- 2+1
- 3. Kat
- 100 m²
- Anasayfa>
- Satılık Daire>
- Balıkesir Satılık Daire>
- Edremit Satılık Daire>
- Akçay Mahallesi Satılık Daire>
- 🛑🛑AKTİF'TEN AKÇAY MERKEZ'DE SATILIK ŞAHANE KAPALI OTOPARKLI ÖN CEPHE 2+1 DAİRE
🛑🛑aktif'ten Akçay Merkez'de Satılık Şahane Kapalı Otoparklı Ön Cephe 2+1 Daire

- 35 Fotoğraf


- 2+1
- 3. Kat
- 100 m²
İlan Bilgileri
- İlan Numarası17751591
- İlan Oluşturma Tarihi01 Ağustos 2025
- İlan Güncelleme Tarihi01 Ağustos 2025
- TürüKonut
- KategorisiSatılık
- TipiDaire
- Net Metrekare90 m²
- Brüt Metrekare100 m²
- Oda Sayısı2+1
- Binanın Yaşı5-10
- Bulunduğu Kat3.Kat
- Binanın Kat Sayısı3
- Isıtma TipiKombi Doğalgaz
- Kullanım DurumuBoş
- Krediye UygunlukKrediye Uygun
- Tapu DurumuKat Mülkiyeti
- Site İçerisindeHayır
- Banyo Sayısı1
- Fiyat DurumuGenel Fiyat
İlan Açıklaması
Firmamız prensipleri gereği alıcı ve satıcıyı bir arada olmak şartı ile pazarlık ve sözleşme yapılmaktadır. Aileniz için en konforlu yaşam olanaklarına Aktif Emlak güvencesiyle sahip olun;
Gayrimenkul Hakkında:
Balıkesir’in gözde tatil beldesi Akçay’da, hem yazlık hem de kışlık kullanım için ideal olan bu 2+1 dairemiz siz değerli alıcılarımızı bekliyor. 7 yaşındaki binada yer alan dairemiz, 3. katta, ferah ön cephe konumuyla gün boyu doğal ışık almaktadır. Açık mutfaklı salon düzeniyle modern yaşam tarzını yansıtan dairemiz, geniş balkonu ile yaz akşamlarında keyifli zaman geçirmenize olanak sunar.
Dairenin iç özellikleri arasında bir adet banyo ve ayrı bir tuvalet yer almakta olup, yerleşim açısından oldukça kullanışlıdır. Vestiyer, ankastre set (ocak, fırın, davlumbaz) ve estetik LED aydınlatmalar yaşam alanını hem fonksiyonel hem de şık hale getiriyor. Binada bulunan asansör, yaşam konforunuzu artırırken, kapalı otopark özelliği araç güvenliğini de beraberinde getiriyor. Ayrıca doğalgaz tesisatı hazır durumda olup, sadece kombi montajı ile kullanıma açılabilir.
Konum açısından da oldukça avantajlı olan dairemiz; denize, marketlere, semt pazarına, okul ve sağlık merkezlerine yürüme mesafesindedir. Hem ulaşım kolaylığı hem de çevre olanakları ile aile yaşamı için son derece uygundur.
Neden Bu Gayrimenkul?
Akçay gibi hem yazlıkçıların hem de yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği bir bölgede yer alan bu daire, uzun vadeli kazanç ve yaşam konforu sunuyor. Bölgedeki yapılaşmanın büyük ölçüde tamamlanmış olması, mülk değerinin zamanla daha da artacağını göstermektedir. Yaz-kış yaşanabilir altyapısı, merkezi konumu ve modern iç yapısı sayesinde yatırım için güvenli ve kazançlı bir seçenek sunuyor. Dilerseniz sezonluk kiralama ile ek gelir elde etme imkânı da mevcut. Sahile yakınlığı ve ulaşım kolaylığı ile hem oturum hem de yatırım amaçlı değerlendirebileceğiniz bir fırsattır.
Satış Sonrası Hizmetlerimiz:
Alım ve satış işlemlerinde bütün banka ve resmi daire işleri tarafımızdan ücretsiz yapılmaktadır. Size kalan sadece satışta imza atmak. Satış işleminden sonra elektrik, su vb. abonelik işlemleri konusunda yardımcı oluyoruz. Evinizin taşınması, boyanması ve isteğe bağlı tadilat işlemlerinde de siz müşterilerimize yardımcı olmaktayız. Sizleri sadece satış işlemlerinde değil, satıştan sonra güler yüzlü ve mutlu bir şekilde görmek isteriz. Bizim amacımız gayrimenkul satmak bir yana mutlu müşteri portföyüne ulaşmak.
İlan Özellikleri
- ADSL
- Wi-Fi
- Kablo TV - Uydu
- Hilton Banyo
- Duşakabinli
- Şofben
- Çelik Kapı
- Laminant
- Spot Işık
- Dolaplı Mutfak
- Marley
- Laminant Mutfak
- Lake Mutfak
Fiyat Bilgisi
Bölge Raporu
Akçay Mahallesi
| 100 m² Konut için21.800 TL
3.658.900 TL
14 Yıl
%41
Firma Künyesi
- Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi 1000183
- Mesleki Yeterlilik Belgesi YB0199/17UY0333-5/00/1531
Firmanın Diğer İlanları
Diğer İlanlarını GörAkçay Mahallesi Mh. Yakın Diğer Mahalleler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2025 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.