- Anasayfa>
- Satılık Daire>
- KKTC Satılık Daire>
- Lefkoşa Satılık Daire>
- Çukurova Köyü Satılık Daire>
- K.K.T.C. ÇUKUROVA BÖLGESİNDE LANSMAN ALTI FİYATLARLA UYGUN DAİRE
K.k.t.c. Çukurova Bölgesinde Lansman Altı Fiyatlarla Uygun Daire

- 19 Fotoğraf


- 2+1
- 3. Kat
- 90 m²
İlan Bilgileri
- İlan Numarası16150443
- İlan Oluşturma Tarihi24 Ekim 2024
- İlan Güncelleme Tarihi14 Temmuz 2025
- TürüKonut
- KategorisiSatılık
- TipiDaire
- Net Metrekare82 m²
- Brüt Metrekare90 m²
- Oda Sayısı2+1
- Binanın Yaşı0 (Yeni)
- Bulunduğu Kat3.Kat
- Binanın Kat Sayısı9
- Isıtma TipiKlimalı
- Kullanım DurumuBoş
- Krediye UygunlukKrediye Uygun
- Tapu DurumuKıbrıs Tapulu
- Site İçerisindeHayır
- Banyo Sayısı1
- Fiyat DurumuGenel Fiyat
İlan Açıklaması
Kıbrıs’da çok güzel bir yatırım fırsatını lansman altı satış fiyatıyla sizlere sunuyoruz.
Lefkoşa Çukurova bölgesinde satılık 1+1 (brüt 68 m2, net 59 m2), 2+1 (brüt 85 m2, net 79 m2) ve 3+1 (brüt 135 m2, net 123 m2) lüks daireler sizleri bekliyor.
HER BLOKTA 9 KAT VARDIR.
Ercan hava limanına 8.5 km,
Lefkoşa yoluna 900 m,
Yakın doğu üniversitene 12 km.
İskele yoluna 1 km. mesafededir.
Türk tapuludur.
1+1 dairelerimizin fiyatı30 bin stg dir. 25 bin stg peşin, 5 bin stg Nisan ayında tapu teslimindedir. Daireyi almak için sadece 30 bin Stg ödeyeceksiniz. Daire teslimini müteakip tüm masraflar alıcıya aittir.
2+1 dairelerimizin fiyatı 35 bin stg dir. 30 bin stg peşin, 5 bin stg Nisan ayında tapu teslimindedir. Daireyi almak için sadece 35 bin Stg ödeyeceksiniz. Daire teslimini müteakip tüm masraflar alıcıya aittir.
3+1 dairelerimizin fiyatı 45 bin stg dir. 40 bin stg peşin, 5 bin stg Nisan ayında tapu teslimindedir. Daireyi almak için sadece 45 bin Stg ödeyeceksiniz. Daire teslimini müteakip tüm masraflar alıcıya aittir.
PROJEMİZİN BAŞLANGIÇ TARİHİ 2025 YILININ ARALIK AYIDIR. PROJEMİZİN BİTİŞ TARİHİ BAŞLANGIÇ TARİHİNDEN 3 YIL SONRA 2028 YILI ARALIK AYIDIR .
TEMEL ATILDIKTAN SONRA 1 YIL SONRA İSTERSENİZ PROJEDEN SATIŞ YAPABİLİRSİNİZ.
SATIŞTA TEK YETKİLİ OFİS
COLDWELL BANKER 1915 OFİSİDİR
DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN İLETİŞİME GEÇİNİZ
ÖZGÜR ERDOĞAN / GAYRİMENKUL DANIŞMANI
- Döviz bazlı ve garantili kira getirileriyle K.K.T.C.’nde yatırım fırsatını kaçırmayın.. K.KT.C.’de 1+1 daireler 450-500 AMERİKAN DOLARI veya 400-450 İNGİLİZ STG , 2+1 daireler 550-600 AMERİKAN DOLARI veya 500-550 İNGİLİZ STERLİNİ ve 3+1 daireler 700-750 AMERİKAN DOLARI veya 650-700 İNGİLİZ STERLİNİ civarında kiralanmaktadır.
- Döviz cinsinde yüksek kira getirisi ile dünyanın en uygun yatırım fırsatlarını sunan ada ülkesinde mülk almak için bir çok nedeniniz var!
- K.K.T.C.’de bulunan Türkiye bankalarının konut kredi karşılama oranı Türkiye’nin aksine evin değerinin %80’i civarındadır. Bu cazip kredi karşılama oranlanlarından Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak sizlerde yararlanabilirsiniz.
- K.K.T.C.’ye ulaşımınızı sağlayınca sizleri havaalanı veya limandan alıyoruz. Transferler, belediye ve tapu işlemlerinde mihmandarlık hizmetleri bizden.
NOT: SİZLERDEN HERHANGİ BİR DANIŞMANLIK HİZMET BEDELİ ALINMAYACAKTIR.
N️eden K.K.T.C.'ne yatırım yapılır?
- Kıbrıs adası dünyanın en büyülü yerlerinden biridir ve Kuzey Kıbrıs, gizem ve Akdeniz kokusuyla dolu bu manzaranın bir parçasıdır. Akdeniz’in cennetine yapacağınız bu yolculuk, yılın her mevsiminde 10.000 yıllık bir tarihe, etkileyici bir kültürel mirasa ve maddi dünyanın farklı görkemli hazinelerine tanıklık eden tarihi yerlerin anlık görüntüleriyle sizi ödüllendirecektir.
- Doğu Akdeniz sanatının ve işçiliğinin en muhteşem örneği olan Bellapais Manastırı gibi Gotik yapılar, Selimiye Camii, Lala Mustafa Paşa Camii gibi Ayasofya Katedrali, Salamis ve Soli gibi klasik dönem şehir krallıkları, Beşparmak sıradağlarındaki üç masal şatosu, dünya mirası olarak kabul edilen Mağusa'nın ortaçağ kalesi ve Lefkoşa Surlar içi bu tarihi yolculuğun büyülü duraklarından sadece birkaçı…
- Kuzey Kıbrıs’ta 22 Üniversite ve 100.000 in Üzerinde Öğrenci Bulunuyor. Yeni Yapılan Üniversitelerle Öğrenci Sayısı 200.000’i Bulacaktır. Akdeniz’in 3. Büyük Adası Olan Kuzey Kıbrıs, Forbes Dergisinin Yayınladığı Makalede Yatırım Yapılacak En İyi Sahil Ülkesi Seçilmiştir.
- 40 Ülkeden Çok Sayıda Yatırımcısı Vardır ve Yılda 4 Milyon Turist Ziyaret Eder.
- Kıbrıs Yılın 300 Günü Güneşi Görmektedir ve Muhteşem Sahilleri ile Dünya’nın Dikkatini Çekmeye Devam Etmektedir.
- Akdeniz’in En Sakin, En Huzurlu Bölgesidir. Doğası, İklimi, Muhteşem Plajları, Lezzetli Yemekleri, Sıcak İnsanları, Tarihi, Masmavi Denizi, Yemyeşil Dağları, Altın Renkli Kumsalları Vardır.
Fiyat Bilgisi
Firma Künyesi
- Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi 1700646
Firmanın Diğer İlanları
Diğer İlanlarını GörÇukurova Köyü Mh. Yakın Diğer Mahalleler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2022 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.