- Anasayfa>
- Satılık Villa>
- Muğla Satılık Villa>
- Datça Satılık Villa>
- İskele Mahallesi Satılık Villa>
- Datça Burgaz'da Panoramik Deniz Manzaralı Triplex Villa
Datça Burgaz'da Panoramik Deniz Manzaralı Triplex Villa

- 19 Fotoğraf


- 5+1
- 320 m²
İlan Bilgileri
- İlan Numarası17318736
- İlan Oluşturma Tarihi11 Mayıs 2025
- İlan Güncelleme Tarihi11 Mayıs 2025
- TürüKonut
- KategorisiSatılık
- TipiVilla
- Net Metrekare275 m²
- Brüt Metrekare320 m²
- Oda Sayısı5+1
- Binanın Yaşı0 (Yeni)
- Binanın Kat Sayısı3
- Isıtma TipiYerden Isıtma
- Kullanım DurumuBoş
- Krediye UygunlukKrediye Uygun Değil
- Yatırıma UygunlukBilinmiyor
- Tapu DurumuKat Mülkiyeti
- Site İçerisindeHayır
- Eşya DurumuBoş
- TakasYok
- Banyo Sayısı3
- Fiyat DurumuGenel Fiyat
İlan Açıklaması
*Toplam 1.347 m2 parsel içinde inşa edilen 4 mülkten 3 tanesi satılıktır. Satılık olanlar fotoğraflarda belirtilmiştir. Satış bedelleri değişiklik arz eder.
Datça’nın gözde bölgelerinden Burgaz Mevkii’nde konumlanan bu kat mülkiyetli triplex villa, 330 m² arsa payı üzerinde inşa edilmiş olup 320 m² brüt, 275 m² net kullanım alanına sahiptir. Üç katlıdır, hem geniş aileler hem de nitelikli yaşam arayanlar için benzersiz bir seçenektir. Konum itibarıyla önü kapanmaz panoramik deniz manzarasına sahiptir.
Alt katta yer alan iki bağımsız oda, geniş hacimli bir banyo, ayrı bir çamaşır odası ve depo alanı, günlük yaşamın ihtiyaçlarına fonksiyonel çözümler sunarken, otomatik kapıya sahip kapalı garaj da eve doğrudan erişim imkânı sağlar.
Giriş katında konumlanan açık plan mutfak, ferah salon ve misafir tuvaletiyle birlikte 60 m²’lik ahşap pergoleli veranda, hem iç hem dış mekân kullanımını bütünleyen geniş bir yaşam alanı yaratır. Üst katta bulunan üç yatak odasından biri ebeveyn banyosuna sahiptir ve bu kat ayrıca deniz manzaralı bir balkona açılır.
Bahçesinde çimi tamamlanmış, otomatik sulama sistemine sahip yeşil alanı bulunan mülk, havuz yapımına da uygundur.
Elektrikli panjur sistemi, su deposu+hidrofor, ısı pompası destekli kalorifer altyapısı ve petekleriyle teknik donanım açısından eksiksiz olan evde; ocak, fırın, davlumbaz, su arıtma cihazı ve çanak anten gibi detaylar da mevcuttur.
İç ve dış donanımıyla konforlu bir yaşam sunan bu villa, genişliği ve manzarasıyla Datça’daki benzerlerinden kolayca ayrılır.
Fiyat Bilgisi
Bölge Raporu
İskele Mahallesi
| 320 m² Konut için128.000 TL
35.756.480 TL
-
%26
Firma Künyesi
- Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi 4800051
Firmanın Diğer İlanları
Diğer İlanlarını Görİskele Mahallesi Mh. Yakın Diğer Mahalleler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2025 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.