Kentlife Sitesi Satılık 2+1 Daire Açık Mutfak Halil Güler
6.249.000 TL
  • 2+1
  • Yüksek giriş
  • 104 m²
  • Genel Bakış
  • İlan Hakkında
  • Konum Bilgisi
  • Fiyat Analizi
  • Bölge Raporu
  • Firma Künyesi
  • Önerilen İlanlar
emlakjet-image-not-found
  • 35 Fotoğraf
  • Video
emlakjet-image-not-foundemlakjet-image-not-found
6.249.000 TL
  • 2+1
  • Yüksek giriş
  • 104 m²
İstanbul - Sancaktepe - Emek Mahallesi

İlan Bilgileri

  • İlan Numarası17533500
  • İlan Oluşturma Tarihi23 Haziran 2025
  • İlan Güncelleme Tarihi01 Ağustos 2025
  • TürüKonut
  • KategorisiSatılık
  • TipiDaire
  • Net Metrekare91 m²
  • Brüt Metrekare104 m²
  • Oda Sayısı2+1
  • Binanın Yaşı11-15
  • Bulunduğu KatYüksek Giriş
  • Binanın Kat Sayısı4
  • Isıtma TipiKombi Doğalgaz
  • Kullanım DurumuKiracı Oturuyor
  • Krediye UygunlukKrediye Uygun
  • Yatırıma UygunlukYatırıma Uygun
  • Yapı Durumuİkinci El
  • Yapı TipiBetonarme
  • Tapu DurumuKat Mülkiyeti
  • Site İçerisindeEvet
  • İpotek DurumuYok
  • Eşya DurumuBoş
  • Aidat6596 TL
  • Kira Getirisi40000 TL
  • TakasYok
  • Banyo Sayısı1
  • Balkon DurumuYok
  • WC Sayısı1
  • Parsel1888
  • Fiyat DurumuGenel Fiyat
  • Görüntülü Gezilebilir mi?Evet

İlan Açıklaması

Önemli Bilgilendirme ; Fotoğraflar üzerinde telif hakkı, manevi ve mali hakların tamamı Emlak İstasyonu Türkiye ve Danışmanlarına aittir. Resimlerin ve açıklama bilgilerinin izinsiz kullanılması durumunda kullanan emlak ofisleri ve danışmanlar hakkında yasal süreç başlatılacaktır.

GÜNCEL İLANDIR. ​


SANCAKTEPE ve ÇEKMEKÖY BÖLGESİNDE EN FAZLA SATIŞ YAPAN EMLAK İSTASYON GAYRİMENKUL OFİSİNDEN SATILIK YÜKSEK GİRİŞ 2+1 DAİRE (AÇIK MUTFAK)


SATILIK 2+1 YÜKSEK GİRİŞ DAİREDİR. ( ARKA CEPHE SATILIK) GÜNEY CEPHEDİR.

SATILIK DAİREMİZDE KİRACI VARDIR ve RANDEVULU SUNUM YAPILACAKTIR. KİRACI ŞU ANDA 11.700 TL' KİRA VERMEKTEDİR.

KİRACININ KONTRATI 01.09.2020 TARİHLİDİR.

SATILIK İSKANLI ve KREDİYE UYGUNDUR - KİRA GETİRİSİ 30-40 BİN TL ARASINDADIR.


DAİREMİZİN RESİMLERİ BİREBİR SATILIK DAİREYE AİTTİR. DAİREMİZİN DETAYLI VİDEOSUDA VARDIR.

ANKSTRE SETİ ve BİR ÇOK EKSTRASI VARDIR.


KENT LİFE SİTESİ GENİŞ YAŞAM ALANLARI , AZ KATLI OLMASI SAYESİNDE BETONA BOĞMAYAN MİMARİSİ İLE BÖLGEDEKİ ÖNEMLİ SİTELERDEN BİR TANESİDİR.


704 ADET KONUTU İÇERİSİNDE BARINDIRAN SİTEDE, GENİŞ SOSYAL ALANLAR, 4 ADET AÇIK YÜZME HAVUZU, 1 ADET KAPALI HAVUZ, FITNESS SALONU, AÇIK BASKETBOL, FUTBOLL, TENİS ALANLARI, YÜRÜYÜŞ YOLLARI, ÇOCUK OYUN ALANLARI, AÇIK/KAPALI OTOPARK VE 24 SAAT GÜVENLİK BULUNMAKTADIR.


