.
Bu mülk ayrıca belediyeden kiralanmış kendine ait plajı mevcuttur. Konak Pear adlı plaj, yaz aylarında Beach Club formatında hizmet vermekte ve mülk sahiplerine özel indirimler ve ayrıcalıklar sunmaktadır. Binadan plaja geçmek için mevcut yaya geçidinin haricinde, tesisin plaja çıkan bir yeraltı geçidi bulunmaktadır.
Mağazalara ve pazara yakınlığı bu daireyi günlük alışveriş için uygun hale getirir. Hemen bitişiğinde 3M Migros, Starbucks, Rossman, spor kulübü ve restoranlar bulunmaktadır.
Gazipaşa Havalimanı'na 20 km, Antalya Havalimanı'na 100 km ve Alanya merkezine 15 km uzaklıktadır.
Daire, yabancı bir mal sahibinden satılıktır. Aylık aidat ücreti TRL 2,600'dür.
Bu daire, kısa süreli, döviz getirili geliri elde etmek isteyen yatırımcılara uygundur. Plaja yakınlığı ve yerleşik altyapısı ile tatilciler ve turistler için oldukça caziptir.
Yatırımınızın karlılığını nasıl hesaplayacağınız konusunda sorularınız veya yorumlarınız varsa, bizi arayın - size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız!
Riviera Homes, hem yabancı alıcılar hem de yerli yatırımcılara kişiselleştirilmiş bir yaklaşım sunan taşınmaz ticareti yetki belgeli bir gayrimenkul şirketidir. Hedeflerinize uygun seçenekler sunar, işlem sürecini kolaylaştırır ve ardından yatırımlarınızı kiralarız. Analitik bir yaklaşım kullanır ve yasal garantiler sunarız. Şirketimiz aile değerlerine önem verir, yabancıların ve turistlerin yoğun olduğu tatil yörelerinde yerel yerel örf ve adetlere uyan global bir şirkettir. Yurt dışında şube ve temsilciliklerimiz mevcuttur. Birçok dil konuşmaktayız. İhtiyaçlarınıza uygun seçenekler bulmanıza, işlem sürecini kolaylaştırmanıza ve yerleşmenizde yardımcı oluruz.
Ayrıca, yeni bir yöreye taşınma veya yazlık edinme gibi istklerinizde, sermaye artışı için yatırım yapma ve döviz gelirli kiralama ihtiyaçlarınızda, sizin için doğru seçim olabiliriz. Ayrıca mülk yönetimi gibi ihtiyaçlarınıza yönelik alternatif çözümler sunmaktayız.
Sorularınız varsa veya ek bilgiye ihtiyacınız varsa, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız!
WhatsApp veya Telegram üzerinden bizimle iletişime geçin ya da web sitemizde mesaj bırakın. Tüm kaynaklarımızı kullanarak size yardımcı olmaya ve deneyimimizi paylaşmaya hazırız.
Bu ilan RE-OS Emlak MLS Programı tarafından otomatik entegre edilmiştir.
İlan Özellikleri
- Wi-Fi
- Fiber
- Intercom
- Duşakabinli
- Ebeveyn Banyo
- Klima
- Ankastre Mutfak
- Amerikan Mutfak
Fiyat Bilgisi
Bölge Raporu
Mahmutlar Mahallesi
| 75 m² Konut için13.875 TL
3.444.225 TL
21 Yıl
%20
Firma Künyesi
- Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi 0703223
- Mesleki Yeterlilik Belgesi YB0157/17UY0333-5/00/6247
Firmanın Diğer İlanları
Diğer İlanlarını GörMahmutlar Mahallesi Mh. Yakın Diğer Mahalleler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2025 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.