Deniz'den Sahil Bandına Yakın Satılık 2+1 Daire
2.800.000 TL
  • 2+1
  • 1. Kat
  • 66 m²
  • Genel Bakış
  • İlan Hakkında
  • Konum Bilgisi
  • Fiyat Analizi
  • Bölge Raporu
  • Firma Künyesi
  • Önerilen İlanlar
emlakjet-image-not-found
  • 34 Fotoğraf
emlakjet-image-not-foundemlakjet-image-not-found
2.800.000 TL
  • 2+1
  • 1. Kat
  • 66 m²
Kocaeli - Karamürsel - 4 Temmuz Mahallesi

İlan Bilgileri

  • İlan Numarası18026405
  • İlan Oluşturma Tarihi08 Eylül 2025
  • İlan Güncelleme Tarihi08 Eylül 2025
  • TürüKonut
  • KategorisiSatılık
  • TipiDaire
  • Net Metrekare60 m²
  • Brüt Metrekare66 m²
  • Oda Sayısı2+1
  • Binanın Yaşı4
  • Bulunduğu Kat1.Kat
  • Binanın Kat Sayısı4
  • Isıtma TipiKombi Doğalgaz
  • Kullanım DurumuKiracı Oturuyor
  • Krediye UygunlukKrediye Uygun
  • Yatırıma UygunlukBilinmiyor
  • Tapu DurumuKat Mülkiyeti
  • Site İçerisindeHayır
  • Eşya DurumuBoş
  • TakasYok
  • Banyo Sayısı1
  • Fiyat DurumuGenel Fiyat

İlan Açıklaması

Kocaeli, Karamürsel,4 Temmuz Mh.’nde
SATILIK 2+1 DAİRE


JetHat ile ekstra ücret ödemeden arayın Telefona Bak

998pt;color:#000000;background-color:#ffffff;vertical-align:baseline">DAİREMİZ BRÜT 66JetHat ile ekstra ücret ödemeden arayın Telefona Bak
998pt;color:#000000;background-color:#ffffff;vertical-align:baseline">NET 60JetHat ile ekstra ücret ödemeden arayın Telefona Bak
998pt;color:#000000;background-color:#ffffff;vertical-align:baseline">'DİR. DAİREMİZDE 2 ODA, 1 SALON ,1 AMERİKAN MUTFAK,1 BANYO VE 1 BALKON BULUNMAKTADIR.

JetHat ile ekstra ücret ödemeden arayın Telefona Bak

998pt;color:#000000;background-color:#ffffff;vertical-align:baseline">BİNA ASANSÖRLÜ VE KAPALI OTOPARKLIDIR.

JetHat ile ekstra ücret ödemeden arayın Telefona Bak

998pt;color:#000000;background-color:#ffffff;vertical-align:baseline">KAPALI OTOPARKIN ÜSTÜNDE BULUNAN DAİREMİZİN ZEMİNİNE ISI YALITIM UYGULANMIŞTIR.

JetHat ile ekstra ücret ödemeden arayın Telefona Bak

998pt;color:#000000;background-color:#ffffff;vertical-align:baseline">DAİRE İÇİ DUVARLARINA KARA SIVA ÜZERİNE ALÇI SIVA UYGULANMIŞTIR.ÇATI İZOLASYONU İÇİN; SAÇAKLARA TAŞ YÜNÜ, ODA ÜSTLERİNE BOR YALITIM UYGULANMIŞTIR.KÜLÇA MARKA TIRNAKLI ÇELİK KAPI KULLANILMIŞTIR.PVC DOĞRAMALAR WİNSA MARKA KULLANILMIŞTIR. (ANTRASİT GRİ) RADYATÖRLER, AİRFER MARKA KULLANILMIŞ.BATARYA GRUBU PİERRE CARDİN MARKA KULLANILMIŞTIR.

JetHat ile ekstra ücret ödemeden arayın Telefona Bak

998pt;color:#000000;background-color:#ffffff;vertical-align:baseline">DAİREMİZ SAHİL BANDINA 100 M, MERKEZE YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.

For further inquiries, feel free to contact us!
Detaylı bilgi ve yer gösterimi için lütfen arayınız!

Beytullah Kerem YAMAK
Gayrimenkul Danışmanı
JetHat ile ekstra ücret ödemeden arayın Telefona Bak
 

İlan Özellikleri

Dekorasyon
  • Seramik Zemin
  • Çelik Kapı

Fiyat Bilgisi

4 Temmuz Mahallesi - Bu ilan için bölgesindeki diğer ilanlar ve özellikler dikkate alınarak tahmini bir fiyat hesaplaması yapılmıştır.
2.800.000 TL
Min  2.500.000 TL
Max  2.700.000 TL
Bu ekrandaki tahminlertarafından satış, saha çalışmaları ve internette yer alan verilere dayalı istatistiksel modelleme yöntemleri ile üretilmiştir ve sapmalar içerebilir. Burada yer alan bilgiler ve tahminler, varsayımsal olup herhangi bir taahhüt veya kesinlik içermez. Bu kapsamda buradaki bilgiler ve tahminler, müşteri için sadece tavsiye niteliğinde olup öngörü amaçlıdır; herhangi bir şekilde Emlakjet, Endeksa veya müşteriler için hukuki bağlayıcılığı olamaz. Bu bilgi ve tahminlerin bir yatırıma veya ticarete konu edilmesi halinde Emlakjet ve Endeksa herhangi bir sorumluluk üstlenmez.

Bölge Raporu

4 Temmuz Mahallesi

| 66 m² Konut için
Ortalama Kiralık Fiyatı

12.408 TL

Ortalama Satılık Fiyatı

2.036.958 TL

Ortalama Geri Dönüş Süresi

14 Yıl

1 Yıllık Değer Değişimi

%34

Bölge Raporu, Endeksa’dan almış olduğumuz veriler ışığında oluşturulmuştur. Aradığınız bölge ile ilgili detaylı rapora erişmek içintıklayın.
akbank-banner

Firma Künyesi

4 Temmuz Mahallesi Mh. Yakın Diğer Mahalleler

Geri Al
;

Emlakjet.com © 2006-2025 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.