SİTE ETRAFINDA ZİNCİR MARKETLERİN TÜMÜ YER ALMAKTADIR.​

ANADOLU YAKASININ EN BÜYÜK İLÇELERİNİN KESİŞİM NOKTASINDA BULUNMAKTADIR.


ÇEKMEKÖY , ÜMRANİYE VE ATAŞEHİR’E OLDUKÇA KOLAY BİR ULAŞIMA SAHİPTİR.


PROF. DR İLHAN VARANK EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ KARŞISI, İMES SANAYİ SİTESİNİN YANI BAŞINDA, ÇAMSANPARK AVM YE YÜRÜME MESAFESİNDE 5 DK, METRO GARDEN AVM YE ARAÇ İLE 5 DK UZAKLIKTA YERALMAKTADIR.


ÇEKMEKÖY METRO DURAĞINA 15 DK YÜRÜME MESAFESİND OLUP, YENİ YAPILAN MECLİS MAHALLESİ METRO DURAĞINA 5 DK YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.


ŞİLE OTOBANI 2 KM, KUZEY MARMARA OTOYOLU 4 KM UZAKLIKTADIR.

SATILIK DAİREMİZ TEK YETKİLİ SÖZLEŞMELİ PORTFÖYDÜR.


DETAYLI BİLGİ ALMAK ve PORTFÖYÜMÜZÜ GÖRMEK İÇİN RANDEVU ALINIZ.

HALİL GÜLER

JetHat  ile ekstra ücret ödemeden arayın  Telefona Bak

İlan Özellikleri

Altyapı
  • ADSL
  • Fiber
  • Kablo TV - Uydu
  • Intercom
Banyo
  • Hilton Banyo
  • Küvet
  • Duşakabinli
  • Şofben
Dekorasyon
  • Gömme Dolap
  • Seramik Zemin
  • Çelik Kapı
  • Vestiyer
  • Panel Kapı
  • Laminant
  • Kartonpiyer
  • Spot Işık
  • Parke
Mutfak
  • Ankastre Mutfak
  • Bulaşık Makinesi
  • Dolaplı Mutfak
  • Fırın
  • Setüstü Ocak
  • Laminant Mutfak
  • Mutfak Mobilyası

Fiyat Bilgisi

Emek Mahallesi - Bu ilan için bölgesindeki diğer ilanlar ve özellikler dikkate alınarak tahmini bir fiyat hesaplaması yapılmıştır.
6.249.000 TL
Min  5.600.000 TL
Max  6.100.000 TL
Bu ekrandaki tahminlertarafından satış, saha çalışmaları ve internette yer alan verilere dayalı istatistiksel modelleme yöntemleri ile üretilmiştir ve sapmalar içerebilir. Burada yer alan bilgiler ve tahminler, varsayımsal olup herhangi bir taahhüt veya kesinlik içermez. Bu kapsamda buradaki bilgiler ve tahminler, müşteri için sadece tavsiye niteliğinde olup öngörü amaçlıdır; herhangi bir şekilde Emlakjet, Endeksa veya müşteriler için hukuki bağlayıcılığı olamaz. Bu bilgi ve tahminlerin bir yatırıma veya ticarete konu edilmesi halinde Emlakjet ve Endeksa herhangi bir sorumluluk üstlenmez.

Bölge Raporu

Emek Mahallesi

| 104 m² Konut için
Ortalama Kiralık Fiyatı

35.256 TL

Ortalama Satılık Fiyatı

6.099.704 TL

Ortalama Geri Dönüş Süresi

14 Yıl

1 Yıllık Değer Değişimi

%29

Bölge Raporu, Endeksa’dan almış olduğumuz veriler ışığında oluşturulmuştur. Aradığınız bölge ile ilgili detaylı rapora erişmek içintıklayın.
  • Güvenlik Önerileri

    Gayrimenkulu görmeden, hiçbir sebeple kapora ve benzeri ödeme gerçekleştirmeyin.

  • Hatalı İlan Bildir

    Hatalı bilgi içeren veya iletişim sorunu yaşadığınız ilanları bildirin.

Geri Al

Emlakjet.com © 2006-2025 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.