- Anasayfa>
- Satılık Ticari İmarlı>
- Bursa Satılık Ticari İmarlı>
- Nilüfer Satılık Ticari İmarlı>
- Kurtuluş Mahallesi Satılık Ticari İmarlı>
- BURSA NİLÜFER EKOKENT'DE TİCARİ+KONUT İMARINDA SATILIK
Bursa Nilüfer Ekokent'de Ticari+konut İmarında Satılık

- 5 Fotoğraf


- 1.081 m²
İlan Bilgileri
- İlan Numarası17759732
- İlan Oluşturma Tarihi03 Ağustos 2025
- İlan Güncelleme Tarihi03 Ağustos 2025
- TürüArsa
- KategorisiSatılık
- İmar DurumuTicari İmarlı
- Metrekare Birim Fiyatı7.863 TL/m²
- Metrekare1.081 m²
- Tapu DurumuHisseli Tapu
- Krediye UygunlukBilinmiyor
- TakasYok
- Kat KarşılığıVerilemez
- Yatırıma UygunlukBilinmiyor
- Fiyat DurumuGenel Fiyat
İlan Açıklaması
PORTFÖYÜMÜZ HAKKINDA
BURSA,GÖRÜKLE KURTULUŞ MAHALLESİNDE,NİLÜFER BATI GELİŞME BÖLGESİ UYGULAMA (EKO KENT) İMAR PLANI İÇERİSİNDE
SATILIK 1.081 M2 TERKLERİ YAPILMAMIŞ 18 UYGULAMASI DEVAM EDEN HİSSE.(%45 TERK OLACAK) HİSSE.
HİSSEMİZ 40 METRELİK BULVARA CEPHELİ,METRO GÜZERGAHINDA 8 KAT - 1,20 EMSAL - TİCARİ + KONUT İMARINDA YER ALMAKTADIR.
İSTENİRSE 365 M2’DEN BAŞLAYIP, 15.000 M2’YE KADAR FARKLI BÜYÜKLÜKLERDE SATILIK HİSSELER OLUŞTURULABİLİR.
Nilüfer Batı Gelişme Bölgesi Uygulama İmar Planı (Eko Kent) kapsamındaki arazilerin, m2 fiyatlarının artış grafiğine göre 2,5 yıl içerisinde fiyatları tam 10 kat artmıştır. Beklentimiz bu yıl sonuna kadar m2 fiyatlarının 10.000TL civarında olması yönündedir. Bununla birlikte bölgede arazilerin 2025 sonuna kadar inşaat ruhsatı alma aşamasına gelmesini beklemekteyiz. Grafikteki tarih ve fiyatlar bölgede gerçekleşen satışlar doğrultusunda oluşturulmuştur.
Tahminlerimiz doğrultusunda 2025 yılı sonunda yerlerin kat karşılığı olarak müteahhide verilmesi durumunda oluşacak olan projeden alınacak olan 130 m2’lik 3+1 bir dairenin bugünki piyasa fiyatlarıyla 7 milyon liranın altında olmayacağı düşünülmektedir.
PLAN NOTLARI GEREĞİ :
Konut imarı : 6 kat emsal 1
Ticari + Konut imarı : 8 kat emsal 1,20
Ticari + Turizm imarı : H serbest emsal 1,40 olmak üzere üç farklı imar bulunmaktadır.
Elimizdeki hisseler Ticari + Konut imarında olup yükseklik 8 kat, emsal 1.20 dir.
Eğer imar parseli ada bazında oluşturulabilirse 0,20’lik emsal artışı yapılacaktır.
Bölgede terklerden sonra en küçük imar parseli 5.000.m2’nin altında olamayacak. Bu sebeple 1 veya 2 bloklu yapılar yapılamayacak sosyal alanları da olan büyük siteler yapılacak. Dolayısıyla Kayapa ve Hasanağa’ya göre daha değerli bir bölge oluşacaktır.
PLAN NOTLARI İÇİN LÜTFEN https://webgis.nilufer.bel.tr/PlanNot1000/1250_BATI_GELISME.pdf ADRESİNİ ZİYARET EDİN.
DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN (0 541 399 79 09) NUMARADAN BİZİ ARAYINIZ.
DİĞER İLANLARIMIZI GÖRMEK İÇİN LÜTFENADRESİNE TIKLAYIN.
FİRMAMIZ HAKKINDA
FirmamızDOĞRU GAYRİMENKUL FİRMASI FARK YARATIR sloganıyla;
2008 tarihinde gayrimenkul alım, satım, kiralama ve danışmanlık alanında hizmet vermeye başlamıştır.
Prensip olarak gayrimenkulü doğru fiyatlayarak, alıcı ve satıcıyı bir araya getirip alışverişi en hızlı şekilde sonuçlandırmayı hedeflemekteyiz.
Yola çıktığımız günden beri bu doğrultuda doğru bildiğimiz prensiplerden taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz.
Bu prensiple müşterilerimizi doğru yönlendirmek ve taleplerini en kısa sürede profesyonelce çözüme kavuşturabilmek tek amacımız olmuştur.
Bunun yanı sıra firmamız, yer sahipleri ve proje uygulayıcılarını bir araya getirerek yeni projelerin hayata geçmesini sağlamaktadır.
Verdiğimiz bütün bu hizmetler ile ilgili uygun görürseniz sizlerin de gayrimenkullerini portföyümüzde görmekten mutluluk duyarız.
TAŞINMAZ TİCARETİ YETKİ BELGESİ NUMARASI:1603314
Bölge Raporu
Kurtuluş Mahallesi
| 1.081 m² Arsa içinFirma Künyesi
- Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi 1603314
Firmanın Diğer İlanları
Diğer İlanlarını GörKurtuluş Mahallesi Mh. Yakın Diğer Mahalleler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2025 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.