- Anasayfa>
- Satılık Villa>
- Aydın Satılık Villa>
- Didim Satılık Villa>
- Efeler Mahallesi Satılık Villa>
- Didim efeler mahallesinde denize sıfır konumda havuz ve deniz manzaralı villa
Didim Efeler Mahallesinde Denize Sıfır Konumda Havuz Ve Deniz Manzaralı Villa

- 28 Fotoğraf


- 3+1
- 200 m²
İlan Bilgileri
- İlan Numarası17686812
- İlan Oluşturma Tarihi20 Temmuz 2025
- İlan Güncelleme Tarihi21 Temmuz 2025
- TürüKonut
- KategorisiSatılık
- TipiVilla
- Net Metrekare140 m²
- Brüt Metrekare200 m²
- Oda Sayısı3+1
- Binanın Yaşı11-15
- Binanın Kat Sayısı2
- Isıtma TipiKlimalı
- Kullanım DurumuBoş
- Krediye UygunlukKrediye Uygun
- Yatırıma UygunlukYatırıma Uygun
- Yapı Durumuİkinci El
- Yapı TipiBetonarme
- Tapu DurumuKat Mülkiyeti
- İpotek DurumuYok
- Site İçerisindeEvet
- Eşya DurumuEşyalı
- Aidat1500 TL
- Kira Getirisi50000 TL
- TakasYok
- Banyo Sayısı3
- Banyo Metrekare20 m²
- Balkon DurumuVar
- Balkon Sayısı3
- Balkon TipiAçık Balkon, Açık Teras
- Balkon Metrekare20 m²
- WC Sayısı4
- Fiyat DurumuGenel Fiyat
- Görüntülü Gezilebilir mi?Evet
İlan Açıklaması
Tripleks 3 yatak odalı, 3 banyo - 4 WC li, geniş ve ferah, tüm odaları klimalı, full eşyalı , temiz ve bakımlı, villamız İmbat Koyunda, denize sıfır, havuzlu, güvenlikli Golden Beach Villalarında yer almaktadır.
Sitede 2 adet yüzme havuzu, çocuklar için oyun parkı, güvenlik, güvenlik kameraları, basketbol-voleybol sahası, bakımlı bahçe alanları, bahçe aydınlatmaları, uzaktan kumandalı ve telefon üzerinden kumandalı otomatik giriş kapısı mevcut olup, Didim’in en güvenli villa kompleksidir. Sitenin kendi artezyen kuyusu vardır.
Tripleks villamızın giriş katında 1 WC , yaklaşık 50 metrekare genişliğinde açık mutfak-salon , balkon ve merdiven altında depo bulunmaktadır.
Orta katta bir ortak kullanım banyo, 1 ebeveyn banyolu çift kişilik yatak olan yatak odası ,1 balkon ve ayrıca 2 tek kişilik yatak olan yatak odası bulunur.
En üst katta çift kişilik yatağı olan yatak odası, geniş bir terası ve ayrıca bir banyo ile geniş bir depo alanı bulunur. Depoyu da odaya çevirme imkanı vardır.
Bütün odalarda klima vardır.
Her villanın kendine ait açık otopark alanı vardır . Yarı-kapalı yapma imkanı vardır.
İskanı vardır. Bütün evrakları tamdır. Bavulunuzu alıp gelip yaşamaya başlayabileceğiniz şekildedir.
İlan Özellikleri
- Kablo TV - Uydu
- Hilton Banyo
- Sıcak Su
- Şofben
- Seramik Zemin
- Beyaz Eşya
- Saten Boya
- Çelik Kapı
- Vestiyer
- Kartonpiyer
- Klima
- Setüstü Ocak
- Amerikan Mutfak
- Hazır Mutfak
Bölge Raporu
Efeler Mahallesi
| 200 m² Konut için48.000 TL
12.537.400 TL
-
%15
Firma Künyesi
- Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi 0900782
Firmanın Diğer İlanları
Diğer İlanlarını GörEfeler Mahallesi Mh. Yakın Diğer Mahalleler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2022 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.