Dıdım Çamlık'da, Sahıle 350m. Mesafede Satılık Tıcarı Mülk
11.500.000 TL
  • 350 m²
  • 3 Oda
  • Genel Bakış
  • İlan Hakkında
  • Konum Bilgisi
  • Fiyat Analizi
  • Bölge Raporu
  • Firma Künyesi
  • Önerilen İlanlar
emlakjet-image-not-found
  • 35 Fotoğraf
emlakjet-image-not-foundemlakjet-image-not-found
11.500.000 TL
  • 350 m²
  • 3 Oda
Aydın - Didim - Çamlık Mahallesi

İlan Bilgileri

  • İlan Numarası17538545
  • İlan Oluşturma Tarihi24 Haziran 2025
  • İlan Güncelleme Tarihi14 Temmuz 2025
  • Türüİşyeri
  • KategorisiSatılık
  • TipiDükkan & Mağaza
  • Net Metrekare300 m²
  • Brüt Metrekare350 m²
  • Oda Sayısı3 Oda
  • Binanın Yaşı21 Ve Üzeri
  • Binanın Kat Sayısı3
  • Isıtma TipiIsıtma Yok
  • Kullanım DurumuMülk Sahibi Oturuyor
  • Krediye UygunlukKrediye Uygun
  • Site İçerisindeHayır
  • Tapu DurumuKat İrtifakı
  • Kira Para TürTRY
  • Ada1469
  • Parsel19
  • Fiyat DurumuGenel Fiyat

İlan Açıklaması

Didim'in gözde semtlerinden Çamlık Mahallesi'nde yer alan ticari mülk, yatırımcılara ve iş sahiplerine eşsiz fırsatlar sunuyor!

1991 yılında inşa edilmiş olan bu dükkan & mağaza, halen müzik derneği olarak faliyet gösteriyor. Üç ayrı bağımsız bölüm tapusu bulunan geniş kullanım alanlı, köşe konumda iki ayrı sokağa cepheli, toplamda 4 cepheli olup, işiniz için mükemmel bir görünürlük ve erişim sağlıyor. Batı, Doğu, Güney ve Kuzey cepheleri ile gün boyu doğal ışık alarak ferah ve aydınlık bir ortam sunuyor.

Boş olarak satışa sunulan bu mülk, tamamen sizin zevkinize ve işinizin ihtiyaçlarına göre dekore edilebilecek bir boş tuval gibi. İster bir mağaza, bir ofis, bir restoran, bir kreş veya tıbbi klinik açmak isteyin, bu alan hayallerinizi gerçekleştirmek için ideal.

Ayrıca, mülk'ün Krediye uygun olması, finansman konusunda esneklik sağlıyor.

Didim'in gözde mahallesinde yer alan bu ticari mülk, hem yerli hem de yabancı turistlerin yoğun ilgisini çeken bir bölgede bulunuyor. Bu sayede işinizin potansiyel müşteri kitlesine ulaşması çok daha kolay olacak.

Bu fırsatı kaçırmayın! Detaylar ve randevu için hemen bizimle iletişime geçin.

Bölge Raporu

Çamlık Mahallesi

| 350 m² İşyeri için
Ortalama Kiralık Fiyatı

70.350 TL

Ortalama Satılık Fiyatı

23.117.500 TL

Ortalama Geri Dönüş Süresi

27 Yıl

1 Yıllık Değer Değişimi

%-4

Bölge Raporu, Endeksa’dan almış olduğumuz veriler ışığında oluşturulmuştur. Aradığınız bölge ile ilgili detaylı rapora erişmek içintıklayın.
Ofisin Durumu: Müsait
  • Güvenlik Önerileri

    Gayrimenkulu görmeden, hiçbir sebeple kapora ve benzeri ödeme gerçekleştirmeyin.

  • Hatalı İlan Bildir

    Hatalı bilgi içeren veya iletişim sorunu yaşadığınız ilanları bildirin.

Geri Al

Emlakjet.com © 2006-2025 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.