- Anasayfa>
- Satılık Daire>
- İstanbul Satılık Daire>
- Esenyurt Satılık Daire>
- Zafer Mahallesi Satılık Daire>
- PARA DAN MERKEZİ KONUMDA YATIRIMA UYGUN 2+1 DAİRE
Para Dan Merkezi Konumda Yatırıma Uygun 2+1 Daire

- 7 Fotoğraf


- 2+1
- Bahçe katı
- 100 m²
Jetfırsat
İlan Bilgileri
- İlan Numarası17114749
- İlan Oluşturma Tarihi05 Nisan 2025
- İlan Güncelleme Tarihi30 Haziran 2025
- TürüKonut
- KategorisiSatılık
- TipiDaire
- Net Metrekare90 m²
- Brüt Metrekare100 m²
- Oda Sayısı2+1
- Binanın Yaşı4
- Bulunduğu KatBahçe Katı
- Binanın Kat Sayısı5
- Isıtma TipiKombi Doğalgaz
- Kullanım DurumuBoş
- Krediye UygunlukKrediye Uygun
- Yatırıma UygunlukBilinmiyor
- Tapu DurumuKat Mülkiyeti
- Site İçerisindeHayır
- Eşya DurumuBoş
- TakasYok
- Banyo Sayısı1
- Fiyat DurumuGenel Fiyat
İlan Açıklaması
*** PARANINMERKEZ & GAYRİMENKUL ******DAİREMİZİN ÖZELLİKLERİ***Dairemiz 2+1 Bahçe Katı Brüt 100 Net 90 Metrekaredir.Asansörlü Olan Dairemiz Çok Sakin Aile Binasıdır.Dairemiz Kullanışlıdır.Masrafsız Dairedir.Kat Mülkiyetlidir.Bahçelidir.Geniş , Ferah Güneş Alan bir Dairedir.Banyosu Geniştir.Konforlu ve kaliteli bir yaşam için tasarlanmıştır.Salonuna Koltuk Takımınız rahatlıkla sığmaktadır geniş ve kullanışlıdırYatak odası ve Diğer Odaları Geniştir İstediğiniz Gibi Değerlendirebilirsiniz.Görmek isterseniz Bizi Arayarak Randevu oluşturabilirsiniz.Dairemiz Krediye uygundur.***DAİREMİZİN KONUM ÖZELLİKLERİ***Bulunduğu Mahalle Oldukça Sakin bir Yerde'dir.City Center Avm,Belediye,Üniversite,kaymakamlık,Metrobüs ,Otobüs ,Dolmuş ,Taksi Duraklarına Yürüme Mesafesindedir.İlk okula, Orta okula, Liseye Yürüme Mesafesindedir.Sağlık Ocağı ve Eczanelere Yürüme Mesafesindedir.Bankalara ve ATM'lere Yürüme Mesafesindedir.Kira Getirisi 13.000-15.000 TL Aralığında'dır . Yatırım Amaçlı Düşünen Müşterilerimiz için Kira Takibini Sağlanmaktadır.
İstanbul, Esenyurt'ta bulunan bu 2+1 satılık daire, aileler için ideal bir yaşam alanı sunar. Net 90 m² alana sahip daire, asansörlü ve sakin bir binada yer alıyor. Geniş salon ve işlevsel mutfak gibi detaylar ile konfor hedeflenmiştir. Daire, krediye uygun olup, kat mülkiyeti tapusuyla güven vermektedir.
- Brüt 100 m², net 90 m² alana sahip, ferah ve kullanışlı daire.
- Bahçe katında yer almakta ve geniş banyosu ile konfor sağlamaktadır.
- Merkezi ısıtma sistemi kombi doğalgaz ile çalışmaktadır.
Daire, Esenyurt'un sakin mahallesinde, City Center AVM, Esenyurt Devlet Hastanesi ve okullara yürüyüş mesafesindedir. Toplu taşıma olanaklarına yakın olup, metrobüs, otobüs ve dolmuş duraklarına kolay erişim sağlanmaktadır. Eğitim kurumları açısından zengindir.
Detaylar için Paranın Merkezi Gayrimenkul ile iletişime geçebilirsiniz.
Fiyat Bilgisi
Bu ilana, yapay zeka teknolojileri kullanılarak tahmini bir fiyat değerlemesi yapılmıştır. Benzer konum ve özellikteki emsallerine göre daha avantajlı fiyata sahiptir.
Bölge Raporu
Zafer Mahallesi
| 100 m² Konut için21.500 TL
3.459.600 TL
13 Yıl
%24
Firma Künyesi
- Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi 3404631
Firmanın Diğer İlanları
Diğer İlanlarını GörZafer Mahallesi Mh. Yakın Diğer Mahalleler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2025 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.