- Anasayfa>
- Satılık Villa>
- Muğla Satılık Villa>
- Datça Satılık Villa>
- Mesudiye Mahallesi Satılık Villa>
- Datça Mesudiye'de sonsuzluk havuzlu deniz manzaralı villa
Datça Mesudiye'de Sonsuzluk Havuzlu Deniz Manzaralı Villa

- 3 Fotoğraf


- 3+1
- 250 m²
İlan Bilgileri
- İlan Numarası17802600
- İlan Oluşturma Tarihi10 Ağustos 2025
- İlan Güncelleme Tarihi10 Ağustos 2025
- TürüKonut
- KategorisiSatılık
- TipiVilla
- Net Metrekare201 m²
- Brüt Metrekare250 m²
- Oda Sayısı3+1
- Binanın Yaşı11-15
- Binanın Kat Sayısı2
- Isıtma TipiKlimalı
- Kullanım DurumuMülk Sahibi Oturuyor
- Krediye UygunlukKrediye Uygun Değil
- Yatırıma UygunlukBilinmiyor
- Tapu DurumuKat Mülkiyeti
- Site İçerisindeHayır
- Eşya DurumuBoş
- TakasYok
- Banyo Sayısı3
- Fiyat DurumuGenel Fiyat
İlan Açıklaması
Datça Mesudiye’de, doğayla iç içe konforlu ve ferah bir yaşam için tasarlanmış bu villa, geniş bir arazi içinde yer alıyor. Hem kullanım alanları hem de dış mekân olanaklarıyla benzersiz bir yaşam sunuyor.
Toplamda 1.508 m²’lik bir arsa üzerinde kurulu olan ev, 2 katlı olarak inşa edilmiş. İç mekânda 3 geniş yatak odası, 2 banyo, ferah bir oturma salonu ve modern bir mutfak bulunuyor. Giriş holü, yemek alanı, çamaşır odası ve kiler gibi tüm detaylar düşünülmüş. Kapalı teras ve üst katta yer alan kapalı veranda, günün her saatinde keyifle vakit geçirebileceğiniz alanlar sunuyor.
Ev içinde toplam147 m² yaşam alanımevcut. Teraslar ve ek alanlarla birlikte bu kullanım alanı201 m²’yeulaşıyor. Yapının oturduğu toplam inşaat alanı ise250 m².
Dış mekânda ise 2 araçlık kapalı otopark, bahçe kulübesi, bir yüzme havuzu (3,5 x 9 m), geniş teraslar, 200 m² avlu ve taş döşeli bir giriş yolu bulunuyor. Ayrıca arsa içinde küçük bir bahçeli ev yapılabilecek alan da ayrılmış.
Mülkün bulunduğu parselde birzeytinlikve eski birahırda yer alıyor. Bu detaylar, doğayla bağ kurmak isteyenler için büyük bir avantaj.
Bu villa, hem kalıcı yaşam hem de yazlık kullanım için ideal. Sessizlik, doğa ve konforu bir arada sunan, Datça’nın en sevilen köşelerinden birinde bulunan bu ev yeni sahiplerini bekliyor.
Konum: Datça; Mesudiye; Döşeme
Yaşam Alanı:200 m²
Arsa Alanı:1500 m² (İki parsel: 1200 m² + 300 m²)
2 Katlı, Tam Donanımlı Villa
3 Yatak Odası + 6 Yatak Kapasitesi
2 Banyo + 1 WC
Açık mutfaklı ferah oturma odası
Giriş holü ve yemek alanı
2 Kapalı Teras, Geniş Depo Alanı
Tüm mobilyalar dahil: Yatak odaları, mutfak, yemek ve oturma grubu
Yöresel mermer, sedir ağacı ve doğal taş duvarlar
Tüm odalarda klima
Elektrikli kombi + güneş enerjili sıcak su sistemi
Isı yalıtımlı duvar ve çatı
Kireç arıtma sistemi
Uydu TV ve internet altyapısı
Sonsuzluk Havuzu:3,5 x 9 m boyutlarında, 1,6 m derinlik
Ayrı havuz teknik odası
100 m² teras alanı
2 araçlık kapalı garaj
200 m² yeşil bahçe + 80 m² taş döşeli giriş yolu
Bahçe kulübesi ve ayrıca 12-13 m²’lik ek yapı alanı
Yöresel ağaç ve bitkilerle bezenmiş huzurlu bir ortam
Tüm yapılar (ev, havuz, otopark, kulübe) ruhsatlı
Bu villa, doğa ve denizle iç içe, sessiz bir konumda yüksek kaliteli bir yaşam arayanlar için benzersiz bir fırsattır. Yaz-kış oturuma uygundur, kısa süreli kiralama veya turistik işletme için de potansiyel sunar.
Bölge Raporu
Mesudiye Mahallesi
| 250 m² Konut için86.250 TL
32.814.750 TL
32 Yıl
%42
Firma Künyesi
- Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi 4800051
Firmanın Diğer İlanları
Diğer İlanlarını GörMesudiye Mahallesi Mh. Yakın Diğer Mahalleler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2025 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.